deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Benimki cahil cesareti ya, daha bir ay öncesine kadar elim kırıktı; tek kolum alçıda kaydım bir ay sdlkfjsg Geçen longboard üzerinde ollie yapmaya çalışırken (bir de fayans üzerinde, daha kayganı teflon sdf) düştüm alçıdan yeni çıkmış elimin üzerine; ikinciye kırıyordum az daha. Kalçamda da elim kadar morluk var, her gün renk değiştiriyor. Bu arada slide glove'lar çok da koruyucu değil de kas ve dizlik bayağı bayağı şart downhill'de; çünkü en ufak çakıl bile düşürebiliyor. Kaldı ki doblo gerçeği olan memlekette kayıyoruz sdf, adamlar yan aynayla beni dürtmeye falan çalıştı caddede kaymaya çıkma gafletinde bulunduğum tek seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 bisikletten sıkıldığım için okula giderken kaykay alayım diyorum bi tane izmirde nerden alırım ve tavsiye edeceğiniz bi' model var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Günlük kullanım için cruiser modellere bakabilirsin. Böyle ufak tefek neredeyse çantana bile sokabileceğin bir şeyler düşünürsen penny board'lar var, Türkiye'de kolayca bulunuyor her şeyleri. Fiyatları da hesaplı nispeten (400-500 lira arası). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2020 On 7.07.2017 at 10:03, Aiko dedi ki: dün gittim bi hevesle pennyboard aldım. gg satmak ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 9 saat önce, Fistan dedi ki: satmak ister misin bi hevesle aldım ama hala kullanıyorum. hatta sırtımda 2 3 ülke gezdim kaykayla. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar