Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göztepe çifte havuzlarda satılık dükkan


akirafes

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

hani tercihler tabi ama, başkasına da böyle yapın dediğin için söylüyorum.

Türkcem bozuk biraz o şekilde kimseye yapın demek istemedim. Hani benim gibi calısır yemezsen sigaram yok içkim yok para harcıyacak yerim yok. yani bu şekilde yasarsan zaten 1 kac mülkün olur demek istedim. Ama sanırım biraz da şans gerek ki sanırım ben şanslıydım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wot

akirafes said:

hemen sokağın karsısında prof reşit mustafa belgesay sokakta 18m2 dukkan su an kiracısı Papa John's 6000 tl ye tuttu. Bu asıl faiş fiyat. Ben Hİc bir zaman bu şekilde kiraya vermiyorum. Benim dükkanın kira değeri 2750 benim gözümde.
49 yaşındayım. bırakında biraz mülkim olsun. Orta 2 den beri çalışıyorum. hem okudum hem calıstım. Senelerce Londra da gerisi burada. oturun calısın sizde yapın. Belki abartısız 20 kusur senedir kendime giyecek kıyafet almadım. Hatta bir ara 10 sene evden çıkmadık oturtuk para biriktirdik. çocuklarımı özel kolejlere göndermiyorum. Sıradan cep telefonu kullanıyorum takip edenler foto kalitesinden anlarlar. dışarı çıkıp orada burada yemiyorum. 49 yaşına kadar sizde böyle yasayın emekliliğimi 8 9 sene geçtim calısma surecimi doldurdum. Eger 1-2 mal yapmamışsanız yanlışı kendinizde arayın. 2 işte çalıştığımı bilirim. Kolay değil bunlar. Aksine tanıdıklarım çocuklarını 35-60 bin tl vererek okula gönderiyorlar. aldıkları eğitim belli buyuk oğlum rusca İngilizce ve almanca biliyor ve devletin Anadolu lisesinde. Arkadaşlarımın yanında calısan kişiler s8 iphone 7 kullanıyor patronlarında yok bu modeller. Çogu kimse kazandığından fazla yiyor ve sonra kredi kart borçlarıyla cebelleşiyor.
Konuştugumuz bölge değerli bir bölge. burayı başka yerlerle kıyaslamak yanlış. Hemen 3 sokak aşağıda bagdat caddesinde bir tane 6m2 dükkan var sıfır binada istenen rakam 4.5 milyon tl.
değerli mıntıkalarda sıfır dükkan almak zordur.
dükkan alırken üsteki dairenin fiyatını sorun bu dükkanın aynasıdır 1 nevi.
buradaki dairelerin fiyatı üst katlarım 1.4-1.7 milyon. Dukkanın tapudaki arsa payı %5 dir 16 bağımsız bolum vardır. değeri dc emlakın bana dediğine göre 1 milyondur. Dc emlak bagdat caddesinin en iyi emlakçısıdır.



bana o kadar saçma geliyor ki bu şekilde yaşamak.. parayı harcamak için kazanıyorum ben abi varyemez amcalık yapmak için değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...