Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar perşembe cuma tatil :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ben söyle diyim marmaranın dibinde oturuyorum(ünisisinin)

Vede burda acyip kar yagiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ben orda gordum walla SON DAKİKA diyip okullar persembe cuma tatil dedi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
KaMoNJuK, 09 Şubat 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
okulu bırakırız tatili bol keseden dağıtırlar a.q .!!

said:
Blackrose, 09 Şubat 2005 08:20 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Raistin, 08 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
AYNEN a.q
--------------------------------------------------------------------------------

a.q. yazmakla,

lord_elvyn, 09 Şubat 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
...anuna koyim
anonim

ne ki bu biri bi bok demis laf diye koyuyorsunuz beklemek acizliktir cart curt. kanıtla gel kardesim oyle lafla olmuyor.

anuna koyim yazmakla küfrü saklamış olmuyorsunuz, o yüzden bunlara dikkat edelim

teşekkürler
[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 09 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
marmara tatil dememişler, eğitime ara verdi demişler.. orada laf oyunu çıkmasın, bütten çakmayalım..

yok yarın tatil edilmis ntvde alt yazı gecti...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
su anda bugun tatil edilen uniler yarın tatil cumayı yarın soylerler bence...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
ya şimdi soğuktan çok üşüdük ders çalışamadık desek olmaz mı?
ya da kartopu oynadık, hastalandık, gelemiyecez desek? o da mı olmaz?

ööfff, tamam ben ders çalışmaya devam ediyim..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Mesaj tarihi:
ya benim annem ogretmen unide o gitmiyor :D zaten tatil oldu onun uni ama yinede gitmiyecekti:D ogrenciler gelemiyoruz diye gitmiyorlarmis...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
Ortada g3nk yok, ne yapayım böyle tatili :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
bende diyordum persembe olmaz falan ama cuma bile oldu:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
said:
W3r3wolf, 09 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
Ortada g3nk yok, ne yapayım böyle tatili :)

Leventte feci g3nk vardı dün.
Bathory "Ağır g3nk var gittik gittik gidemedik tuttuk." dedi.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
  • Yeni Oluştur...