Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 https://i.redd.it/4bhpq9c2nct11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 hahhahaha, bayagi iyiymis usteki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 https://danbooru.donmai.us/data/__miyamoto_musashi_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_damow_myway83522__e75365adcb95d3f49ac623e6be2e92ca.jpg neyse ki ilk 10'lukta çekmiştim jalter'i de, musashi'yi bekleme lüksüm var ehu. sonra da mhx alter'ı filan beklerim artık, saber harici sınıflardan birşey beğenememek çok kötü. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 oo cleo bebeyims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Tickettan vlad geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 walla bana event ce geldi, single summon dan. Onceki eventten Jalter de cikmadi zaten, bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 f2p olmak lazim aglamayin cikmiyo diye Forced to pay 140$ kota koydum aylik Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 walla o paraya bayagi oyun alinir :) Haliyle f2p ye devam. Gecende summon simulatoru denedim. Illaki 5* event summon servant istiyorsan, ortalama 250 usd gibi bir miktari gozden cikarman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 baya bi oyunda aldim ama fgo wow disinda bisi oynamadigimi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Hicbirseye rollamiyorum ben ticket disinda, tristan, carmilla ve simdide vlad geldi ticketlardan. Merlin garantiledikten sonra yolo rollara baslicam ya Su paid gacha gelsin hazir, zamaninda aldigim paid sq duruyor yerinde. Extra+Assasin rollicma artik Jeanne veya Jack, ikiside okay benim icin daha oncede yazdigim gibi Son paid gachadan medb gelmiyeydi iyi idi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 paid gacha gelsin archer lazim chloe baya yetersiz kaleidoscope rate up gelse keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 napolyon gelse mesela np5leyene kadar bobregi koyarim ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Benim elim kayıp duruyor, Merline biriktiremiyorum. 90 quartzım filan kaldı :'( Neyse ama şu noktadan sonra biriktirmek biraz daha kolay, istediğim çoğu banner geçti. Önümdeki tek engel Quetzelcoatl ve Ishtarin, onları da sadece ticketları kurban ederek atlatabilirsem iyi olur. Bir de arada Jack ve Altera var ama kesin kararlıyım sabredicem, onlar limited değil nasıl olsa. Gerçi Quetzelcoatl da limited değil sanırım. Paid gacha ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 bu yeni event kolay değil galiba geçen seferki gibi? almaya değecek birşey göremedim ce/servant, pas o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 aynen vakit kaybi 2.quest 3 medal verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Geçen seferki event oyun daha 2-3 aylıkken filan gelmişti, bu seferki daha zordur tabi. EliSaber var işte welfare servant. Pek iyi değil gerçi, ama completionism adına alınır işte. Loot olarak ta farmlaması zor matlar için işe yarıyor işte Medal, Heart falan filan gibi. JP serverında da Shuten Caster gelmiş welfare servant olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 AHAHAHAHAHAHAHAHAH https://i.postimg.cc/x80trhDj/Screenshot-20181027-021954.png Bir high context dark humor değil tabi, ama yine de kopardı. Babyloniayla Camelotla uğraşmasınlar, şu eventlerin animesini yapsınlar pls. Şu dialogları dinlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Bu eventin dialoglari geyik bayagi, lancelot esprisi de bayagi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Ahahaha episode 15 bombaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 En sonu da mükemmel ahahahah(tu) SURPRISE JOJO REFERENCE! Sezar'ı söylesek mi muhabbetine de ayrı koptum. Cidden şu dialogları animede izlemek/dinlemek lazım Sam said: bu yeni event kolay değil galiba geçen seferki gibi? almaya değecek birşey göremedim ce/servant, pas o zaman. Grail verdi eventin sonunda, listede farketmemiştim, o pas geçilmez. Main questler de çok kolay zaten. Challenge questlere daha başlamadım ama wikiden baktım, onlar da pek zor gözükmüyor. Servant kısıtlaması var o problem olabilir bir tek, ama onun haricinde bosslar 100k hpli filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 ehh, bilmiyorum belki bakarım. başka birşeyler oynuyorum da hiç özlemiyorum şu anda ehu. bugün bıraksam mı diye bir düşündüm hatta. aslında 8-bit jrpg teması da ilgimi çekmedi değil ama çok uğraşı cidden. hani böyle event bitişine beeline yapıp sonra bize bıraksa farmlamayı istiyor muyuz istemiyor muyuz ama herşeyi finale doğru herşeyi unlocklamak için kastırması tükenç. şimdi yapmaya başlasam ap bitecek sonra tekrar bekle dolsun, doldu hadi canın hiç çekmiyor ama tekrar oyna, autoya da bırakamazsın optimal kasman lazım vs off nasıl gözümde büyüdü var ya şu gidişatı hayal ederken. walkthru'ya bakayım, 87217861325762153 adım yoksa belki yaparım. varsa eksik olsun bir grail, zaten jeanne'lar hariç birşeye basasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Bu event öyle dediğin gibi, sadece main questleri yaparak farmsız bitiriyorsun eventi, Farm questleri kenarda duruyor, Challenge en son açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Challenge questler kolay ama temayi sevdim Ben farmlamiyorum, ciktikca quest yapiyorum sirf, baydi currency farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 qp mat hell e düştüm gssr gelince archer a roll atarım na ssr ne var su an tesla gil orion arjuna 4lüsünden gil gelse çogzel olacak arjuna gelirse kendimi keserim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar