Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sadece bir oyuna vericik param var.Ao mı iyidir shadowbane mi[hline][ img ]http://[ /img ] [ /quote ]
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu senin ne oynamak istedigine tam karar vermene bagli hem ao hem shadowbane oynadim Anarchy Online in oturmus bir sistemi var normal bir baglantiyla bile oynayabiliyorsun eger zamanin bol ve gelecekde gecen bir oyun dusunuyorsan anarchy online kacirilmiycak bir oyun daha yok yakin savas ve farkli yeneteklere yonelmek ve gecmisde gecen bir oyun dusunuyorsan shadowbane one cikiyor her 2sininde artilari var shadowbane skill sistemindeki cok yonlulugunden anarchy online ise oturmus yapisindan ve grafiklerinden artilara sahip zor bir secim ama farkli bir oyun ariyorsan anarchy online i tavsiye ederim ;)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ao'da kılıçların olduğunu okumuştum.Starwarsdaki gibi bir şeymi[hline][ img ]http://[ /img ] [ /quote ]
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yoo kılıçlar bildiğin kılıç... Bu arada bende Hem AO hem Shadowbane oynuyorum... ve ewet İnvulon çok iyi özetlemiş... ikisi tamamen farklı oyunlar ve ikiside kendi türünün en iyilerinden bence... Gelecekte geçen bi rpg istiyosan AO, yok ben ortaçağ gibi bi ortam istiyorum dersen Shadowbane... Gerçi Anarchy ShadowLands önümüzdeki ay çıkıyomuş o kadar beklerim dersen Anarchy biraz daha üste çıkar bence...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 İkisinede bir hafta üye olma hele bi düzelsin net sonra üye ol :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Way Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bende alip oynamak istiyorum 7 gun trial i oynadim cok zevk aldim tanimadigi biri bana para da vermisti en kralindan bi agent im olmusut walla ama 7 gun bitince acc de ole kaldi..simdi sorum su bu yaz swg cikiyo galba swg de ao gibi olucak pek farkli yani olmiyacak yanii ama shadowlands diye exp cikartiyomus ao cok begendim onuyani swg cikacagi sirada ao alip oynamak ii bi fikir olur mu?
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 swg cikdiginda fan larinin kacirmamasi gereken bir oyun ama acikcasi cogu oyunda oldugu gibi swgdede baslangicda tonlarca bug olucak ve bazi insanlari asil oyuna ceken (dark jedi , kendine ait yildiz gemisi gibi) ozellikler ilerki bi surede eklencegini dusununce biraz bozuyor anarchy online in eklentisinde ise yeni topraklar olucak ama bu topraklara girmek icin lvl190+ olmak gerekiyor diye biliyorum, bunun yaninda gelen yeniliklerden yararlanabilceginizi saniyorum
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Invulon o 190+ olayı Shadowlands dışında açılan karakterler için geçerli sanırım. Yani Shadowlands expansion'ını alıp Yeni ırklardan biriyle oyuna yeni karakterle direk Shadowlands içinde girebiliyosun. (Zaten benim niyetimde bu olucak :] ) Kablo düzelse ve Shadowlands çıksa pekzel olucak... SB daha şimdiden hafif baymaya başladı gibi...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Aodaki göret sistemi shadowbanede de varmı[hline][ img ]http://[ /img ] [ /quote ]
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 "göret sistemi" ne?[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 1 ay sb 2 yıla yakın sürede ao oynadım sb şu anda yeni olduğu için eksileri çok ama adamlar yavaş yavaş dediklerini yapmaya başladı umarım ciddi eksileri olan kısımlarıda yakında düzeltirlerse iyi birşey olcak ao ise ne diyeyim ben taş gibi oyun sbye başlamasam gene başlıcaktım ama yazın bir ihtimal başlayabilirm tekrardan kaçırma aoyu sbnin tek avantajı normal dial up bağlantıyla bile çok daha rahat oynanması aodan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Blackice, 09 June 2003 17:18 tarihinde demiş ki: "göret sistemi" ne?[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... göret değil görev yanlış yazmışım yeni fark ettim
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 SB'de görev veya quest gibi olaylar yok... en azından şimdilik. Ayrıca Ao da dial up la çok rahat oynanıyor slay ben bi süre dial up la oynamıştım 1 ay kadar pek lag-ping sıkıntısı çekmemiştim.[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Deget bak gelip sizin forumlardan adam toplatma bana.. kışt kışt.. Ayrıca Daoc kadar kötü bi oyunda yok sırf UO alışkanlığından oynuyo kesin herkes anlamış değilim ben. Yani hem grafikler kötü, hem interface kötü, hem herşey genede o kadar kullanıcı ne halt yemeye oynuyo anlıyamıyorum sadece eski UO alışkanlığı gibi geliyo bana :] Yani topla SB ve AO daki bütün (-) leri koy Daoc'a al sana oyun diye çıkarmışlar piyasaya :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: UrZa, 10 June 2003 11:48 tarihinde demiş ki: sean kim ya!!! LOL olm madalya sisteminde karakter ismi kısmına Sean yazmışın oyundan Sean adlı oyuncunun bilgileri direk sana geliyo işte ehuhe... Daoc'ta böyle teknolojik şeyler olmadığından şaşırıyo olman doğal tabii :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Amma merakli adamlarsiniz oynamadiginiz oyunlara bok atmaya , oynadiklarinizida kendiniz yapmissiniz gibi sahiplenmeye.Millet gerizekali degil heralde BlackIce , birsey varki oynuyor okadar insan Daoc`u.Bende oynadim zamaninda ve PvP acIsIndan ustune bashka bir oyun yokh Daoc`un.(UO haric)PvP den hoslanmayan insan icinde medieval yada sci-fi olarak iki secenek kaliyorki , bunlarda AO ve EQ, PvE uzerine kurulu oyunlar.[hline]
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Eheh kızmış....[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Damien notum warstan sonra AO pvp agırlık bi oyun oldu zaten hatta çogu kişi pvpden başka bişey yapmıyo :) sırf pvpde abartı olabilmek için adamların raidsiz günleri geçmiyo kaliteli itemları kapabilmek için bütün gün camptalar[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Heh kızmışta biraz desteksiz kızmış... abi neyi sahiplenicem Urza gelmiş burda Daoc propagandası yapmış lol bende ona karşılık olarak yazdım Damien neye atlamış anlamadım... Ayrıca gene diyorum bence Daoc UO'nun 3d versiyonu... Ek olarak Daoc'u belki bizzat oynamadım ama biçok arkadaşım oynuyo ve biliyorum yani... yoksa işkembeden sallıyo da sayılmam. Sırf acaba oynadıkca acaip zevkli mi gelicek diye alıp oynıycam zaten...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ek olarak kimseye gerizekalı demedim öyle bi imada yapmadım... kaldı ki çok yakın arkadaşlarım oynuyolar böyle bi imada bulunmam... Gerizekalılığı üstüne alan olursada o kısmına karışamam...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Öne çıkan mesajlar