k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 hahaaaa payet sakatlanıp çıkmış hahahahooooo karma really is a bitch ya. ne sinir olmuştum euro 2016 finalinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Fransa'da PSG öttürdüğü için çok dikkat çekmiyor ama Marsilya'nın da kadro baya iyiymiş ya, finale çıktıklarında şaşırmıştım da Thauvin, Payet, Sanson, Luiz Gustavo, Amavi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Sotto said: Ingiltere'de sistem garip ya birtek Digiturk gibi her maci canli yayinlayan organ yok degil mi hatta bazi maclar hic TV'den yayinlanmiyor bilerek diye biliyorum.. UK'de yayin haklari Sky ve BT Sports'da. BT Sports Cumartesi 12 ve 17.30 maclarini gosteriyor. kalani sky'da gibi bisey. FA Cup maclarini BT Sports ve BBC paylasiyor. 1960'lardan gelen bi kural var cumartesi 2.45 ve 5.15 arasinda tv'de mac gosterilmiyor stadyumdaki seyirciler azalmasin diye. aksam highlights var veya tekrarini izleyebiliyorsun. bu kurala tek istisna FA Cup finaliydi cumartesi saat 3'te gosterilen ama bi kac sene once saat 5'e aldilar onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 DarKRideR said: Şöyle bir istatistik de var. said: Simeone. 377 games. 200 clean sheets. 200! Bu kupalardan da büyük bir başarı ya. oblak abi. neuer'i ayıralım, sakattı; onun haricinde oblak ve de gea inanılmaz fark attı diğer kalecilere. neyse gideyim de payet'in gözyaşlarını bi daha izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 sporting'de oyuncular kulübe sezon bitimiyle ayrılmak istediklerini söylemişler. bütün takım bu arada. boykot gibi bir şey yapıyorlar. tesisleri basıp dayak atmıştı taraftar 2 hafta önce falandı sanırım, o yüzden. batan geminin malları, çok temiz adamlar var aslında gelebilecekleri toplamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 said: Mikel Arteta has now agreed to become manager of The Arsenal. He becomes the 7th former player to become permanent manager of the football club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 son maçı kaybedip ŞL şansını kaçırınca taraftarın gözü dönmüş herhalde. ligde içerideki 17 maçta adamların yenilgisi yok zaten de, sadece 4 gol yemişler. muazzam esasında. çok iyi oyuncuları var ama öyle bi şey olursa havada kaparlar. gelson martins, bas dost, william carvalho, acuna falan piuv. premier lige gitsinler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 sporting son 3 yılda portekiz'de en iyi yapılanan ve sürekli üstüne koyma konusunda en iyi takımdı. çok basit dönemeçlerde kadro toyluğuna ve tecrübesizliğe vs. denk gelmişlerdi sadece. taraftarı bayağı beş para etmez çıktı, sporting niye yıllardır benfica ve porto'nun arkasında sefil takılıyormuş belli oldu iyice sebebi. resmen min 3 yıllık yatırımın içine ettiler. bu başkanları da bütün takımı ligde bi maçta kadro dışı bırakmıştı falan o zaman bahsim yattı diye desteklemiştim de araştırınca futbolcularında haklı olduğu noktalar var. bu mobbing olayı bayağıdır varmış futbolculara. sosyal medyadan falan da sürekli taciz ediyormuş taraftar bir çoğunu, ailelerine bile saldırıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 portekizli bi arkadaş var, o da portekiz'deki futbol tartışmalarını falan atıyor al bak ne kadar rezalet durumdayız diye de, ben yine türkiye'den daha iyi falan diyodum. taraftar seviyesini bilmiyordum bu olaylar patlak verene kadar. demek bizden baya kötüymüş herifler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 k1nJo said: şimdi böyle olunca da dfb kupasının finalini (bayern-frankfurt) bekliyorlar, bayern alırsa yine gidiyorlar avrupa'ya. bayern yenilmiş lol tayfun hoca gidemiyor AL'ye, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 abramovich'in UK vizesini yenilememisler lol http://www.bbc.co.uk/news/uk-44190067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 pirlonun jübilesinden 25 yaşındaki kuzen sağdaki kim dedi zaman geçiyor ah ah https://pbs.twimg.com/media/DdvrRbzV4AE12do.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 k1nJo said: geçen sene taraftar da istiyordu, unai emery mi gelecek acaba. geliyor yakışıklım sdfs http://trendfutbol.net/wp-content/uploads/2016/08/UnaiEmery-large_transCjWi45DX1ptcMBvOy6PVuR-uhcnvzKT0a6n3vGGNslY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Açıkladılar bile. Sayısal başarı olarak son yıllarda Avrupa'nın en başarılı TD'si. Tabii PSG her şartta her kupayı aldığı için istatistikleri sağlam. Ondan öncesi Sevilla ile yaptıkları daha önemli. Benitez ekolünden underrated bir TD, evlat kontenjanından Arteta deniyordu ama bence Allegri, Simeone tarzı daha güçlü bir isim yakışırdı. Arası bir tercih oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 geldi valla. arteta ve buvac'ın tecrübesizliklerine güvenemediler galiba mentalite sağlam olsa da. bir de öyle ya da böyle emery boşsa gitmek gerek ya. psg'de başarısızdı çünkü onun çapına göre büyük bir takımdı bence. oradaki oyuncu topluluğunu kontrol etmek sevilla'dakileri kontrol etmeye benzemez. yıldızlar karmasını kontrol etmek harbi ekstrem bi kalibiyet ve çok fazla adamda yok o özellik. emery mesela o kadar büyük bir adam değil, işin güzeli arsenal'de o kadar büyük bir kulüp değil. tam sevilla ve psg arasında bi yerdeki emery'nin psg'de de öğrendiği çok fazla şey vardır. bunları arsenal'e iyi adapte ederse harbi başarılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 normalde kontrol edilecek çok büyük bi durum yoktu zaten. neymar ve dani alves geldi sıçtı ortamın içine. benim okuduğum takımın 3'e bölündüğüydü. e kulüp başkanı da para babası arabın teki olup da parayı gömdüğü yıldız oyuncusunun tarafında olunca hangi td olsa hiçbir şey yapamaz. geçen sene deniz aytekin embesilinin yüzünden elenince bırakacak diye baktık hepimiz de bırakmadı işte. geçen sene de istiyordum ingiltere'ye ve haliyle arsenal'a gitmesini çünkü simeone ayrılmama kararı almıştı. simeone gitse arsenal'a hakikaten tüm dengeleri alt üst ederdi. emery isim olarak öyle değil ama çok iyi işler başaracağını düşünüyorum ben. tek sorun var, o da kulüp sahibinin ultra pinti bir mal olması. transfer bütçesi düşük tutulur muhtemelen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 bu arada bayağı komiği ancelotti > napoli oldu. sarri kavga edip ayrıldı takip edenler varsa görmüştür. üstüne hemen gidip ancelotti aldılar. bambaşka oyun tarzında, bambaşka bir adam. sarri'nin yaptığını devam ettirebilir mi sanmıyorum ama işte farklı bi havası olacağı garanti. eski kafa, yeni düzene ayak uyduramayan tiplerden ancelotti de. sarri üstüne bayağı sıkıntı yaşar o kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 ulan sarri gibi adam kovulur mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 kendi ayrıldı galiba, chelsea'ye gidicek falan deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 chelsea ye yakışır o zaman ama orası da apaçi kaynıyor her gelen hocayı harcıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 mmmm emery ve sarri. premier league baslasa da izlesek simdiden ozledim pellegrini west ham'a gitti. marco silva everton'a gidicek. leicester puel'in yerine birini atiycak. yine managers all-star her takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 sarri > zenit deniyor ya. zenit'te resmen davet etmiş şehre gelin görüşelim diye gidecekmiş. bayağı vizyonsuz hareket olur. bjk'ye gelse başarılı olma ihtimali çok daha yüksek kralın sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 abi bjknin şu an teknik direktörü var yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 DarKRideR said: geldi valla. arteta ve buvac'ın tecrübesizliklerine güvenemediler galiba mentalite sağlam olsa da. bir de öyle ya da böyle emery boşsa gitmek gerek ya. psg'de başarısızdı çünkü onun çapına göre büyük bir takımdı bence. oradaki oyuncu topluluğunu kontrol etmek sevilla'dakileri kontrol etmeye benzemez. yıldızlar karmasını kontrol etmek harbi ekstrem bi kalibiyet ve çok fazla adamda yok o özellik. emery mesela o kadar büyük bir adam değil, işin güzeli arsenal'de o kadar büyük bir kulüp değil. tam sevilla ve psg arasında bi yerdeki emery'nin psg'de de öğrendiği çok fazla şey vardır. bunları arsenal'e iyi adapte ederse harbi başarılı olabilir. Dark hakkını yeme. Arsenal dünyanın en büyük birkaç metropolünden birinin en büyük takımı hala. Dünya'daki taraftar sayısı ve marketing olarak da hala City, Tottenham, Liverpool hatta Chelsea'nin önünde. İlk 5'tir bu konuda Barça-Real-Manu'dan sonra gelir. Sayısal başarıda geri kaldılar ama PSG'yi büyük Arsenal'i büyük olmayan takım yapan şey son birkaç sene. Doğru adımlar ile Arsenal yürür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 bitti artik o yuruyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar