Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Muramasa candir ya. Story de gozukup bu kadar sure eklenmemesi sasirtici. Bu yil FGO icin yavas bir yil olucak diyorlar. 2 story chapter i cikicak toplamda.

GSSR dan tamamo cikti. En azindan olmayan bir servant, seneye gelicek arts sistemine uygun. Jalter e 5 ticket rolladim, hessian lobo cikti. Summoning de kesin spook kodu var ?

Mesaj tarihi:

Beni-enma story leri cok uzun, kafa kalmamis bende. Tamamo Gil banner da spooklamisti vaktinde. GSSR dan Shuten cikti.

Kiara iyidir. Ozellikle 2nd skill bayagi is goruyor.

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Congrats! Okita bannerlarinin ana problemi Emiya drop rate... Rare prismlemekten icim sikildi.

Okita Alter np dmg i beklenenden az oldugu icin tier listte kendine iyi yer bulamadi. Ama iyi farming servant i, np animation i cok iyi, normal animation i cok iyi. Dmg i biraz daha artarsa tadindan yenmez.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben herşeyi summer bannerlara saklamaya kararlıyım. Moesashi de, Bunny King de çok iyi.

Tabi bir yandan da metaslave damarım dürtüyor, hepsini Space Ishtar'a saklasam mı diyorum (Kasım civarı gelecek bu)

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bir onceki bannerda son dakikada Jalter dustu, tabii summer banner stogunun bir kismini da yaninda goturdu. Artik summer banner oldugu kadar.

Lostbelt ep4. gelmis. Hikaye kismini epey uzun yazmislar, bu hizla 2-3 hafta oyalar beni.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Godjuna'ya rolladım Sanzang NP2 spookladı.

Nero Bride'a rolladım Mordred geldi.

CP4k8ap.jpg

(Mordred'e itirazım yok gerçi. ama yine de rate up is a lie.)

Moesashi, Bunny King ve SpIshtar quartzları da -toplamda 200+ SQ filan- buhar oldu uçtu gitti böylece. fak.

ShadowFury tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

F

Sanzang iyidir, single target caster ssr yok baska benim hatirladigim kadariyla. Mordred lore dan dolayi iyi, ama efektif degil.

Lostbelt 4 u bitirdim sayilir(sanirim sadece epilogue kaldi). Summon campaign servantlari genel olarak iyi. Hikayede iyi gidiyor. Scathach-lancer in feci is yaptigi bir lostbelt.

Gallant tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...