Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liselilere kötü haber :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe bugün gazetede okudumm
valimiz dersler telafi edilicek yazmış
hürriyetim.com'a girdim ama bulamadım kusura bakmayın gazeteyi okuyan birisi eğer yollarsa teşşekkür ederim ehhe[signature][hline]purity is a simple idea..
Mesaj tarihi:
Ehehehhehe....
Ztn onnar uzatmışlardı şubat tatilini size bide kar yüzünden uzayınca adamlar napsın artık... Okadar sevindiniz millet tatil yaparken siz formalarla okula gitceksiniz =)))[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
ya bişi dicem: ne farkeder?

bakın şimdi okula gidicez hocalar sınav tarihleri erken diye bastırcak..sınavlar gelicek geçicek..bunlar okulun sonuna 1 hafta eklese ne yazar?yazın yatarız işte güzel olur..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Salı günü kapancaktı yine okullar bu yılda uzatırlar olur cuma son hafta çok şey mi değişçek :) Keşke geçen sene uzatsalardı. LGS den sonra okulumuzda vakit geçiremedik ya pff :([signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Mesaj tarihi:
Hayır yani okulda toplanıp zaten bişiler yapıoduk... Millet mezuniyeti bekledi mezuniyet olunca hepsi bir yerlere kaçtı :) Mezuniyette bizim okulun geleneği olan okulların kapandığı akşam yapıldı :) Yani en azından okulumda 3 gün daha geçirmek isterdim. İşin içinde duygusal mevzularda var :D[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Mesaj tarihi:
heh
ben şaşırmıştım zaten vali niye beni gıcık edicek bişey yapmadı diye, tatil etmezdi sinir olurdum tatil etti ulan bi pislik var bu işte diyip yine sinir oldum.
boş gitmemiş:)
hoş fark etmez bana össyim ben:D test yapıyorum okulda paso heh
ekleme yapılırsa yararıma olur, okulda test yapabiliyorum bol bol[signature][hline]beş hececiler
lam3rlere cevap yok!
H.B.E
Mesaj tarihi:
benim için (hatta pek çok kişi için) sınavlar bitince okul biter devamlı kafeye falan kaçarız sonra 19.5 gün devamsızlığa gelincede okulda durup maç falan yaparız[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
off şimdi 15 mayısta kapanacaktı,bi hafta atacaklar peh:([signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
lise 3 üz o zamnalr okula gitmiyceğim için ilgilendirmio beni:P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...