Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Hangi macallan olduguna bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 12 yo bile bulamadım ki. 30 ve üstüne param yetmez zaten diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 NightLord said: goldbären said: blue label fiyatı verebilir misin? İçerenköy Carrefourda 70cl liği 975TL ben 75cl liği 775TL ye getiririm. Blue labelcı kro apaçi baağğren 775e tr fiyatı bu arada düzgün bi alkol satan tekele gidersen Bu arkadaştan 550ye falan göm, olmadı direk burdan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Anlamadım hiç bişi yazdığından bana mı diğer arkadaşa mı dio? Tekelde nasıl 775 TL nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 CthuLhu said: viski gurmeliğinizi, damak tadlarınızı başka bir bölümde yarıştırın. hayret ben viskimi cola ile iciyirum vs buzcular gelmemiş hatta summon/karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 NightLord said: Anlamadım hiç bişi yazdığından bana mı diğer arkadaşa mı dio? Tekelde nasıl 775 TL nerde? Baya 775 TL Ortaköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 viski buzsuz içilir, sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Zamanında paticikte konusunu açtık kimse sallamadı adam burdan free shop diye daha pahalıya satıyor. Yine yazayım: Blue Label - 700 TL Gold Label - 170 TL Talisker 220 TL Bulacağın en uygun TR fiyatıdır. 50-100 Lira daha ucuza alıcam diyorsan bekle free shopçuları tabi sana kalmış. Hatta yarın bir liste yapayım belki isteyenler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Viski buzlu içilir lakin buzlar taştan olmalı. http://sc01.alicdn.com/kf/HTB17N5rMVXXXXb5XFXXq6xXFXXXs/whiskey-stone-whisky-ice-stone-ice-cube.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 https://www.themacallan.com/the-whisky/the-1824-collection/select-oak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 black label ne kadar kibris fiyati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Lord_Argos said: Zamanında paticikte konusunu açtık kimse sallamadı adam burdan free shop diye daha pahalıya satıyor. Yine yazayım: Blue Label - 700 TL Gold Label - 170 TL Talisker 220 TL Bulacağın en uygun TR fiyatıdır. 50-100 Lira daha ucuza alıcam diyorsan bekle free shopçuları tabi sana kalmış. Hatta yarın bir liste yapayım belki isteyenler olur. Nerde hocam hangi tekel bu fiyatlar Tûrkiye'de imkansız adresini verin satan yerin. Yurtdışından getirip satıorsa belki.Cl lerine dikkat edin 70 veya 75 lik . Fiatını verdiğin yerlerin nerde olduğunu soylermisin ve marketin adını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Arkadaş imkansız filan demiş, gayet bandrollü ve fatural distribütörden alınmış içkiler. Siz 10 tane alırsınız başkası 1000 tane alır, ikisinin fiyatı aynı olamaz. Benim bahsettiğim içki dükkanı milyon dolarlık. Dolayısıyla impossible is nothing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Lord_Argos said: Zamanında paticikte konusunu açtık kimse sallamadı adam burdan free shop diye daha pahalıya satıyor. Yine yazayım: Blue Label - 700 TL Gold Label - 170 TL Talisker 220 TL Bulacağın en uygun TR fiyatıdır. 50-100 Lira daha ucuza alıcam diyorsan bekle free shopçuları tabi sana kalmış. Hatta yarın bir liste yapayım belki isteyenler olur. yap liste argos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 imkansız falan diil o fiyatlar. evet carrefour'a falan o fiyattan çakıyorlar, carrefour da "genel" müşteriye o fiyattan satıyor. ama niş, kaliteli viski/cin/şarap satan 3-5 tekel var istanbulda, onlar genellikle müşteriye %20 falan daha iyi fiyat veriyorlar carrefour'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Lord_Argos said: Arkadaş imkansız filan demiş, gayet bandrollü ve fatural distribütörden alınmış içkiler. Siz 10 tane alırsınız başkası 1000 tane alır, ikisinin fiyatı aynı olamaz. Benim bahsettiğim içki dükkanı milyon dolarlık. Dolayısıyla impossible is nothing. sabonis said: imkansız falan diil o fiyatlar. evet carrefour'a falan o fiyattan çakıyorlar, carrefour da "genel" müşteriye o fiyattan satıyor. ama niş, kaliteli viski/cin/şarap satan 3-5 tekel var istanbulda, onlar genellikle müşteriye %20 falan daha iyi fiyat veriyorlar carrefour'a göre. Ben free shoptan aldığım fiyatın üstüne koyup satıyorum.Bu arada sahte mevzusuna nie daha önce sölememişsem fişiyle vericem bişi alan olursa o günkü fişi.Ama fiyatı karalarım ^^. Ben sürekli single malt içen birisiyim. Free shoptan bile ucuzsa bende alıyım.Bu bahsettiğiniz dükkanlar nerde adres market adını verin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 vermeyin beyler oradan alıp burada satacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 "tr fiyatına yakın bi fiyattan çakayım" mantığından kurtulursan satarsın buradan bişeler. yoksa zor. asriel satıyordu mesela. ama adam gidip duty free'den alıp üstüne az bişiler koyup satıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Normalde sahte falan olmadığı sürece "100'e aldığım şeyi 80'e getiriyor" yeterli olmalı alıcı için, şu "fazla kar etmesin pezeveng" mantığı nedense yerleşmiş kıskanç Türk milletine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 satilan malin arzu katsayisina bagli o..yani zaten kafaya konulmus cok alinasi bir metaysa soz konusu , ucuza da geliyorsa sorun yok..ama piyasa fiyatina yakinsa,a ucuzmus alayim a yatiliyorsa son bir balta denenebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 pascalnouman said: verdigin fiyat frisop icin pahali ona ayar cekmezsen pek bir siparis alamazsin kendimi kutolamak istemezdim ama hala yola gelmemissin qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 pati'de Bir şey almaya niyeti olmadıgı halde sırf trollemek veya canı sıkıldığı için ''-100 cok sen 50 kazan'' yazan kitle var ama ya. Ben de yapıyorum bunu ama sadece exclusive kişilere Gold,sabonis vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Masticore said: pati'de Bir şey almaya niyeti olmadıgı halde sırf trollemek veya canı sıkıldığı için ''-100 cok sen 50 kazan'' yazan kitle var ama ya. Ben de yapıyorum bunu ama sadece exclusive kişilere Gold,sabonis vs vs... İyi de haklı baltaysa ayrı, her önünüze gelene de troll demeyin. Her gün yazıştığımız adamlar kazıklanmasın, satıcı da boşuna yanlış fiyat çekip satmaya kalkmasın diye tabii ki uyarı ve öneriler getirilecek. Yoksa gitsin Sahibinden'e açsın zaten. Buradaki durum ise Türkiye'de 100 birime alınan ürünü 80 birime getiren biri varken, "sen kaça alıyorsun ama, çok kar ediyorsan daha az et öyle getir" gibi bir yaklaşım. Onu eleştirdim ben. Adamın özel personel/tanıdık indirimi olabilir, bilmemkaç şişe beleş hakkı olabilir, tanıdıkla veya riske girip duty free'den değil de doğrudan valizde getiriyor olabilir. Sonuç olarak sizin normalde erişemeyeceğiniz bir yöntem ve/veya network ile getiriyor. Daha iyi fiyat varsa oradan alırsın; ama adama kalan kârı sorgulamak, kıskanıp almamazlık etmek epey değişik hisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 mm evet ya o kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar