Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 walla o civardayken hep gereken exp in yarisini koyuyorum ben. Ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Halloween event lite 4 unde geliyormus. Halen Camelot 1/2 ap gelmedi, pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 chaldea lunch time gelmis 91 gun suresi var camelota 1/2 hp gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Chaldea lunch time lazim mi? Bond point icin 5k mana prism yigmak bana biraz fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 mlb 10% baya da fp getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Bond Point maxlamak gibi bir niyetin varsa lazım. BP kasmak şart değil tabi, ama bazı servantların (Heracles) CEleri işe yarıyormuş bayağı, ayrıca quartz filan da geliyor az da olsa. Almakta fayda var yani. Ama alacaksan maxlaman lazım, 2% hiç işe yaramaz. Bir de MP gömecek başka bir yer yok nasıl olsa. Foular eventlerden geliyor, XP cardlar her yerden düşüyor, bir tek ayda 100MP Summon Ticketa gidiyor o kadar. Eventlerden 500-1000 MP arasında geliyor her seferinde, o yüzden Limited CEleri alıyorum ben. Şimdi 2k MP kaldı ama 3 ayda eventlerden +3k MP düşer zaten. edit/ Fin in dediği de var tabi. FP getiriyor bayağı. Sam said: hay ben bu oyunun super success sistemini napayım, inanılmaz birşey yani frapslayıp koymak lazım: kawaii hasanı levelladım 50ye kadar, her defasında ascension limitindeyken super success oldu 29, 39 ve 49da sadece, şaka gibi. iğrenç harbiden şu sistem. Desire sensor gacha haricinde de aktif, super success gelsin diye beklersen gelmez tabi. JAlter bannerında XP success rate up ta geliyor yazıyordu, onu bekle diyecektim ama event sırasını değiştirmişler. 5 Ekimde gelmiş JP serverına, NA serverında Halloween Rerun eventini erkene almışlar. Daha sonra kesin gelir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 jalter ne kadar çöp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 mordred e rolladim bayada gelmedi ırıspı. xmasta 500-600$ itunes gift geliyo hepsini musashiye gömerim artik np5 olur diyodumda i ih. https://www.facebook.com/tommy.xiao.184?fref=pb&hc_location=profile_browser böyle bi eleman var haftalik 5-6k $ bayiyor oyuna cu alter icin 2k SQ harcadi 200 tane uso falan var baya bi muhabbet ettikte benim 10-15katim adamlar var dedi hakkaten cok cilgin bi piyasasi var ya bildigin neckbeardlara kumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Fin said: jalter ne kadar çöp ya. JAlter çöp filan değil, şu anda en iyi servantlardan biri. Oyun stili ilerideki contentlerde bayağı değiştiği için JP serverındakiler tier listin diplerine attılar. Ama şu anda burst damage en önemli şey, JAlter da oyundaki en iyi single target burst damager. Ama seneye multi HP barlı bosslar gelmeye başlayınca burst yerine sustained damage daha önemli olmaya başlayacak, o dönemde S tierden A tiere düşürmüşlerdi. B tiere düşmesi daha yeni, hem boss fightlar AoE nuke gerektirecek şekilde değişmiş, hem de Scathach Casterın gelmesiyle çöp tier Quick servantlar 2-3 tier fırlamış tek seferde. Ama tier list çok değişken, sonra başka bir contentte single target burst yine meta olursa yine S+ tiere fırlar yani. Her content için değiştiriyorlar. Tier listin tepesine çöküp kök salmak Merline, Wavera, Gile mahsus. Dantes mesela en dipteydi, tek update ile en tepeye fırladı. Sumanai-kun da aynı, meme tier servanttı şimdi 4* tier listin en tepesinde. Amakusa da eskiden bayağı aşağılardaydı diye hatırlıyorum, en tepeye çıktı. TL;DR: JAlter bu sene S tier, seneye hala gideri var, 2 sene sonraki content için vasat. Daha sonrası ne olur belli değil. Fin said: xmasta 500-600$ itunes gift geliyo hepsini musashiye gömerim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 jalterin sorunu avenger çok kötü bir type, onun dışında bir sıkıntısı yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Walla su anki meta da Jalter acaip is goruyor. Kac tane questi Jalter support la gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 3 turn clearde bi ise yaramiyor son iki eventte hic kullanmadim belki ruler gelirse meh. ST cú alter tercih ederim kamyon gibi vurup olmuyor. wellfare verdiler jalteri zaten prismlenir ya bu arada usa hesabi private server gibi ya moriarty yok dogru duzgun saber bile yok dafgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Sam in Jalter beni Nero event Final Challenge ta kurtardi. Ibaraki eventte dogru duzgun servantim yokken, 1m dmg challenge i cikarmami sagladi. En kotu yani avenger olmasi. Baska bir class olsaydi 7/24 imba olarak kalirdi. Ha gelsin banner i, nasilsa rollamak icin bisi kalmadi accountta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Sam said: jalterin sorunu avenger çok kötü bir type, onun dışında bir sıkıntısı yok aslında. Avengerla alakası yok, Dantes te Avenger, JP tier listte Gil tiere çıkardılar. Sıkıntısı işte ilerideki content burst damage gerektirmiyor, o yüzden önemi giderek azalacak. CuAlter sustained damage konusunda en iyilerden olduğu için en üstlerde zaten. Ama single target burst olarak JAlter daha iyi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Max 75 friend point CE si gelicekmis, 3 rare prism a. Walla extra bir Stheno m var. Onu da Mona Lisa CE unlock icin sakliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 grail aldim dokunmadim digerlerine bu event ne kadar les ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 ben tamamen skipleyecektim bu eventi ama encounterlar neyse ki 100k hp'yi geçmediğinden no brainer oynanabiliyor. charı ve en önemli 1-2 şeyi alacak kadar oynadım o yüzden. 5 milyon hpli multi type şeyler gelirse skip ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Bi leşliği yok ya normal event işte. Hatta farmlaması en kolay eventlerden biriydi diye hatırlıyorum, shopu kurutabildiğiniz kadar kurutun o yüzden -ve evet geçen senenin eventinin rerunı olduğu için bayağı kolay, hiçbir ekleme yapmamışlar. Bu senenin eventi ayrı gelecek, o daha zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Oh be ilk 30 rollda tamashit cikti, gelsin art stall teamler. Dancelot, vlad, nero, shiki bole hep tamashiti bekliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Walla event ce leri dussun, gerisi kolay event in. Shop u kurutun bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 meta buster dick wizard grlsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 5 ticket ve mordred geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Ablayi da ticketla beraber mi verdiler? :D Tama ya basicaktim ticketlari, zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 oo mordred için gz! https://danbooru.donmai.us/data/__mordred_and_mordred_fate_apocrypha_and_fate_series_drawn_by_sekaizero__4e79f850854d6e73c4677730d02b3648.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Butun event CE leri dustu, shop u neredeyse kuruttum. Sanirim event sonuna kadar gelen AP ler ile bone farmlayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar