ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Exchange period ticket'tan 2 gün sonra yaklaşık. Yani yarın. Hala kararsızım ne seçeceğim konusunda. Zerkerlot seçsem en faydalı servant olur sanırım, 2 sene daha Quick Meta gidecek ama emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 saberlot np5 yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 80 roll (26 ticket + 162sq), sadece event CE (5*+3x4*) ve random CE. Birde Beowolf cikti kel alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 (düzenlendi) 70 roll (10 ticket + 180sq) daha rolladim, sonunda Eresh dustu. Birde Tamamo cikti (yoktu bende). 150 roll e 2 tane 5*. Kasım 13, 2020 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 (düzenlendi) gz. CuAlter düşüremedim bir türlú, quartz bitti. Bundan sonra da Bunny King'e kadar biriktiririm herhalde, arada rollayacak bir şey yok sanırım. Ondan sonrası da Castoria zaten. Kasım 13, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 (düzenlendi) Arada yine Beowulf dustu, rate up degil bisi degil. Yaza kadar zorunlu servant gozukmuyor listede, ama np si guzel olana ticketlari basabilirim. Kasım 13, 2020 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 ticketlari npye gore basarsan dusmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Birikmis ticketlari summer da ve gil de harcadim. Bir iki kilit servant haric oyun zaten waifu, husbando oyunu. Tek yada 2 ticket a 3-4 kere ssr dustugu oldu. Begendigin servant a basicaksin bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Rollamayacaktım ama elim kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Grtz! Benimde elim kaydi ama majesteleri ugramadi bana. Circe dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Yalnız desire sensorın gerçek olduğuna 100% eminim artık. CuAlter'ı düşürsem de challenge questlerde solo setuplarda kullansam filan diye düşünerek 100 quartz, bayağı bir ticket bastım hiçbirşey düşmedi. "Hmm nasıl olsa seneye yaza kadar hiçbir şey yok, tam 30 quartz birikmiş buna atayım bari" diyip bastım Gil direkt düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 4* servant ta gizli bir pity timer olduguna inanmaya basladim. 150 quartz harciyorsun, suratina sadece CE atiyor. Sonra ilk roll de golden summoning circle random 4* servant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Dun son dakika da majesteleri ugradi Artik yaza kadar biriktirme moduna gecerim, arada ticketlari denerim. Main Story Arc lari arasindaki Intro lar iyi fikir, simdiden lostbelt no.3 ciksada oynasam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 artoria olunca baliklama geliyor beyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Lostbelt No.3 yi bitirdim. Nedense hikaye bir oncekilere gore kisa geldi. Herhalde intro ile beraber gelince cok kasmadi yazarlar. Combatlar fena degil ama Skadi sistemden olsa gerek zorlayan combat olmadi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 olabilecek en kötü zamana denk geldi yılbaşı eventi, şimdi iki hafta bunun farmıyla uğraşacak ne zaman ne kafa ne arzu var cp77 çıkmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) Yilbasi farmi 1 hafta erken baslasa iyi olucakti. Zamanlamasi kotu hakkaten. Thanksgiving summonlarda rate up CE dusmeme olayini compensation icin harcadigin quartz in %10 u ve 2 ser adet CE (5*, 4*, 3*) vermisler. Ama verdikleri CE ler bugli, levelleyemiyorsun yada limit break icin kullanamiyorsun. Simdi onu cozmeye calisiyorlar. CE compensation olayindaki hesaplamayi aciklamiyorlar. 5 sq harcayanda 150 sq harcayan arasinda sadece 1 adet 3* CE farki var. Mail atip sordum, hesaplamayi aciklayamayiz dediler Aralık 12, 2020 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 you baka gaijins cannot understand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) hahahahahha aptal bu adamlar ya. "you must clear lostbelt no:1" insanları oynatmamak için bu kadar çabalayan bir gacha daha yok. Alıntı This event in JP infamously does not get a rerun, meaning if NA follows suit (which is likely), this will be the only time to get a copy of the Welfare, Quetzalcoatl (Samba/Santa)! Allah kahretsin bu aptalları. Aralık 13, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 (düzenlendi) 102 draw, 560 kristal, sadece bradamante 5* servant olarak. fgo pişmanlıktır. Aralık 18, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Oh dear Sam cok sansiz bir gunundeymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 İşte oyundan son beklentim zaten şu xmas eventini yapıp bradamante ve samba santayı almaktı, ondan böyle inat ettim. Event de patladı uğraşmadım daha bu yıl ekledileri yeri prereq koşunca ne anlamı varsa. Milyon tane de event ce gelmişti. Neyse artık henüz logine devam 30sn aldığı için günde şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Bu event bayağı farmlamalık bi event yalnız. Bone/Fang/Horseshoe en fazla harcanan matlar. Ascensionu/skill levellarımın çoğu onlar yüzünden yarıda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Walla ben shop u bosaltmaya odaklandim, o arada 22 kutuluk ticket toplamisim. Acikcasi zamanlamasi cok kotuydu oturup kasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Ben 30 civarı filan topladım sanırım, hala bone yetiştiremedim ascensionlara skillere. Herkes 20şer 30ar tane istiyor. Bu arada 1 Ocak new year eventini yapabilmek için Lostbelt Ch.3 SIN'i bitirmek lazımmış. Lan bi durun chapter daha yeni çıktı. İlle de skipletecekler. Hayır yani hikayeler kötü olsa neyse diyeceğim ama hikayeler de güzel, skiplerken içim acıyor. Bannerı da bayağı iyi yalnız, herşeyimi gömerim herhalde. Tama lazım zaten bana, Arts supportum yok düzgün. Beni-enma çok sağlam bir single target saber, hem dps hem support olarak çok iyi. Fionn şimdilik tırt olsa da Castoria gelince iş yapıyor (daha iyi alternatifleri var gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar