cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Olm sekil bir sekilde istifa etseydin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 "3 yildir surdurmekte oldugum gorevimden kapiyi carparak cikiyorum" -Ahmet Kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 daha dün işe adam alıyordun, bugün istifanı basmışsın hayırlı olsun. iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Istedigin gibi sacmalayabiliyorsun oraya, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Adam talep bile etmemiş ya, ben istifa ediyorum silkelemişim sizi sizden hiçbi talebim yok diyip vurmuş masaya (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yumy said: Geçmiş olsun, umarım dilediğin gibi gelişir sonrası (tu) Aile şirketi maile şirketi, bu devirde ballzy bir hareket her türlü, gratz. 1979'dan beri var olan bir sirket... ballzy olani, evin tatli cocugunun gozleri devirip "ben kendi parami kazanacaaam ya!" demesi imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Grego said: daha dün işe adam alıyordun, bugün istifanı basmışsın hayırlı olsun. iyi şanslar. Mal mısın? (Soru cümlesi olunca legal olarak hakaret sayılmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yumy said: İK standart dayıyodur herhalde onu ya? Yok yahu kendim yazdım verirken ok mi bu dedim ok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 istifa ediyorsan ne verdiginin cok onemi yok, tarih bilgisi olduktan sonra gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Tabi canım, istersen laylaylom diye bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 IK soyler muhtemelen de soylemediyse gunde 2 saat "is arama" iznin var.. toplu olarak da kullanabiliyorsun.. 2 hafta ediyor heralde toplam mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 İlginçmiş :D Dasaaa adamın bu mutlu gününde şu tuzluluğu bir kenara bırakın be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Spyro said: IK soyler muhtemelen de soylemediyse gunde 2 saat "is arama" iznin var.. toplu olarak da kullanabiliyorsun.. 2 hafta ediyor heralde toplam mis gibi.. Toplu olarak kullanabiliyorsun kısmını bilmiyor idim :) daha detayları konuşmadık zaten söylerler herhalde..teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?62,6875490,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Yumy boşver burası paticik, tuzluluk esas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yio, sipeyskeys kimdi nerden hatırlıyorum deyince listeden baktım o çıktı. yani mallık ile ilgisi varsa dahi senden yana olabilir, bir kontrol edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yumy said: İlginçmiş :D Dasaaa adamın bu mutlu gününde şu tuzluluğu bir kenara bırakın be :) baskan realist yaklasip gerceklerden bahsettim. troll degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 liseli kızlar bile sizin kadar kin tutmuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Adam bir internet sitesinde, gerçek hayattan tanımadığı kullanıcıları fişleyip arşiv yapıyor, ve bana mallıktan bahsediyor. Hayat ne garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Aynen ya haha @uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Neyse iyi dileklerini ileten, geyik yapan, tavsiye veren herkese teşekkürler. Polemiğe girmek istemiyorum, iyi forumlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sipeyskeyk said: Çok teşekkürler... Sizinle paylaşmak istedim. Haykırmak istiyorum ulen! :) https://i.hizliresim.com/0B0lRR.jpg 4 yıldır sürdürdüğüm şanlı görevimden, küçük nehirdeki büyük balık olmam sebebiyle bıktığımdan istifa ediyorum. söylediklerimin aksini iddia eden ılıktır. king regards yüce ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yalnız şu ihbar süresi de tam beyaz yaka dramı ya, işi bırakıyorsun yine de ayrılamıyorsun parasını verip çalıştırıyor adam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar