Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Xbox ONE S 1 TB + Forza Horizon 3

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Kendi verdiğin linkten şu anda bassak 950-1000 TL'ye 3-4 günde gelecek şey için neden 1100 TL istiyorsun peki?

Ekleme: Prime-only imiş şu an, ama Prime'a üye olup, siparişi verip, Prime'ı iptal edersen 1 günlük üyelik bedeli kesip gerisini iade ediyor Amazon, öyle 1 yıl boyunca Prime kalmıyorsun. Yeni hesap açsan 1 ay trialden de halledersin hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Ödeme sayfasına git bakalım ne kadar oluyor fiyatı :)
Sonra toplam tutarın resmini buraya koyarsın.

Prime olmadığım için o dediğini yapamadım da, 200 Euro'ya neden 85 Euro vergi koyuyor ki sende? Bizim gümrük vergisi %20 işte, adamların VAT'ına denk geliyor, onlar onu kesip üstüne bizim gümrük binince aynı paraya geliyor. Ekran kartı bile aldım bu şekilde.

İki tane aldık diyordun, bir şekilde ikisinin birden gümrüğünü bu faturadan kesmişler bence.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

yine 40-50 lira azına satıyosun aldığın paranın, millet niye senden alsın abi 40-50 lira kar etmek için lel, basar 1 aylık beleş prime ı alır

Alsın abicim tutan yok napalım :)
Ben mesela prime üyeliğimle bu cihazı şu an sipariş veremiyorum Türkiye adresime.

Baggio said:

Dark_Soul said:

Ödeme sayfasına git bakalım ne kadar oluyor fiyatı :)
Sonra toplam tutarın resmini buraya koyarsın.

Prime olmadığım için o dediğini yapamadım da, 200 Euro'ya neden 85 Euro vergi koyuyor ki sende? Bizim gümrük vergisi %20 işte, adamların VAT'ına denk geliyor, onlar onu kesip üstüne bizim gümrük binince aynı paraya geliyor. Ekran kartı bile aldım bu şekilde.

İki tane aldık diyordun, bir şekilde ikisinin birden gümrüğünü bu faturadan kesmişler bence.

Benim accountan bir tane aldık , arkadaşın accountundan da 2 tane aldık.Vergisi vs ile birlikte cihaz başına 285 eu'ya geldi.
Konsollarda böyle ekstra vergi olayı var Amazon.de'de nedenini bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arezd said:

3 konsol aldım hepsinde iade geldi bu arada 60 günün sonunda her şekil iade geliyor.

Sırf sizin başınıza geldi diye şöyle saçma sapan genellemeler yapmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. "Her şekil" iade falan gelmiyor, %80 gelmez hatta, kazulet gibi kutu 30 Euro'yu geçtiği 1 kilometreden belli. Muhabbeti işinden daha önemli olan memura denk gelmişsin "geç geç" demiş, şans.
Sosyal ağlarda paylaş

iade sadece, amazon sizden urun bedeli+vergi tutarindan fazla tahsilat yaptiginda gerceklesir. amazon'un gumruk vergisini odemesi soz konusu olamaz, adam ne diye bizim ulkenin mevzuatindan kaynaklanan bir bedeli kendi cebinden odesin? ustelik %20 kar yapmayacagi bir urunun bu bedelini iade etsin, zarara girmek icin mi satis yapiyor bu adam?

arezd said:

3 konsol aldım hepsinde iade geldi bu arada 60 günün sonunda her şekil iade geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

arezd said:

Sırf sizin başınıza geldi diye şöyle saçma sapan genellemeler yapmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. "Her şekil" iade falan gelmiyor, %80 gelmez hatta, kazulet gibi kutu 30 Euro'yu geçtiği 1 kilometreden belli. Muhabbeti işinden daha önemli olan memura denk gelmişsin "geç geç" demiş, şans.

Yanlış yönlendirme yapmayın; amazon.de konsol gibi ürünlerde fazla vergi hesaplıyor. Bu fazla hesaplanan vergi 60 gün sonunda her şekil iade ediliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

adam cebinden ödemiyor, gümrük vergisine tabi olmadan transit geçiveriyor paket amazon'da senden peşin peşin aldigi o miktari geri ödüyor.

Hayvan gibi kutu nasıl geçiyor abi gümrükten.
Zaten bunlar UPS ile geldi , form doldurup ürünün ayrıntısına kadar yazdık. 2 gün gümrükte bekledi falan , pek ihtimal vermiyorum vergisinin geri ödeneceğine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...