Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 halloween princess limit breaklemeye bakın, aşırı iyi bir CE. gecen sene LB için kasmadığıma soylendim durdum 1 yıl boyunca :D caster gem yetmiyor bu arada, tamashit ile hala gelmeyen merlin arası seçim yapmam lazım. merlin için saklarsam kesin merlin çıkartamıycam o yüzden tamamoya yediriyşmde merlin garanti olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Halloween Princess cidden en çok kullandığım CElerden. Bu eventte de 2.sini yaptım belki lazım olur diye. Welfare servantlardan Rare Prism gelmiyor değil mi? Fazlalık EliCasterları alıp yaksam mı dedim de normal MP için o kadar kasmaya değmez. Tama için de gz. Ben bütün ticketları gömdüm, yetmedi bir de 30 quartz gömdüm çıkmadı kaltak. 70 SQ filan kaldı, daha harcayamıyorum o yüzden. Save for Merlin dedim o kadar ama son birkaç bannera dayanamadım elim kaydı yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Halloween Princess i LB yapacak CE dustu:) 2. bir tane daha LB yapabilecek CE dusuyor mu? Kasmaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Düşmesine düşer de tek eventte 5 tane düşürmek zor. Ben ilkini geçen sene yapmıştım, 4 store 1 drop, bu eventte de aynısını yaptım işte. Sadece dropla 5 tane düşürmek bayağı ciddi farming gerektirir, drop rateler bayağı az. 1 LB kasmaya kesinlikle değer de 2. si çok aşırı ihtiyacın yoksa uğraşılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 aynen oyle bide 5x 2030 sayesinde başka CE kullanmıyorum ben, 2 tane daha düşsede LB yapsam mis gibi :( victor from the moon içinde 1 kopya eksik kaldı, oda baya baya hiç geçerliliğini kaybetmiyen bir CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 2030 inat etti düşmüyor bana, 1 tane var sadece. Gerçi tek başına bile kullanılıyor, 4 star veren event CEler vardı, onlarla birlikte kullanıyorum idare ediyor. Ama yine de +16 ve +24 crit star arasında bayağı fark var. Yalnız bana Kaleidescope yapıştı, bırakmıyor. 6 tane oldu birini LBledim. Victor of the Moon yerine Umufestten gelen Joint Recital var, o daha iyi değil mi? 15% Buster/25% Crit yerine 20% Buster/20% Crit. Bir de Babylon Chapterda şu gelecek Demonic Bodhisattva. +2 Overcharge, 50% NP charge. Gil, BrotokiRider gibi Damage bonus Overcharge servantlar için aşırı OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 artoria skillerin10/10/10lamak yalan heralde daha qp olarak aglamiyorumda camelot bitti medal lazim deli gibi event farm bayik 1/2 camelot gelsin usenmezsem bi daha yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Walla QP olarak aglanacaklar kervani varsa hemen katilmak istiyorum. Resmen QP sikintisi cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 QP tankladı benimde diplere :( tamashitin 3. skillini bodozlama 8 yaptım, 9 a yetmedi :D yılbaşı iki tane lottery gelicek. hem skill gem geliyor hem QP hem MP hemde EXP CE. o gelene kadar çok burnout yememeye bakın, baya 50 kutu filan grindlıycam elmaları hazırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Ben Zero eventini hayvanlar gibi farmlamıştım, 100k filan QP yapmıştım tek eventte, ama Archuria ve Drake yedi bitirdi onları. Tekrar stok yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 düşmüyor son ce, 1%. ne kadar iğrenç bu oyunun sistemleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Welcome to Fate Grand Order, where your real life luck rating matters. Walla bone farmina gectim ben, artik ap doldukca 10 ap free questi yapiyorum. Biriktirdigim kadar biriktiricem artik, nedense elimdeki ascension yapmak istedigim veya skill yukseltmek istedigim butun charlar bone istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 shopu temizledim 5SR Ce'lerden birer tane daha lazim mlb icin ama dusmedi vlad farmladim baya i ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 bana nihayet düştü dün, shopta herşey bitmişti, artık qp alıyordum batleri convert edip. en kolay event olmuş son bir yıldaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Walla 30 a yakin bone farmladim, icim baydi, daily quest yapiyorum, xp ve qp icin. Zaten yeni banner la beraber daily login bonus u bone a donuyormus. Jalter banner i ile beraber increased success chance geliyor, basarim artik xp kartlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 5apple 2sq hallowen princess mlb oldu bide single roll attim altera geldi sdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 gene ne kadar az kart kullanırsam o kadra great success. 20 kaertlara tık yok, tek karta hoop success. lvl csp dibindeyse hele kesin. lvl capten uzaksa, çok kart kullandıysam asla. hiçbir işe yaramadı sözümona bonus, bonussuzken de bu kadar kötü zaten. 200 kart havaya. neyse jeannelı xmas event ufukta belirmiş bugün wikide nihayet, onu görünce ya sabır çektim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Daha çok var ona, Halloween ve Christmas Rerun gelecek önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 jalter gelmis elim rolla gitmiyo cok saber oldu skilleri kasamiyorum mat farmdan morded altera duruyo lvl1 papalot caplerim once art team yapiyorum tamamo lancelot vlad :3 bi tanede low budget 3turn maxledim spartacus arash wawer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 JAlter iyi de Merlin daha önemli. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/an9YAzV_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 takımın %66'sı merlinle oyunu oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 her supporta girecek merlin allan emri zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Olay sırf 2 Merlin 1 Attackerla oynamak değil ki. Kendi Merlinin olmazsa Support slotunu Merline locklayacaksın mecburen. Ama sende varsa support slot serbest kalacak, istediğini seçebileceksin. Support slot önemli bayağı. Başka Attacker seçebilirsin, bir boss için Gil gerekecek, diğerine Ozy gerekecek, bir diğerine CuAlter gerekecek filan. Bunların hiçbiri yok bende, hepsini ayrı ayrı düşürmektense 1 Merlin düşürmek çok daha makul. Hadi diyelim başka Attackera ihtiyacın yok, Event CEli support çağıracaksın bu sefer, yine daha iyi. Ama tabi 2 Merlin 1 JAlter ile 1-turn boss kill de işin ayrı bir boyutu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Sam said: takımın %66'sı merlinle oyunu oynamak + 3x 2030u unutmayalım :p https://i.imgur.com/ZajIfEb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 http://vision2030.gov.sa/sites/all/themes/vision/images/logo.jpg yanına da mage association uniform giyip ortadoğuda kartları yeniden dağıtmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar