Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue + - leri

Scoremen

Öne çıkan mesajlar

http://web.paticik.com/wow/ sitesinden rogue özelliklerini inceliyordum. Şunu okuyunca bir çelişkiye düştüm. Hangisi doğru?
Güçlü Yanları: Çift el silah kullanabilme yeteneği
Zayıf Yanları: Sadece one hand silahlarını kullanabilmeleri

Şimdi Roguelar Tek elli silahları çift ellemi kullanıyorlar :)

[Bu mesaj Scoremen tarafından 09 Şubat 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çift el silah kullanabiliyorlar. yani iki eline de birer silah alıp savaşabiliyorlar. dual-weapon / two-weapon olayı.
sadece tek elli silah kullanabiliyorlar dedikleri ise, two-handed balta veya kılıçları kullanamıyorlar. one-handedları kullanabiliyorlar.

aslında çift el silah yerine çift silah dense daha anlamlı olabilirmiş.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Şubat 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue'un esas gücü bence stealth ve stealth ile saldırı açılışları,bunun için de daggerlar ve zehir çok önemli tabi.Ayrıca bir çok yüksek dmg vuran comboları var.Ancak,hp ve zırh olarak tabi ki biraz düşük.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

İyiymiş. Teşekkürler :)
Starwars galaxies oynadınızmı bilmiyorum ama orda profession ve alt skilleri gösteren çok güzel bir program vardı. Belki bilirsiniz. Adı : KSWGProfCalcEditor.exe Bu program tadında WoW için bir program varmı biliyormusunuz?

[Bu mesaj Scoremen tarafından 09 Şubat 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]

http://www.bloodfin.org/modules/mydownloads/visit.php?cid=2&lid=8&PHPSESSID=26303caa6a4f37f60099f801d382ed98

buradan çekip inceleyebilirsiniz

[Bu mesaj Scoremen tarafından 09 Şubat 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

thottbot.com a gir bak orada bu tarz pro lar var.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scoremen, 09 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
İyiymiş. Teşekkürler :)
Starwars galaxies oynadınızmı bilmiyorum ama orda profession ve alt skilleri gösteren çok güzel bir program vardı. Belki bilirsiniz. Adı : KSWGProfCalcEditor.exe Bu program tadında WoW için bir program varmı biliyormusunuz?

[Bu mesaj Scoremen tarafından 09 Şubat 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]

http://www.bloodfin.org/modules/mydownloads/visit.php?cid=2&lid=8&PHPSESSID=26303caa6a4f37f60099f801d382ed98

buradan çekip inceleyebilirsiniz

[Bu mesaj Scoremen tarafından 09 Şubat 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]

thotbot a gir orada var talent calculator diye. web based[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scoremen, 09 Şubat 2005 00:08 tarihinde demiş ki:

bakma sen o yaziya , görmezden gel
yok zayıf yanı falan rogue'un
one handed silahlari kullaniyorsun kisaca
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 09 Şubat 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
said:
Scoremen, 09 Şubat 2005 00:08 tarihinde demiş ki:

bakma sen o yaziya , görmezden gel
yok zayıf yanı falan rogue'un
one handed silahlari kullaniyorsun kisaca

Kırk yıllık Warrior'dan caydırmayın ya adamı :)
Sosyal ağlarda paylaş

rogue yla tek basina ordu olursun gerekirse...
Yaklasik bir saat once yaptigim,ve cogu zaman yaptigim birsey:
Scarlet monastery...tum chestleri aldim,tek adam oldurmeden,chest basinda duran 2 adam olsa bile,birine sap,birine blind,chest i ac,al hepsini...kacmaya basla,vanishle al sana bir suru item...
Sneak et yol boyunca boss u indir asagi bikac buff veren potion kullanarak,don geri...
Ayrica cok rahat +3 level adamlari aliorsun,critic ve dodge oranin cok yuksek oldugu icin,ayni anda 2 adami da rahat alirsin.
Hunter icin solo class diolar yada warlock icin,isin icine instance lar girince ikisi de biribirinden cop oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ROUGE:

artılar:yüksek damge vurma imkanı , parti içinde expose armor ile boss tarzı keserken mobu - buff atma...combo pointleri biriktirip toptan salam vurma energi olduğu için mana problemi yaşamama hızlı can dolması, pvp de teke tek sistemi vs.

eksiler:sadece leather,cloth giyebilmesi o yüzden dierlerine oranla daha az def olması,dual wield olduğu için miss geçme oranı biraz daha fazla. Ve en beteri oyunda en çok rouge bulunması irenç bi olay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shadowone, 09 Şubat 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
rogue yla tek basina ordu olursun gerekirse...
Yaklasik bir saat once yaptigim,ve cogu zaman yaptigim birsey:
Scarlet monastery...tum chestleri aldim,tek adam oldurmeden,chest basinda duran 2 adam olsa bile,birine sap,birine blind,chest i ac,al hepsini...kacmaya basla,vanishle al sana bir suru item...
Sneak et yol boyunca boss u indir asagi bikac buff veren potion kullanarak,don geri...
Ayrica cok rahat +3 level adamlari aliorsun,critic ve dodge oranin cok yuksek oldugu icin,ayni anda 2 adami da rahat alirsin.
Hunter icin solo class diolar yada warlock icin,isin icine instance lar girince ikisi de biribirinden cop oluyor...

başlıyalı 3 hafta oldu şu anda lvl 36yım warlockla sen cop oluyo demişsinde 2 tane +3 lvl mobu aynı anda alabildiğim gibi pvp de rogue leri pakete baglıyorum lvl 32 de 36 rogueyi darkshire ın ortasına kapak yaptım alçak gönüllülük yapamıcam:) bu tabi classın skilliyle dilde playerın skilliyle ilgili bi olay:)
Sosyal ağlarda paylaş

solo gaming:ben van cleef,blackfathom deeps i tek basima bitirdim,kastettigim bu,36 adam dovdum of 10 hpm gitti deil...
Oyunda solo class icin warlock ve hunter yazar ama hicbirinide bir instanceda gormedim suanada kadar tek basina olarak,ha sen al o 36 warlock u nu git instancelara bitir questleri tek basina, ozaman bravo sana...
Rogue nun en buyuk artisi bence budur.
Sosyal ağlarda paylaş

3 kere baştan rogue karakterle oynadım, lvl 30'a kadar geldim en fazla.

Ben rogue'un bir sürü + sı var. Ama tek bir eksisi varki gerçekten önemli: Grup adına hiçbir özelliği yok. Yani bütün yetenekleri tek kişinin yapacağı savaşlar üzerine kurulu. Grupta iken ne doğru düzgün yüksek dmg vermeyi sağlayan skill'leri kullanıyorsunuz, nede diğerlerinin işine yarayan bir hareket yapıyorsunuz.

Ama bunun dışında rogue gerçekten çok önemli artıları olan bir karakter.

One handed silah kullanabilmek, leather armor falan giyiyor olmayı eksi saymıyorum. Bunların rogue'un savaş tarzında çok önemli değiller zaten.

Nasıl oynamak istediğine karar ver: Eğer genelde solo takılmak istiyorsan, hem pvm hem de pvp'de güçlü olmak istiyorsan rogue iyi bir karakter. Yanlız 1v1 savaşlar dışında rogue zayıf kalıyor.

Ama grup olarak takılmaktan hoşlanıyorsan benim gibi pvp'de şuanda görece zayıf kalan warrior seçebilirsin. 1v1'de pvp adına biraz zayıf kalıyor ama grup adına çok değerli.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 09 Şubat 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar neden sürekli rogue un grupta iş yapmadığını söylüyorsunuz ben buna bir anlam veremiyorum ve kesnilikle katılmıyorum.Combat bir rogue lvl 60 a geldiğinde sinistre strike la 250-300 arası vuruyor crit. denk gelirse bu rakam 500-600 e çıkıyor rogue nin hızınıda düşünürsek hatırı sayılır dmg lar verebiliyor şu ana kadar girdiğim instance lara göre şöyle söyleyebilirimki ne zaman rogue la girdiysek çok rahat ettik mobları hiç zorlanmadan kestik grup derken başka birşeyimi kastediyorsunuz gerçekten anlayamadım.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shadowone, 09 Şubat 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
solo gaming:ben van cleef,blackfathom deeps i tek basima bitirdim,kastettigim bu,36 adam dovdum of 10 hpm gitti deil...
Oyunda solo class icin warlock ve hunter yazar ama hicbirinide bir instanceda gormedim suanada kadar tek basina olarak,ha sen al o 36 warlock u nu git instancelara bitir questleri tek basina, ozaman bravo sana...
Rogue nun en buyuk artisi bence budur.

Van cleefi lvl in kacken tek basına hallettin merak ettimde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Anladımda neden birşey katmadığıın düşünüyorsun yani iyi dmg vuruyor diye düşünüyorum mobları daha çabuk indirmek için faydalı olmazmı ?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue pvpde bile sadece kendine yontuyor gibi gözüküyor zaten :).Genelde gruptan ayrı durup zayıf düşmanları ve casterları tek tek öldürmeye çalışıyorsunuz.Ama sonuç olarak casterlar ölünce düşmanda da pek iş kalmıyor, ve kendi grubunuz kazanıyor.Pek ortamda görülmüyorsunuz,yaptığınız işler ise çoğunlukla farkedilmiyor ama hem pve hem pvpde grupda bulunması gerekenlerden biri rogue bence.Betada rogue oynadım,çok keyif aldım şahsen.Retailde de rogue açarım.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi bende rogue u çok seviyorum retailde oynamayı düşünüyorum ama gerçekten çok fazla rogue var acaba warrior mu açsam :)[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bahsedilen grup içerisindeki elemanlara buff atamaması ise evet bu bir eksik olabilir. Ama pve olarak konuşmam gerekirse instance içerisinde gerek sap olsun gerekse bir sonraki odaya girip içeridekilerin konumlarını bilgilendirme grubun yararına oluyor. Bir başka konu ise agro meselesi. İstediğim zaman agroyu alabildiğim için heal atan sınıfa bir mob saldırdığında anında kendime çevirebiliyorum yada stun edip priest/druid'i kurtarıyorum. Pvp içinse rakipteki heal yükünü üstlenen priest'i yada area dmg veren mage'i indirince zaten tümüyle dengeler değişiyor yada party'deki elemanları hunter'ın trap'înin nerede olduğu konusunda bilgilendirdiğimde savaşın gidişatı değişiyor bence grupta iş yapmıyor demek yanlış olur ama gruptan bağımsız takılıyor demek daha doğru bence ki bu bir işe yaramadığın anlamına gelmiyor. Lvl 42 rogue oynadım teke tekte açılış vuruşunu benim yapıp kaybettiğim bir tek savaş yok(elimden nadir kaçabilen oluyor). Ben şunu kestim ben bunu kestim herkes der ama gerçekten rogue oynamak diğer classlardan daha zor çünkü sizi zor durumda kurtaracak veya heal atacak grup elemanlarından uzaklarda düşman hattının içerisinde doğru saldırı zamanını bekliyorsunuz ve en ufak zamanlama hatanız tüm düşmanın size dönüp saldırması ile sonuçlanıyor. Ve bütün grup savaşırken sabırla doğru hamleyi beklemek çoğu zaman insanın canını sıkıyor ama sonuçlarını görünce değmiyorda değil doğrusu(ama işlerin her zaman yolunda gitmediği de oluyor tabi).[signature][hline]Deadmarine-Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Qui kardeş grup içinde rouge un yapacakları skillleri dur sana yazim... diyelimki boss kesiyoruz tanklaman mümkün çünkü evasion açtığımda hangi yaratık olursa olsun sana %50 miss geçer bunun sayesinde sen yaratıkı oyalarken dierleri baya bi vurmuş olurlar ondan sonra combo birikitirip yaratıklara expose armor atarak mobun 600 armor falan düşürüyorsunki bu seviye ilerde artıyor . Stealth olarak boss tarzı şeylere gargote ile her 3 saniyede 27 ilerde artıyo damage koyuyorsun poisin in etkisi fazla ve boss lara son dakka vuruşu yapabiliyorsun

benim düşüncem bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...