Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 cicibeybe said: Bir de bu kadar ince dusunme abi sakin biraz :) Konunun baslarini da okudum da cok gereksiz endiseler ediniyorsun bence. bence düşünebildiğin kadar ince düşün, memleket dolandırıcı kaynıyor nereden çıkacağı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 op ile aliveris yapacak olan varsa dikkat etsin dertsiz başına dert alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 op keşke ev almasaymış kiracı olarak devam etmesi herkes için hayırlısı olacakmış. neyse evi satana çok geçmiş olsun, allah başka dert vermesin. büyük badire atlatmışlar ailecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 GERGE said: Deli misin?!? Kira sozlesmesi filan yapma. Sakin! wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 abi adam ilk defa böyle bi topa giriyor olabilir,dolayısıyla endişeli,saçma vs bir sürü tavrı olabilir yüklenmeyin bence sen de germe kendini sıkıntılı bi durum yok,adamla (evi satanla) dikleşme ne zaman boşaltırsa o zaman geçersin çok mu acil durumun ? Adam da zaten aylarca oturmaz bence,satmazdı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 o aşamalar çoktan geçildi ya ev alındı tadilata falan başlandı mortgage taksitlerine başladım falan. evet ilk defa ev aldım ve bu süreçte pek çok şey öğrendim benim açımdan fazlasıyla yorucuydu fazlasıyla tedirginlik yaşadım yerli ya da yersiz. her gün haberleri izliyoruz, insanların dolandırıldıklarını falan yani zaten kıt kanaat zar zor bir ev alma işine giriştim 10 sene kredi ödeyerek, bu tarz bir duruma düşmemek amacıyla belki de fazla düşünüyorum ama yapabileceğim bir şey yok yapım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yoo düşün ama bankayı her zaman araya almakta fayda var, yine biraz ilkel bizim sistemlerimiz. Totoyu sağlama almak en doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 az bile dusunuyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 kredili satista iki tarafin da gote gelme sansi yok gibi bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar