Angel_85 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hehe bugün gazetede okudumm valimiz dersler telafi edilicek yazmış hürriyetim.com'a girdim ama bulamadım kusura bakmayın gazeteyi okuyan birisi eğer yollarsa teşşekkür ederim ehhe[signature][hline]purity is a simple idea..
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zaten hep öyle diyorlar... geçen senelerde de hep öyle denirdi.. heyecan yok.. aynı zamanda biter..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ehehehhehe.... Ztn onnar uzatmışlardı şubat tatilini size bide kar yüzünden uzayınca adamlar napsın artık... Okadar sevindiniz millet tatil yaparken siz formalarla okula gitceksiniz =)))[signature][hline].... LeviathaN ....
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ep yalan ep :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence de kolpalamıştır vali. daha önce de denmişti yok telafi bilmemne ama yalan olmuştu, bu da yalan olur..
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bişi dicem: ne farkeder? bakın şimdi okula gidicez hocalar sınav tarihleri erken diye bastırcak..sınavlar gelicek geçicek..bunlar okulun sonuna 1 hafta eklese ne yazar?yazın yatarız işte güzel olur..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Salı günü kapancaktı yine okullar bu yılda uzatırlar olur cuma son hafta çok şey mi değişçek :) Keşke geçen sene uzatsalardı. LGS den sonra okulumuzda vakit geçiremedik ya pff :([signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lgs'den sonra okulda napcan ki? toplansaydınız dışarda geçirseydiniz vakit...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hayır yani okulda toplanıp zaten bişiler yapıoduk... Millet mezuniyeti bekledi mezuniyet olunca hepsi bir yerlere kaçtı :) Mezuniyette bizim okulun geleneği olan okulların kapandığı akşam yapıldı :) Yani en azından okulumda 3 gün daha geçirmek isterdim. İşin içinde duygusal mevzularda var :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 heh ben şaşırmıştım zaten vali niye beni gıcık edicek bişey yapmadı diye, tatil etmezdi sinir olurdum tatil etti ulan bi pislik var bu işte diyip yine sinir oldum. boş gitmemiş:) hoş fark etmez bana össyim ben:D test yapıyorum okulda paso heh ekleme yapılırsa yararıma olur, okulda test yapabiliyorum bol bol[signature][hline]beş hececiler lam3rlere cevap yok! H.B.E
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim için (hatta pek çok kişi için) sınavlar bitince okul biter devamlı kafeye falan kaçarız sonra 19.5 gün devamsızlığa gelincede okulda durup maç falan yaparız[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
555 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ama sınavlar hep son haftaya kalıyo :([signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 off şimdi 15 mayısta kapanacaktı,bi hafta atacaklar peh:([signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lise 3 üz o zamnalr okula gitmiyceğim için ilgilendirmio beni:P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 15mayıs mı? öehg o aralar ınavlar yeni başlar anca naptınız ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar