Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Edittir o video, manyak olmak lazim onu yapmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Prism codes loli&thot fest gelmis öf bu neymis diye bakarken 6 SQ verdi 2single rolla 2ssr düsmesi jack the waifu ve kaleidoscope <3 bunun şerefine bir illya bannera 39,99 atsam mi 8-) o bide 4* x-dress emiya veriyormuş niceu niceu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 walla atma paran cebinde kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 60k friend points, 1 tane event ce. iğrenç gene. majukaru saavantoyu alayım dedim de bu mission bazlı sistem ömür tüketiyor, tüketmeyeni yok gerçi de en tüketici bu. son kopyaları gene en son missionlara koymuştur bu şerefsizler kesin. neyse dondurmacı tinerci kız gibi 2-3 kopyada bırakırım olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Mission güzel ya, nonsense grindı ben de sevmiyorum ama mission sistemi bayağı keyifli oluyor. KnK, F/Z filan en sevdiğim eventlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 ben cok yoruldum ya hic bakamadim sabahtan beri soyle 1 ay filan event olmasada dinlensem :( FoMO yuzunden yaldir yaldir bunada kosacaz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 bu da non-sense grind, üstüne ama rube goldberg machine inşa ettiriyor. yeter artık her defasında walkthru bu ne eziyet ya. ya da versinler appleları kafamıza göre yapalım bu ne. devamlı yeni, kasınç, çetrefilli mekanikler. solo raid bu sefer, ama onu da oturup yapamıyorsun, her sekansı ayrı missiona bağlı filan of nasıl iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 https://grandorder.gamepress.gg/sites/grandorder/files/2018-08/Prisma_Collab_Map_EN_Drops_Updt1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Quest le shop u bitirmeye kasicam bakalim. Harici mat kasimi ile ugrasmam herhalde. 20k fp den zero CE cikti bu arada. Kesin summer eventiyle beraber fp droplarinda bir oynama var. Ayrica NOX tan oyuna girilmiyor, girdin mi 10sn icinde atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 https://twitter.com/kurono_cosp/status/1030101708783775744 goals :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 heh sayılmaz, casterı yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 caster bir arthuria lazım artık demek ki, bir skill np dmg + np maxlasın, öbürü atk&def&dmg cut, öbürü de hani bana hani banaaa desin. http://pm1.narvii.com/6543/11080eca8ad8b9649ec4a5fd878f8eb92d9e6dab_00.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 shrinelar hazir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Ya bu oyun sacmaladi biraz main accountta araliksiz 60 gun login var haftalik questler full pazartesi bi bok vermiyo Ipadden actik bi tane sadece her gun login oluyorum pazartesi cosuyor :S Apple stoklamak lazim nerofest geliyor 2 tane gold apple var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 chloeyi aldım nihayet de questler buglandı, unlock olmamışlar can be claimed yazıyor, basınca error veriyor. şimdi bunun beş kopyasını toplamak var bir de pff. o questler sonra mı açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 bu gece resette kalan questler aciliyor ascensionu falan çok koaly oldu zaten 80lvl yaptim hemende diger butun serventlar asc bekliyor baya bi xp item lazim peff resmen ap yetmiyor bide nerofest geliyor onun icinde apple stoklamak lazım. archer olarak mükemmel var oyuna basladim baslayali archer diye agliyorum :P hans davinci chloe art sinerjisi cogzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Error var diye 1 golden apple verdiler. Bari 3 tane filan verselerdi. Chloe yalniz bayagi iyi, art i olsun, ability si olsun, epey sevdim ben karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 np5 chloe eventtende mlb yaparim son bossta farkettimki riderim yokmus hiç santa verirler mi bu sene nerofestten sonra acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ya dün son raid'de oh be bitti diye commandları kullandım. AMA HERŞEY BİTTİ AMA BİTMEDİ, EN ZOR 32876328723 TİPLİ SERVANTLI OLANI SONA SAKLADIK dedi event. iğrenç harbiden ya. eksik olsun 5 spirit root. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 loli was merely a setback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 medbin boyle ise yaradigi baska event yok, ise yaramadigi bir raid oldu su eventte ve one shot cekiyor ahahahahah https://i.imgur.com/Rq0f4Tm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 senin medb'i çıkarmak için kaç kere refresh yaptım haddi hesabı yok 2-3 gündür. refreshledikçe içimden söyledim: Vazgeçilir gibi degil bu medbezirler Firtinam felaketim hasretim Yetmiyor sevismeler yetmiyor Siddetin ne hos ne güzel sefkatin Sevdikçe sevesim geliyor Ölene kadar pesindeyim birakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ...cheesy... https://i.imgur.com/EmZAubX.jpg medb ve cheese punlari bitmicek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Mat farmlama moduna girdim ben, ama bonus limit break CE o kadar az insanda var ki. Kimse gachaya rollememis. Neyse ne alsak kardir. Bir sonraki event dun aciklanir diye bekliyordum tik yok. Herhalde bugun gece belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar