Celtic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 üşenmedim sonuna kadar okudum, yarıldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Pompalıdan şaşmam valla şans işi, falan da değil bide mermilerşn rengi daha acık olsa[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 spas ı mı diyosun? oyundaki tüm silahların fln görünüşünü kendi görüşün için değiştirebilirsin. burdan: C:SoldatWeapons-gfx [signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 08 Şubat 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Normalde tek vuruşta öldürmüyor ama realisticte kafadan vurursan öldürüyor. realisticte çok ölümcül bi silah ruger.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tordex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oncelikle ozur dilewrim bagzı sorunlardan dolayı 1 haftadır forumlara ugramadım bagzı msjlara gec cvp vericem. once basıt bisiyi aradan cıkarmak istiyorum soldatta HIC BIR ZAMAN haritanın bir ucundan digerine catısma olmuyo(teke tekte ozellikle kasarsan bunu bilemem) ama dip dibe bıcaklanacak mseafede catısma sıkca rastlanan bisi ki ayrıca bıcak atılacak mesafede ruger 2 mermide alıyo catısma mesafesinin de bıcak atılacak mesafe ıcınde oldugunu kanıtlama geregi duymuyorum. ayrıca cok basit bir matamatiksel gercegi reddetmeyide annnamsız buluyorum. 83 mermi cıkıs gucune sahib bi silah ortalama 60 dmg ve yukarisi bir dmg koyar ki en iyi ihtimalle 15 mermi cıkıs hızı olan bi tabancayla kafasından dahi vursan 60 dmgı 3 mermide elde edersin.(kısaca Arkansis in dedigi yaralanmıs bir adamı 2 mermide alırsın lafina cvp insallah ne demeye calıstıgımı anlatabilkmisimdir cunku 4 mermi yediyse ole olur 5 mermi yerse ole olur tartısması yapmak ıstemıyorum) daha da otesi hali hazırda soldatta gercek kosullar onesurdugumuz deneyler ve hesaplardakı kosullar degil bunu kabul ediyorum ama! barret lagdan rugerdan cok daha fazla etkilenen bi silah ayriyetten ben dm icin barret kulanımını cok uygun bulmuyorum(kendım kulanıyorum cunku ben dm ı el alıstırması olarak kulanıyorum soldat cok daha ote bisi bi takım oyunu. ctf ve tdm e alıstırma olark bakıyorum dm e) zaten uygun bi silahda degil dm in 2 temel mantıgına aykırı (olumune catısmaya girme ve frag calma). yanlız barrete bal ısı dıyenler 3d oyunlardaki sans faktorunu hesaplasın bunun 2d bir oyun oldugunu hatirlasin ve bunda taramalı bi silahda VURMA sansının barretten cok daha yuksek oldugu gerceginin farkına varsın kı zaman faktorunude buna ekledigimizde barretle bi kisiyi oldurme sansının esit hatta daha dusuk oldugunu farketsin. barretin tek vanatajı oncelık ilk atagi sen verdigin icin avantajlı durumdasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Alomatik_2k, 08 Şubat 2005 02:14 tarihinde demiş ki: spas ı mı diyosun? oyundaki tüm silahların fln görünüşünü kendi görüşün için değiştirebilirsin. burdan: C:SoldatWeapons-gfx Mermileri değiştiricem ben sadece ya[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mermilerde o klasörde mesela spas ın mermileri "spas12-bullet.bmp" dosyasında. istediğin silahi istediğin gibi boyayabilirsin.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 koydum bile cok tatlı oldu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Tordex, 08 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: oncelikle ozur dilewrim bagzı sorunlardan dolayı 1 haftadır forumlara ugramadım bagzı msjlara gec cvp vericem. once basıt bisiyi aradan cıkarmak istiyorum soldatta HIC BIR ZAMAN haritanın bir ucundan digerine catısma olmuyo(teke tekte ozellikle kasarsan bunu bilemem) ama dip dibe bıcaklanacak mseafede catısma sıkca rastlanan bisi ki ayrıca bıcak atılacak mesafede ruger 2 mermide alıyo catısma mesafesinin de bıcak atılacak mesafe ıcınde oldugunu kanıtlama geregi duymuyorum. ayrıca cok basit bir matamatiksel gercegi reddetmeyide annnamsız buluyorum. 83 mermi cıkıs gucune sahib bi silah ortalama 60 dmg ve yukarisi bir dmg koyar ki en iyi ihtimalle 15 mermi cıkıs hızı olan bi tabancayla kafasından dahi vursan 60 dmgı 3 mermide elde edersin.(kısaca Arkansis in dedigi yaralanmıs bir adamı 2 mermide alırsın lafina cvp insallah ne demeye calıstıgımı anlatabilkmisimdir cunku 4 mermi yediyse ole olur 5 mermi yerse ole olur tartısması yapmak ıstemıyorum) daha da otesi hali hazırda soldatta gercek kosullar onesurdugumuz deneyler ve hesaplardakı kosullar degil bunu kabul ediyorum ama! barret lagdan rugerdan cok daha fazla etkilenen bi silah ayriyetten ben dm icin barret kulanımını cok uygun bulmuyorum(kendım kulanıyorum cunku ben dm ı el alıstırması olarak kulanıyorum soldat cok daha ote bisi bi takım oyunu. ctf ve tdm e alıstırma olark bakıyorum dm e) zaten uygun bi silahda degil dm in 2 temel mantıgına aykırı (olumune catısmaya girme ve frag calma). yanlız barrete bal ısı dıyenler 3d oyunlardaki sans faktorunu hesaplasın bunun 2d bir oyun oldugunu hatirlasin ve bunda taramalı bi silahda VURMA sansının barretten cok daha yuksek oldugu gerceginin farkına varsın kı zaman faktorunude buna ekledigimizde barretle bi kisiyi oldurme sansının esit hatta daha dusuk oldugunu farketsin. barretin tek vanatajı oncelık ilk atagi sen verdigin icin avantajlı durumdasın. "(kısaca Arkansis in dedigi yaralanmıs bir adamı 2 mermide alırsın lafina cvp insallah ne demeye calıstıgımı anlatabilkmisimdir cunku 4 mermi yediyse ole olur 5 mermi yerse ole olur tartısması yapmak ıstemıyorum)" ben ne demişim ? birdaha oku yaralı adamı 2 vuruşta ? anlayamayım tek atışta alıyor yaralı adamı demişte bende dedim yaralı adamı ben pistollende 2 atışta tek atışta alırım farkeden bişiyok her silahla alırsın yaralı adamı "barret lagdan rugerdan cok daha fazla etkilenen bi silah " 30 ms poing aldığın paticik serverlarında lagdan etkilenmiyor baret yanlız paticik için konuşuyorum diğer serverları bilemem. arada 1 2 atışı kaçırabilirsiniz ama diğer gerisinde isabet oranınız yüksek[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yabancı serverlarda lag değilde genelde loss oluyor yani en azından ben ondan muzdaribim ve öyle durumlarda loss barete değil ruger a işliyor genelde adamı 4 kere vurduğun halde ölmüyor ama baretle vurabildiysen kesin öldürüyorsun.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ruger 2 vurusta alıyor genelde.. kafadan da tek atıs ta ındırebiliyor adam cok uzakta deilse.. (yada asagı dogru dikey atıs yaparken) bakınıyorum bakınıyorum bi allahın kulu m79 demiyor. :(. heyhat ki ne roketler gecerdi o arenalarda eskiden :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 m79'a laf yok fena g3nklerim valla :P şaka bi yana m79un balla hiçbir alakası yok, yakın mesafede sadece m79 değil sürüyle silah bir-iki atışta öldürüyor.orta mesafede baya bi açı hesaplamak gerekiyor, eli alışana kadar canı çıkıyor insanın.uzak mesafeyi hiç demiyorum zaten, oyunda tüftüf olsa uzağa karşı daha fazla işe yarardı, ona hiç girmiyorum.kısaca m79 bal değil, el alışkanlığı ve uzmanlıkla alakalı :) bakınız: ben tabi hehe[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar