ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Muramasa'yı eklemişler sonunda. Bayağıdır bekleniyordu bu servant. https://fategrandorder.fandom.com/wiki/Senji_Muramasa Skillseti bayağı iyi gibi gözüküyor, NP charge ve NP bonusları gayet sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Muramasa candir ya. Story de gozukup bu kadar sure eklenmemesi sasirtici. Bu yil FGO icin yavas bir yil olucak diyorlar. 2 story chapter i cikicak toplamda. GSSR dan tamamo cikti. En azindan olmayan bir servant, seneye gelicek arts sistemine uygun. Jalter e 5 ticket rolladim, hessian lobo cikti. Summoning de kesin spook kodu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 GSSR'dan NeroCaster(NP3 oldu) ve Lewd Nun çıktı. Tama bannerına varımı yoğumu gömdüm gelmedi. Onun eksikliğini çekiyorum, arts meta sonrası daha da fazla problem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Beni-enma story leri cok uzun, kafa kalmamis bende. Tamamo Gil banner da spooklamisti vaktinde. GSSR dan Shuten cikti. Kiara iyidir. Ozellikle 2nd skill bayagi is goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Hakkaten dedikleri gibiymis, 2021 cok sonuk geciyor. Eventlerde cacik ama voice line larda artis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Kama eventi geldi. Parvati de, Kama da bayagi kisiye dusmus, ticketlari rolladim, saber lancelot geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 okita alter'ın gelmesi 80 draw sürdü, zibilyon tane event ce ve emiyolar ona kadar. emiyo maxlandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Congrats! Okita bannerlarinin ana problemi Emiya drop rate... Rare prismlemekten icim sikildi. Okita Alter np dmg i beklenenden az oldugu icin tier listte kendine iyi yer bulamadi. Ama iyi farming servant i, np animation i cok iyi, normal animation i cok iyi. Dmg i biraz daha artarsa tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Ben XAlter ve Okitayı biraz yokladım ama baktım gelmiyorlar bıraktım. Summer bannera saklıyorum geri kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Eyv Gallant MorDreddo alter when? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 (düzenlendi) touhounun gachası çıktı mekanikler fgo ve al çok benzer https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.goodsmile.touhoulostwordglobal_android&hl=en_US&gl=US nox son sürümle oynanabiliyor fyi Mayıs 13, 2021 Kaede tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Jalter e bir miktar sq ve ticket gomdum, yine CE. Bayagi 3* servant dustu ama sadece 1 tanesi Salieri. Nasil bir drop rate increase ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Hakkaten rate up is a lie. Gerci 3* rate up orani nedir hic bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Hay ben o spicy mapu tofu nun. Beynim nasil programlandiysa, gorunce sinirleniyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Dayanamadim saldim ticketlari, Yan Qing dustu. Tristan bile degil... En azindan yoktu, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Ben herşeyi summer bannerlara saklamaya kararlıyım. Moesashi de, Bunny King de çok iyi. Tabi bir yandan da metaslave damarım dürtüyor, hepsini Space Ishtar'a saklasam mı diyorum (Kasım civarı gelecek bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Bir onceki bannerda son dakikada Jalter dustu, tabii summer banner stogunun bir kismini da yaninda goturdu. Artik summer banner oldugu kadar. Lostbelt ep4. gelmis. Hikaye kismini epey uzun yazmislar, bu hizla 2-3 hafta oyalar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 grats! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 (düzenlendi) Godjuna'ya rolladım Sanzang NP2 spookladı. Nero Bride'a rolladım Mordred geldi. (Mordred'e itirazım yok gerçi. ama yine de rate up is a lie.) Moesashi, Bunny King ve SpIshtar quartzları da -toplamda 200+ SQ filan- buhar oldu uçtu gitti böylece. fak. Haziran 18, 2021 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 (düzenlendi) F Sanzang iyidir, single target caster ssr yok baska benim hatirladigim kadariyla. Mordred lore dan dolayi iyi, ama efektif degil. Lostbelt 4 u bitirdim sayilir(sanirim sadece epilogue kaldi). Summon campaign servantlari genel olarak iyi. Hikayede iyi gidiyor. Scathach-lancer in feci is yaptigi bir lostbelt. Haziran 19, 2021 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 rip derdim normalde ama yorokobe şonen diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar