Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 ulan ne ara 2 sene geçmiş be. neyse kış baya güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 2. sezon duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Ooo gelsin de sufferinge doyalım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Oo heyecan yaptim bile. Suffering zeronun yeni sezonu da gelse keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Oo iyi haber. Filmi de çıktı geçen gün. Kontrol etmedim gerçi ama düşmesi biraz vakit alır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 On 18.01.2020 at 20:45, Borlach dedi ki: Oo iyi haber. Filmi de çıktı geçen gün. Kontrol etmedim gerçi ama düşmesi biraz vakit alır heralde. Made in Abyss Movie 3: Fukaki Tamashii no Reimei diyor . Bu 3. film mi eğer öyleyse diğer 2 film nerede ? Filmler 3-2-1 diye terstenmi gidicek? Çok heveslenmiştim 2 filmi çıkmış diye hayal kırıklığına uğradım resmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 başka film olduğunu bilmiyodum sen yazınca baktım. ilk film 8 bölümün recap'iymiş. ikinci film hakkında bişey bulamadım ama pv'sinden anladığım kadarıyla nanachi ve mitty'nin hikayesinin recap'i. üçüncü filmin pv'sini de izledim. filmdeki sahneler animede yok, farklı hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Film filan yok yani doğru anladıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 geçenlerde filmini izledim çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 İzlemek için kaliteli bir grubun çevirisini bekliyordum.Bugün çıkmış, izlemediyseniz Asenshi-MTBB release'i indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Yeni sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Oyunu geldi bi de bunun; https://store.steampowered.com/app/1324340/Made_in_Abyss_Binary_Star_Falling_into_Darkness/ Switch’te oynuyorum ben, nasilmis diye basladim bayagi eglendim bi iki saat. Devam ederim kesin. Animenin baslangicini ozet geciyor tutorial seklinde, sonra abyss’e yol aliyoruz. Grafikler 3ds grafiklerinden iki seviye daha iyi, oynanis falan guzel. Bi de ilerlerken hata yapip ölünce baya geriden baslamak gerekebiliyor o da gerilim katiyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar