Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 skillden ziyade iris np ile kurtarıyor daha ziyade, lily de ağır heallediği için ikisi beraber öldükçe guts reslenip doldurdular ama gene son char hariç herkes öldü. lily, iris, davinci, helena, medea kullandım. ilk denemede yaptım ona rağmen. ilk denemede gerçi bir tek keltleri yapamadım sanırım. invul dmgye karşı ama instant death o debufflar, sanmam yaradığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 siegfried kesemedim ben ya. waver friendim yok debuff kıracak zıkkımda yok. thotB denemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 lancelot npsi tek debuffim onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Skill kasmak bonus değil de cooldown için lazım oluyor ya. Arada sırada kullanılacak servantları Lv.6, favorileri Lv.10 yapmak lazım. Fin beni ekle, Waver var. 401,488,552 Sumanai-kun u ucu ucuna kesebildim. Emiyayı maxlamak için o kadar xp gömmeme rağmen yetemedi, Nero kesti sonunda :p Thot queeni de Jack supportla kestim. Uğraştırdı ama pek zor sayılmaz, en azından diğerleri kadar absürd değil mekanikleri. Sırada Hasan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 https://grandorder.gamepress.gg/return-nero-fest-2018-exhibition-quests şuradaki rehberler çok faydalı, takılıyorsanız direkt okuyun, sonrası support bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Hasanı da sabredip kestim sonunda. Eventteki en nefret ettiğim encounter oldu, ömür törpüsü. Gil de tam bir hayvan olmasına rağmen Scathach affetmedi, onu ilk denemede kestim şansa olsa da. Umu kaldı bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=QxiLeIATgIA ahah cogiyiymis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 main theme olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 sonuncuyu da no5 jalter ve benim jalterla 3cp arka arkaya basıp yokettim ama son kalan medea backline ile ancak öldü. iki crit attı nero iki jalterı da yoketti, event ce guts vermese gg. çok bullshit bu encounterlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 o kadar bayik geldiki bu event petal bile kasmadim lottery icin pefff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 İlkinde 2, ikinci denememde 1 command spell harcadım yetemedim, ikisinde de sırf Nero kalmışken şanssızlıktan yattım. Neyse ki 3. denememde JAlter + Archuria kesebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 wellfare servant olmayan eventlar meh gibi bisi ya gerci assasin siso kacirdim farkinda olmadan bide cok diverse setuplar cikaramiyorum yeterli setup yok mesela hic riderim yok japan serveri cidden baya iyi tablete kurdum tavsiye ederim o kadar cok ssr varki bu neymis lan diye baktigim oluyor bilmem nerenin 5milyon subi oldu diye na'ya verilmeyen trilyon tane SQ cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 JP Serverında translation var mı? Her skill kullanacağımda wiki açmak bıktırır. Halloweenda 2 tane Welfare gelecek, bi geçen senenin rerunından Eli Caster, bu senenin eventinden de Eli Saber Rider olarak Christmas re-run'da Arturia Alter var, fena değil, hala 2. rider olarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 japoncaya tövbe ettim, kancolleye son eventte döndüm, bir hafta sonra yıldım bıraktım tekrar. isterlerse herşeyi versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 us serverinda bile cogu seyi zar zor buluyodum basta birebir aynisi ya bisi cok takılacak gibi olursa telefondan menuyu acıp bakiyorum mooncancer skilleri icin falan wiki bakmak gerekiyor ama cogu sey ayni gibi ingilizceyle rakamlar overcharge turn falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ratein yüksek olmasi cok cazip atiyorum extradan 50tane ssr var daha cok ssrli bi gachada roll atiyoruz NA'da ssr sayisi az paso giles mephistop falan geliyor 30SQ rolldan Jp öyle değil starterdan bile SSR + SR geldi mesela np3 jack the ripper oldu loli drop rate baya yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Bi dk, SSR çıkma ihtimali SSR servant sayısıyla alakalı değil ki. Önce 1% rolluyor, SSR denk gelirse pool içinden çıkacak servantı rolluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 öyle zaten, fin aynı ssr gelmiyor demiş de aynısı gelmiyorsa jack nasıl 3 kee gelmiş oda ayrı mesele ehu. jpde ssr rate daha yüksek değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 tam bilemedim :P NA played 79 days 632$ harcadim 7SSR(+1 Artoria NP2) JP played 33 days. F2P. 8 SSR(+2 Jack NP3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 aynı gacha rateler şimdi baktım. daha fazla bedava quartz veriyor olabilirler ama şans daha yüksek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 2.ye oldu bi ss atayim artik nerdeyse 30SQ Np3 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 NA'da böyle bişi olsa heralde kendimi keserdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Walla event challenge lari kastirdi ama bir sekilde tamamladim hepsini. Simdi yeni event e kadar xp kasimi var. Ama elde QP kalmadi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 ben bugün nihayet bitirdim ağustos başında çektiğim charların xp'sini, 2 ay sürmüş yuh. üşenmezsem belki biraz daha toplayıp turşusunu kurayım, yılbaşında kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 hay ben bu oyunun super success sistemini napayım, inanılmaz birşey yani frapslayıp koymak lazım: kawaii hasanı levelladım 50ye kadar, her defasında ascension limitindeyken super success oldu 29, 39 ve 49da sadece, şaka gibi. iğrenç harbiden şu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar