Konn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Merhaba. Kendi kullanmakta olduğum Blackwidow Chroma Tournament Edition klavyeyi (numpad'i olmayan versiyon) satmayı düşünüyorum. 500 TL Satma amacım yeni klavye almayı düşünüyor olmam. Mekanik ancak sessiz switchli bir klavye almayı düşünüyorum. Elimde de zaten eski Deathstalker var. Satış yapmadan alırsam ev klavye çöplüğüne dönüşecek. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ohaa. aynı klavyenin 2013 veya 2014 versiyonunu yarı fiyatına satmıştım 1 2 ay önce bu forumda, garantisiz şekilde. piyasasını bilmiyorum ama pahalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Aiko said: ohaa. aynı klavyenin 2013 veya 2014 versiyonunu yarı fiyatına satmıştım 1 2 ay önce bu forumda, garantisiz şekilde. piyasasını bilmiyorum ama pahalı geldi. Belki bir sıfır fazla yazmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 2 sifir fazlaysa alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 0 ı 540 lira https://www.amazon.de/gp/product/B00WZ35X02/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF 250 lira + 1 kutu algida maraş dondurması veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 olm ben gene götümle okumuşum benim sattığım chroma değildi. sorry op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 amazon.de güzel fiyatlıymış vergisin shippingsiz geliyorsa. Aynı sitede 4 adet kullanılmış bulunuyor 490 seviyelerinde. 10 TL amazon güvencesi olsun 10 TL'de farktan 10'da ben koydum fiyat 470 TL olsun. Peripheral satışı alıcısı zor oluyor. İlgilenen olursa ÖM'den yazsın duruma bakalım. Heves eden birine gider ancak zaten. Yoksa belirttiğim gibi el mahkum kullanmaya devam edicem, ihtiyaç değil ikame edebilmek için satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar