goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 sıfır olsun diye 80 lira fark verilir ya beş aylık diyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 ben midesizim ya sıfır mısıfr hiç umursamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 How bout both? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 goldbären said: sıfır olsun diye 80 lira fark verilir ya beş aylık diyor buna. onda acı olduğu için hergün tarıyor bakıyor ucuz var mı diye sonra ikinci el ile sıfır karşılaştırıyor falan asdfadsfa neyse satış devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 gerçekleri kabul edemiyorsun ne acısı sdflhsdf bir de geyik amaçlı şeyleri de hiç anlamıyorsan aspergerli misin nesin bilmiyorum lul kontrol obsesyonun olduğunu düşünüyorum. biraz rahat olsan zaten sorun morun kalmayacak. bunu gördükçe ben de vuruyorum yani euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 he senin monitör geçen gün 2270 tl falandı hepsiburada da. düşüyor efendim durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 bence ikiniz de gayet aynısınız. birbirinizi aynada gibi gördükçe sırtınız dikeliyor. forumdan bakınca öyle gözüküyor en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar