tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Selamlar, Çorlu bölgesinde iş arıyorum, o civarda , mümkünse çorlu içinde eşyalı daire arıyorum. Yakınında tanıdığı olan yönlendirebileceği birileri olan varsa çok makbule geçer Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 önce işi bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 emlak konutları civarına falan bak. kiralar da ucuz evler güzel. çorlu'nun medeni kısmı 2kmlik bir alanda zaten. gerisi çöp. orion civarından uzaklaşmican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Corluda yildiz holding vardi sanki. Onlarin is ilanlarina bir bak istersen. Gerci sen daire soruyordun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 çorlu son 3 4 senede aşırı büyüdü. şehrin yeni taraflarında bir sürü rezidans tarzı ev yapıldı ancak eşyalı bulabilir misin emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Bizimkiler Emlak Konutlari bolgesinde rezidans olarak gecen bir daireyi (link) esyali olarak kiralamayi dusunuyor. Ama henuz bina tam olarak bitti mi, yoksa bitmek uzere mi net bir bilgim yok. Esyalar tamamen yeni olacak ve kiracinin istegine gore hareket edilebilir bazi esyalarda. Aksama gorusup net bilgi alabilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 çomarland'da iki kamera bi güvenlik gorevlisi koyulan her yere rezidans denmesine de hayranım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 aynen katiliyorum :) ondan zaten direk rezidans demek istemedimde rezidans olarak gecen dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 yok abi lafim sana degildi zaten, rezidans muhabbeti gecince topicte aklıma geldi. mesaj seninkinin altına gelince yanlis anlasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ya onu anladim sikinti yok zaten, genel olarak muhabbete katiliyorum. onun haricinde hani bizimkilerin binayi her ne kadar rezidans diye pazarlasalarda benim gozumde degil yani. birkac ekstrasi var tamam ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Ben Çorlu'da yaşıyorum. Yaklaşık 10 yıldır buralardayım, sen millete bakma fena değildir burası. (İzmir Ksk'den geldim, hatta şu an çok daha düzenli Çorlu, İzmir'e göre) Neyse ev olarak tanıdık arkadaşımın evi var, eşyalı bu hafta çıkıyormuş. 1150tl Orion arkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 yeahh1986 said: Ben Çorlu'da yaşıyorum. Yaklaşık 10 yıldır buralardayım, sen millete bakma fena değildir burası. (İzmir Ksk'den geldim, hatta şu an çok daha düzenli Çorlu, İzmir'e göre) Neyse ev olarak tanıdık arkadaşımın evi var, eşyalı bu hafta çıkıyormuş. 1150tl Orion arkası. Teşekkürler link için, bizim bütçe şimdilik 700-800 civarı, belirtseymişim iyi olurmuş. Çok uzun süre kalmayıp 2-3 ay içinde kendi kalıcı evimize taşınıcaz zaten, bu süreç içerisinde "base" olsun git gel para gitmesin diye daha çok BloodBane said: Bizimkiler Emlak Konutlari bolgesinde rezidans olarak gecen bir daireyi (link) esyali olarak kiralamayi dusunuyor. Ama henuz bina tam olarak bitti mi, yoksa bitmek uzere mi net bir bilgim yok. Esyalar tamamen yeni olacak ve kiracinin istegine gore hareket edilebilir bazi esyalarda. Aksama gorusup net bilgi alabilirim istersen. Buna da şimdilik para yetmez de bir sonraki ev için konuşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar