Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Selamlar, Unity'de uğraştığım mobil bir projede kullanıcı hesabı oluşturup lokal olarak istatistik tutmam gerekiyor. Unity'nin kendi içerisindeki PlayerPrefs ile bir deneme yaptım ama iş dallanıp budaklanınca malesef sıkıntı çıkarıyor. Aklıma cihazda txt dosyası oluşturup dataları ordan okuma gibi yöntemler geliyor. Ama hazır asset bulamadığımdan android ve ios için plugin hazırlamak biraz zahmetli bir iş. İşin içinden çıkamadım :( önerilere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 SQLite ya da benzeri bi offline database solution? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Playerprefs'te ne sorun yasadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 binary file kullanabilirsin datalar için. playerprefsin güvenliği baya komik zaten abi. şuna bi bak: tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Teşekkürler öneriler için Laraken said: binary file kullanabilirsin datalar için. playerprefsin güvenliği baya komik zaten abi. şuna bi bak: tutorial Attığın tutoyu izledim büyük ihtimalle işimi görür. Sıkıntı çıkarsa hanzomain in bahsettiği gibi SQLite'a bakmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar