BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hotmail paralı olmuyomus arakdaslar gemisin olsun yahoo dan alırsak sorun ysamdan msn girebilcemsiz[signature][hline]:tebrikz:
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nekadar paalı olurki ya veririz msn iyi. hem spam yapanlar lamerler azalır:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla bence yapmazlar yaparlarsa kim para verir baska programlar bedavayken demi mesela ben vermezdim :)
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iyi de hotmail paralı oluyorsa msn ne alaka?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kaynak isterük :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: cenkgala, 09 Şubat 2005 20:13 tarihinde demiş ki: valla bence yapmazlar yaparlarsa kim para verir baska programlar bedavayken demi mesela ben vermezdim :) buda dogru ama cogu kiside parayı verip keminin dedigi gibi spamcilerden kurtulut[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BullDoG, 09 Şubat 2005 20:07 tarihinde demiş ki: hotmail paralı olmuyomus arakdaslar eee?[signature][hline]Beş Hececiler
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gmail varken hotmailde nedir?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Doğru cevap Bonecrusher'ın verdiği cevaptır :) Bu yüzden de hotmaili paralı falan yapmazlar tamamen. Ancak şimdi olduğu gibi para harcamak isteyen müşterilere yönelik özel abonelik seçenekler, hede sürerler piyasaya.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aheauha lombak ve kemikteki bütün mailler değişicek ozaman.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ah internet bedava olacakmış gibi bir açıklama olmuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:150/melancholy/depression)|
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi doğru deildir.zaten isteyenler paralı olarak geniş bir hotmail alıyorlar. ayrıca kaynak yok ..??
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayır anlamadığım benim Hotmail paralı olMuyorsa bundan bize ne?
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kaynak yok,yalan olduğu çok belli... :tdown:
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi bu gmail nedir ki anasini bi viz alamadik galba ve ozelligi nedir bir aciklayabilir mi arada[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
streamin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öle bir olay zor gibime geliyo yani 'beleş dururken neden paralisini alayim' mantigi onumuzde durdugu surece adamlar bu tür hizmetleri bedava olarak vermeyi surdureceklerdir .[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hotmail zaten paralı :) 2gb alan verio ödeyene :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya 2 gb yapmak için paralı.2 gb yapmak isteyenler parayla uye oluyolar ayrıca bu sistemin turkcellle de bi alakası war ama unuttm şimdi
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Msn' ile soyle alakasi var sen msn'ini hotmail araciligiyla kullaniyorsun e-mail in kapanirsa bir daha nasil baglanacaksin msn'e ?[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner
Öne çıkan mesajlar