Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 3-5 ticket waver-arthur banner ina salladim, 4*ce bile cikmadi. Zaten bu aralar ticketten hicbisi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Obaaaaa, Lost Belt gelmis, arabirim filan yenilenmis. Gayet guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Ben Storyde bayağı bi geride kaldım ya en son Shinjuku'yu bitirdim lol. Eventten evente oynuyorum (-ki en son Saber Wars eventini bile düzgün farmlamadım Fou ve Emberları topladım 800k point civarında bıraktım) Şu sıralar Solomon arcındaki gibi 1 haftada bitirene 30 Quartz gibisinden birşeyler yoktur umarım, 3 arcı rushlamak istemiyorum durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Lost Belt No.1 i bitirdim. Oha cok iyi olmus, senaryo akiyor. Combatlari zorlamadi ama 1-2 yeni mekanik gordum, diger Lost Belt lerde daha epic combatlar bekliyorum. Senpaiiiiiiiii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Rerun yapılacak başka event mi kalmadı ya? Sanzang eventi nedir ya? Bir Setsubun olmasa da en iğrendiğim eventlerden birisiydi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Hikayesi cok dandik, ama shoptaki matlarin bir kismi lazim bana. Yine farming in yollari gozuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Fate/Apocrypha eventi başlamış, Welfare Servantı ve Event CEsi fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 ya us store hesabiji unuttum her event geldiginde mini patch yapamiyor yarim kaliyor region not avaliable diye peft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 20 kusur ticket gomdum, event CE. En son gssr dan beri 5* dusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 F Ben de 5-6 tane ticket gömdüm ama düşmedi. Okita Alter'ın dizaynını çok sevsem de gameplay için çok önemli olmadığı için daha fazla harcamam, bi 15 tane filan daha var. Bütün ticketlarım Nero'ya, quartzlarım da Shishou'ya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 alter okita için draw deneyesim var ama summer jeanne var sırada, tereddütte kaldım. oynamıyorum da gerçi ama jeanne almam lazım mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Şunu yapmalarına gıcık oluyorum ya. Ben eventler için oynuyorum story zorlayınca ellerine ne geçiyor ki? 4 chapter geriden geliyorum nasıl yetiştireyim 2 hafta içerisinde o kadar chapterı ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Sirf bu yuzunden story i birebir takip ediyorum ben. Oteki turlu "skip e bas" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Yapacak bir şey yok Şöyle bir şey buldum buradan okurum artık. Zaten her cümle için tıkla filan aşırı sinir bozucu bir okuma formatı, bir yandan da 5 dk hikaye oku 5 dk dövüş te ayrı sinir bozucu. Böyle daha rahat ederim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 senin mesajındaki reddit chapter listesini bile maksimum hızdaki tekerle aşağı kaydırırken içim kıyıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Bir de o chapterların tamamını her cümleye ayrı ayrı tıklayarak okumayı düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Autoplay e takili okuyorum ben, arada heeee-huuuu diyen dialoglara basmak gerekliyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: Bir de o chapterların tamamını her cümleye ayrı ayrı tıklayarak okumayı düşün ilk yıl okudum, ikinci yıl skipledim, üçüncü yıl hiç dokunmadım bile. summer jeanne'ları bekliyorum sadece geçen yaz event'inden beri lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 (düzenlendi) Acikcasi ben Chapter 6 dan sonra yakalayabildim story yi, ve anca ondan sonra okumaya basladim. Zaten senaryoda Chapter 6 dan itibaren duzgun yazildigi icin olayi dogru yerden yakalamis olarak kabul ediyorum kendimi. Interlude lari ve bazi eventleri skipliyorum. Ana story okumaya deger, mesela lostbelt in senaryosu bayagi iyi gidiyor su anda. Haziran 19, 2020 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Yeni game engine fena olmamis, oyun biraz hizlanmis, farming questlere repeat secenegi gelmis. Ama dialog kutularindaki textler biraz fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Storyi skipledim yalnız 10 quartzımı göremedim, farketmeden onu da mı skipledim yoksa daha sonra mı verecekler? (Bu arada Epic of Remnant arclarını tamamlamaya gerek yokmuş direkt Anastasia'dan başlayabiliyormuşuz öyle bitirdim, bi ara üşenmezsem 1.5'i bitirip Anastasia'yı öyle okurum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Shimousa nin Anastasia ya biraz etkisi var diger arclar alakasiz. Anastasia'nin en kilit anlari: Spoiler Musashi ve Armored Shielder mekana girisleri. v2.0 en belirgin ozelligi, story i guzel yazilmis. Scandinavia yi oynuyorum simdi, gayet guzel dialoglar ve karakterler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Lostbelt 2 yi bitirdim. Bu sefer story vs. combat dengesi iyi kurulmus, questlerin neredeyse yarisi 0ap istiyor. Surekli haydi master combat muhabbetlerini bayagi azaltmislar. Normal daily AP yle kasmadan zart diye bitti. Genel olarak karakterler cok iyi, zaten Lostbelt i yazari ilerde bunun animesi cekilir kafasinda yazmis. Story de en az 3-4 tane cut scene tadinda resim mevcut. Lostbelt 3 Kasim sonu gelicekmis, yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Memorial questten gelen ticketti, quartz ti derken Skadi dustu sonunda banner degismeden. GSSR dan Semiramis geldi. Kendisi gramps ve Jack ten sonra 3. tercihimdi ama olsun. Skadi nin matleri tamamen kansermis ya, en iyi node bile %9 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 apoc eventinde ice kasmadigim icin kafami duvara vuruyorum su anda >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar