Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar sphere scripts içinde gumps klasorunu olusturuyorum dialog dosyalarını içine atıyorum ama menulerım bir turlu aktif olmuyor ve eskı menulerım acılıyor ne yapmam gerekır kısaca ozetlermısınız...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende de aynı sorun var. menüleri nasıl yerleştireceğimizi anlamadım henüz?[signature][hline]www.darknesstime.com GM Prudent Herkesi Bekliyoruz. Çok Yakında...
Rasmus_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaş diyelim tailoring menusu ekliyceksiniz: sewing kitin scp sini buluyorsunuz ve on=@dclick bölümüne src.dialog d_(sizin dialog isminizi) yazıyorsunuz ve oluyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kardeş tamam anladımda arıyorum mortar olsun sewing kit olsun scriptlerini bulamıyorum bulduklarımında on=@dclick yok [Bu mesaj Chosen tarafından 09 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 on=@DCLICK'i sen yazacaksın zaten. bu arada yalnız mortar&pestle'da mesela hem menü açılıyor hem target çıkıyor o zaman da olmuyor.[signature][hline]www.darknesstime.com GM Prudent Herkesi Bekliyoruz. Çok Yakında...
keyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 On=@Dclick src.dialog d_mortar return 1[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya pıfssss anlatamadım herhalde arkadaslar hangi scriptin altına yazıcam bunu mesele sphereskill.scp bunamu baska bi script altınamı nereye ????[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Faust Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 script return 1 bu scriptin altına yazabilirsin. hatta ben sana boşluk doldurmaca yapıyorum. bu scriptlerin altına yazabilirsin. script ....... script ....... script ....... script ....... script ....... script ....... script ....... script ....... script ....... Şimdiden kolay gelsin.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sonunda ayarladım saolun arkadaslar..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Önemli olan bir gump dosyasi hazirlamak degil o menuleri craft itemleri ile actirmaktir bu komut icin ise arkadaslarin dedigi gibi on=@dclick dialog d_sallama_salllama return 1 kodu kullanarak yapabiliriz. Butun arkadaslara kolay gelsin..[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Öne çıkan mesajlar