ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Storyleri çok gereksiz yere uzatıyorlar cidden. Okumak için de uygun veya keyifli bir format değil zaten, 2 satır dialog okumak bile aşırı yoruyor. Ben direkt skipledim. Benim için ne Douman, ne Muramasa. easyskip. Her şeyimi Koyanskaya ve Morgana için hoardlıyorum seneye kadar. Ama asıl bomba 2 sene sonra gelecek, bu sene anniversary bannerda Arcueid geldi ve JP Summer Streamde de Proto Merlin(Summer) duyurdular.
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Senelik kutu eventi basladi. FP leri sifirlamistim, bazi matlarda lazim, elmalar yettigi kadar kasicam.
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 yok tamamen sans. Sq yu yigacaksin meta defining servant a, gerisini sevdiklerine basican. Bu son eventi yazan arkadasi yakalarsam dovucem, oku oku oku icim sikildi. Timed event e bu kadar story i mi yazilir. En sonunda biraktim, zar zor bitirdim eventi de.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 5 yıl sonra nihayet bıraktım, devam eden arkadaşlara bol şans dilerim.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 yok ki başka jeanne, hepsini aldım. bugün bile yenisi duyurulsa 2 yılı var. geldiği zaman girip çekerim zaten 2000+ xtal. oyunun kapanacağı yok hergün gir login yap, sıkıldım. marvel future rev'i de bıraktım aynı anda o da maint mode'a geçti bütçesini kaldıramayınca. gbf ve feh kaldı, başka gachaya başlamam artık. mmo'dan kurtuldum derken ondan beter zaman aldılar.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 72 roll, olan 4 star lari atiyor. Koyanskaya of Light tan halen haber yok.
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Gelsin salt. Okita Alter Summer 240sq + 10 ticket, gene bisi yok. CE doldu etraf. 1
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 450sq + 10 ticket, okita cikti sonunda. Simdi listeye bakip sq biriktirme zamani. Summer Kama da iyi duruyor, sorular sorular sorular...
Öne çıkan mesajlar