ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Storyleri çok gereksiz yere uzatıyorlar cidden. Okumak için de uygun veya keyifli bir format değil zaten, 2 satır dialog okumak bile aşırı yoruyor. Ben direkt skipledim. Benim için ne Douman, ne Muramasa. easyskip. Her şeyimi Koyanskaya ve Morgana için hoardlıyorum seneye kadar. Ama asıl bomba 2 sene sonra gelecek, bu sene anniversary bannerda Arcueid geldi ve JP Summer Streamde de Proto Merlin(Summer) duyurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Senelik kutu eventi basladi. FP leri sifirlamistim, bazi matlarda lazim, elmalar yettigi kadar kasicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 5* icin bobrek mi vermek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 yok tamamen sans. Sq yu yigacaksin meta defining servant a, gerisini sevdiklerine basican. Bu son eventi yazan arkadasi yakalarsam dovucem, oku oku oku icim sikildi. Timed event e bu kadar story i mi yazilir. En sonunda biraktim, zar zor bitirdim eventi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 5 yıl sonra nihayet bıraktım, devam eden arkadaşlara bol şans dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Ama yeni Jeanne.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 yok ki başka jeanne, hepsini aldım. bugün bile yenisi duyurulsa 2 yılı var. geldiği zaman girip çekerim zaten 2000+ xtal. oyunun kapanacağı yok hergün gir login yap, sıkıldım. marvel future rev'i de bıraktım aynı anda o da maint mode'a geçti bütçesini kaldıramayınca. gbf ve feh kaldı, başka gachaya başlamam artık. mmo'dan kurtuldum derken ondan beter zaman aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 72 roll, olan 4 star lari atiyor. Koyanskaya of Light tan halen haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Gelsin salt. Okita Alter Summer 240sq + 10 ticket, gene bisi yok. CE doldu etraf. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 450sq + 10 ticket, okita cikti sonunda. Simdi listeye bakip sq biriktirme zamani. Summer Kama da iyi duruyor, sorular sorular sorular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar