Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl en fazla dmg verebilirim rogue ile ?

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Eşşek gibi dmg vermek istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Forumlardan okuduğum kadarıyla en fazla DMG iki sword ile veriliyormuş.
Zaten caster bir karakerim olacak ve tahminim kağıt gibi olmaktan sıkılacağım onun için zor ölsün mümkün olduğu kadar fazla class a üstünlük sağlasın istiyorum.
Betalarda rouge oynamadım zevkim kaçmasın diye. Onun için tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşte şu silah bombadır şu set überdir bu talentler sana daha uygun gibi.

Diğer Rouge konularına baktım ama bütün aradıklarımı bulamadım.

"Nasıl en fazla dmg verebilirim rouge ile" yapmıştım başlığı ama tam çıkmamış galiba
Düzelttim /Qui

[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 08 Şubat 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Qui tarafından 08 Şubat 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin oyunun en iyi karakteri priest tir arkadaşlar, kimileri katılır kimileri görmedikleri için inandıklarını söylerler.
Eğer ölmek istemıorum dersen paladin olucaksın, eşşek gibi dmg veriyim diosan mage olucaksın , kardeş ben bu oyunu bılıorum herşeyini öğrendim diyorsanda rogue olucaksın güzel itemlar düşürüceksin öle mace falan diil sağlam dagger bulucaksın bi tane www.thottbot.com da var güzel epic daggerlar ah ah deathbringer diyimce downunder okursa içi gidicek neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunun en iyi karakterini aramıyorum zaten arasam horde shaman olurdum ;) Ben sadece oynayacağım karakteri ne kadar ve nasıl güçlü yaparımı arıyorum. Çok DMG için fire mage oynatacağım zaten.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 08 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
yok abi dagger sakat 60 rogue arkadaşla konustum dagger boş iş diyor hoş burda baal da var 60 rogue si vardı elinde dagger göremedim oda iyi bilir

valla arkadaşım ahmet abim var downunder bak adam sıralamada 23üncü oldu maghteridonda hanı az cok ondan rogue yı bılıoruz ne nedir kritikleri anlatıo bi kere çok dengesiz bir klass rogue 2500 crit de vurabılıo 700 de dmg aralıgı çok fazla kesin vurabılıcegın bı dmg yok , sword dagger olaylarını pek bilmıorum ama gene duyduklarıma gore ve gorduklerıme gore maın handlerınde speed ı dusuk dps sı fazla ıtem kullanıorlar kı bu sword oluor off handlerıne ıse speed ı yuksek bı dagger alıolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Main hande Sword aldıktan sonra off hande dager almanın mantığı nedir? Anlamadım ondan soruyorum. Hazır dagger isteyen abilitylerden vazgeçmişsin main hande sword alarak ikinci elinede al bi sword :=) yoksa ben mi yanlış düşünüyorum[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 08 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Main hande Sword aldıktan sonra off hande dager almanın mantığı nedir? Anlamadım ondan soruyorum. Hazır dagger isteyen abilitylerden vazgeçmişsin main hande sword alarak ikinci elinede al bi sword :=) yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

kesin bi bilgi veremem 52 shamana kadar kastım shaman ile ilgili bi sorun varsa yanıtlıyabılırım dagger&sword olarakta bi post atmak ıstıorum : http://www.thottbot.com/?i=20470
Sosyal ağlarda paylaş

dagger ile daha fazla dmg verirsin
ama herşeyden önce daggerla normal vuruşlari bi unut
ability olmadan normal hitler 60% miss
talentleri de düzenledikten sonra deathstriker i da eline alirsan , lvl60 da iyi ekipmanla
mage e arkadan ambush crit 1300(iyi ekipmanla %65-70 critical vurur) hazir arkadayken bide backstab 800-850 vurabilirsin 2 saniye içerisinde

vurdun , iyi hoş negzel MANYAKSIN NE DMG KOYDUN BE
amma velakin mage orda eli kolu klavyede ise , seni sheep eder. kick mick vururum geç blink olur sen zaten frost armor ile yavaşladin seni o range den sheep eder .
sonra seni bir güzel kuzu çevirme yapar

warrior a arkadan küt pat verdin dmg i ki ambush crit 900 backstab 700 vursun onada , warrior döner sana 2 kat fazla dmg verir warrior la rogue bodos kapişirsa warrior ezer
çünkü her dodge ettiğinde bir dahaki hit 100% critical
1kdmg , combat boyunca 2-3 kere missleyeceksin 3k
aglatir

paladinde ayni , hunter'e yaklaşamazsın bilen

oysa eline iki sword aldigin vakit normal vuruşlarinda miss yok
daggerla 150 vuran sinister strike oldu 280-300 dmg
critical 750 mage'de , ama artik ne var ?
ambush yerine cheap shot (4sec)
eviscerate yerine kidney shot (6sec)
herhangi birisini bi kombatta MİN 30 sn combat dişi tutabilirsin
dmgin orta ayar ama , dmg da almiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 42 rogue kasmış biri olarak şu ana kadar dagger'ın yalan olduğunu söyleyebilirim ve lvl 40'a kadar mace ile oynadım. Ama bir gerçek varki us forumlarında lvl 50'den sonra dagger'a geçmek gerektiği söyleniyor(seal fate talent'ına gidenler). Çünkü imp. backstab ve ve imp. ambush ile bu iki skillde verdiğin dmg'ler uçuyormuş(%50-60 crit şansıyla). Görülen max. dmg:
Bacstab:1000 (crit)
Ambush:2000 (crit) civarları
Şimdi her ne kadar oynadığım lvl ve tecrübelerime bakıp dagger ile değilde sword ile oynamayı planlasamda(sadece ambush için macro kullanacağım), lvl 60'da verilen bu dmg'ler insana cazip gelmiyor değil doğrusu. Mace-Sword seçiminde ise lvl 60'da sword çeşitlerinin daha fazla olduğu söyleniyor. Benim şahsen gördüğüm mace'in daha ağır olduğu ve bu yüzden tercihim sword olacak ama macro ile ambush'da kullanacağım.

Eşşek gibi dmg vermek isteyen arkadaşa tavsiye edebileceğim 2 class var. Rogue-Mage

Mage'i lvl 15'e kadar oynadım ama oynayan bir arkadaştan biliyorum bölgesel dmg verme konusunda oldukça iyi, kaçmak içinde frost nova, blink ve poly kullanabiliyor. Ama kendini heal edemiyor.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Şubat 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Nagash-, 08 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki:.... rogue 2500 crit de vurabılıo ...

o abi 2500 vurduysa gelsin 2500 kerede bana vursun =)
şurdan char profile a bakarsan ;
http://www.thottbot.com/index.cgi?p=Peka.Warsong
oyundaki , en iyi kılıç var elimde .(bi kılıç daha varda o henüz varla yok arasinda , kimsede yok)
crit rekorum 2282 , daha fazla crit vuran rogue da çok az piyasada .
2500 vurmak için bir mage bulacaksin , soyunacak vurucan criti
yada bir mage bulican durucak o sen 5 cp biriktirip energy full bekliycen , reduce armor cakip hizlan tekrar 5cp biriktirip evis vurucan
baska olabilitesi yok valla:)
Sosyal ağlarda paylaş

Baal ve deadmarine ye uyacağım o zaman Çift sword alacaım. Peki talentleriniz nasıl? Sadeec Combattan mı ibaret?

Birde baal Evistance yerine kidney demişsin Evistance Dagger istemiyor Sowrd ilede vurulabiliyor neden öyle dedin acaba anlayamadım tam?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Baal leatherworking le ilgili postta yazmıştık ama aşağıya kaydı göremedin heralde şu crit veren setinle şu anda charın crit. şansı kaç birde talentini yazabilirmisin sakıncası yoksa birde ben mace rouge yapmak istiyorum charı düşüncelerin nelerdir?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 08 Şubat 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
Birde baal Evistance yerine kidney demişsin Evistance Dagger istemiyor Sowrd ilede vurulabiliyor neden öyle dedin acaba anlayamadım tam?

6 saniye stun ediyorsun. bu süre içerisinde 2 sword ile vereceğin dmg evis. kadar olur mu bilmiyorum ama olmasa bile 6 saniye boyunca dmg yemiyorsun. 6 saniye pvp için epey uzun bir süre.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle şunu belirtmeliyim ki benim tecrübem lvl 42'ye kadar. Birde şu 2500 konusunda neden tartışıldığını anlamadım açıkcası. 2500 crit vuran skill eviscerate ki armor'dan dmg'i düşen bir vuruş bu ama elinde dagger/sword/mace hepsiyle vurabiliyorsun bunu tümüyle crit rate ve 5 comboya bakıyor. Yüksek armor'lı birine bu dmg'i vermen imkansız. Mage ise instant rogue kadar dmg veremiyor ama dot olarak rogue'a ulaşabiliyor. Atıyorum 1500+ 12 sn'de 1500 daha gibi. Ama bir gerçek var bence mage oynamak rogue oynamaktan daha kolay. Mage oynarken büyük savaşlarda kendi grubunun arasında uzağa büyü atıyorsun ama rogue ile düşman hattının gerisinde sana heal atacak priest/druid'den uzaklarda av arayarak geçiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bence caster classlarla oynamak hicte kolay degil direk hedef oluyosunuz o yüzden cok daha dikkatli olmak gerekiyo zaten sende demissin arkada pries/druid avlıyorum diye.
bide mage kendini heal edemiyo belki ama poly yapıp bandaj kullanabilir manası azaldıysa o arada evocationda kullanır mis gibin olur.

[Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 08 Şubat 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 08 Şubat 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
6 saniye stun ediyorsun. bu süre içerisinde 2 sword ile vereceğin dmg evis. kadar olur mu bilmiyorum ama olmasa bile 6 saniye boyunca dmg yemiyorsun. 6 saniye pvp için epey uzun bir süre.

Genellikle 5 combo kidney'den(benim lvl'ımda 5sn) sonra 2 ss vuruyordum mace ile çünkü enerjim o kadar yetiyordu. SS'lerim 150-300 civarı vuruyordu lvl 40'da(arada otomatik enerji götürmeyen 80-90 vuruyor tabi) coldblood eviscerate ise 750-850 civarı vuruyor(caster'lara)

Aslına bakılırsa ben duruma göre ikisini de kullanıyorum. Rakip çok dmg veren warrior'sa mesela bana 5sn vurmaması işime geliyor 200-300 daha az vurayım ama dmg almayayım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabii birde talentte combat/assa. gidicez burası kesinde levellere göre en iyi dağılım sizce nedir yani önce combat mı yoksa assa. mı karma şeklindeyse sırasıyla hangi talentler..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 08 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Baalın karakteri pek sevdim ben aynısını yapmaya çalışacağım. Tek Dmg 2000 vurayım ben sonra zaten adam intahar etsin :=)
Bu durumda talentleri combata vermem daha mantıklı olackak?

fazla dmg istiyorsan ve kılıc kullanacaksan tabiki combat[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 08 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Baalın karakteri pek sevdim ben aynısını yapmaya çalışacağım. Tek Dmg 2000 vurayım ben sonra zaten adam intahar etsin :=)
Bu durumda talentleri combata vermem daha mantıklı olackak?

Bu arada sen mage açıcaksın sanıyordum fikrinimi değiştridin?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Sosyal ağlarda paylaş

Rouge ve Mage oynayacağım. betaların hepsinde ilk rouge oynayacağım için Mage oynadım. Retaildeki ilk karakterim Rouge olacak. Kardeşim ile 7/24 beraber kasıp sonra kardeşim karakterini aynı şekilde kasacağız en son benim Gnome Mage i kasacağım.
Birde +5 Sword spe. işe yarıyormu yani Night elf yerine human açmaya değer mi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...