Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Çok başka yerlerdesin ya cidden, Adem de koydu çok güzel bir örnek ama sallamadın nedense. Tekrar söylüyorum, dil sondan eklemeli olduğu için fiile böyle bir ek getirerek farklı anlam yüklemen doğru değil. TDK dan örnek vermen bişeyi değiştirmiyor. Alakasız bir sürü örnek verebilirim bende. Ama dil bu değil, makina böyle çalışmıyor, bunu böyle çalıştırınca da beni rahatsız ediyor. İngilizce değil ki bu kelime ekleyerek anlam türetesin. Dilin tabiatı bu değil bir kere, ama bunu burda tartışarak çözemeyiz zaten, dil bilimci bulur ona sorarız. ok? Lütfen sakinleş biraz. Hakarete böyle şeylere gerçekten gerek yok, bu kadar hırs kimseye faydalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 alla alla ne yazdım yine nasıl bi cevap geldi. tamam Suark oldu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar