Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 mesela okuduğun ilkokul ve liseyi geri döndüğünde imam hatip olmuş şekilde bulma ihtimalin %87.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 20-30k bir gelirle Türkiye'de halktan izole şekilde yaşanılabilir diye düşünüyorum. 10-15k bandında klasik ege-trakya taraflarında da yaşanılabilir. Ben 10kyı görsem part time çalışırım direk sevdiğim işlerde. Bunun altında ne yazık ki depremin çıplaklığa bağlandığı, ramazanda dayak yeme riskinin olduğu Horde Terrority kısmına giriyor o da gelir seviyelerine bağlı olarak (dantenin cehennemi) seviyelendirilebilir. Alt seviyelerde okulda öğrenilen küfür ve racon kültürü sayesinde çocuğun bir Polat Alemdar olabilir mesela. Gerçek bir erkek. Tabii paypal, vikipedi, imgur gibi şeyler de yok. Hatta VPN, Tor Browser fln da yasaklanabilir. Neyse seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 ya belki oralarda adam dinini yaşayamıyor, muricalı pis zenciler deri pantalon giyip türbanlı bacılarına işiyor belki bırakın gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 dönme abi dönme vallahi dönme yazık yani dönme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum, çocuğun geleceği planlandı mı peki ne düşünüyorsunuz? TR deki eğitim imkan, olanaklar ortada. bu değişikliği kaldırabilecek karakterde mi çocuğunuz? Mevcutta 30 - 45 yaş aralığı insan her türlü şarta uyum sağlayabilecek bir jenerasyon diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar