Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 var mi guzel bi whale ya soyle bisi eklim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Training ground 1/2 ap eventi gelicekmis. Neyse biraz daha mat kasariz napalim. Gerci feci QP sikintisi cekmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Bu eventte daily questlerden çok iyi QP geliyor, onları yap mutlaka. Dailylerde event matlar loot olarak değil quest reward olarak düştüğü için event CEler bonus vermiyor, onun yerine Mona Lisa CEsi kullan QP bonus için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Bende Mona Lisa CE si yok zaten, olan birisini support alip yapiyorum. Ama SSR skilleri bayagi QP istiyormus. Elimde 3-4 skilli 10 layacak mat var ama QP yok :) Bakalim zamanla toparlayacagiz. Zaten bu eventten bir tane bile servant dusmedi. Artik onumuzdeki maclara bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 cimento farmlamaktan akp li mutahite bagladim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Sevmedim bu eventi, gereksiz grind vardı çok fazla. Ilya eventi düzgün gelse bari. Ilya Event servantların hiç biri bende yok yalnız, ama farming bonus değil DMG bonus olduğu için çok önemli değil, hem Event DMG CEleri var, onlarla kurtarırım herhalde, hem de listedeki servantların çoğu tırt, dmg bonus kurtarmaz, olsa da kullanmazdım herhalde :p Yalnız en kötü yanı Medal yok eventte, 10 tane daha lazım, Camelotla uğraştırmayın şimdi beni ya. /edit: Yanlış alarm, varmış. Mission reward olarak eklemişler Zero/KnK eventleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 camelots yetemedim arash mi lvllasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Ne farmmis ya, neyse bitti alacagimizi aldik. Simdi 1/2 ap training grounds takiliyorum, biraz ascension mati toplayayim, nasilsa lazim olacak. Esas Camelot 1/2 ap eventini bekliyorum ben, Camelot u aradan cikarmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Walla David varsa, David i levelle. Eleman bayagi durable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Fin said: ayni herolarla np upgrade ediyoruzda 5sr ce noluyo limit breaki yeni öğrendim :( 20/20 lvl olan CE kart limit break olmuyor sanirim pefff. merlin / jalter gelene kadar saveliyorum zaten artik roll moll bitti bide bu grailler sadece singularitylerden mi dusuyor 30 grailli adam var su an camelota kadar geldimde 4 tane grail gömeyimmi artoria'ya 92lvlda kaldi 100 max sanirim :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 limit break eger maxliyamiyorsan yapma ayni CE den 5 tane yoksa cogu senaryoda degmiyor breaklemeye, ozellikle event CE leri event devam ederken genellikle breaklememek daha iyi graillar waifular icin, kimi seviyorsan ona ver. power level cok farketmiyor min max yapmaya degecek kadar. dusuk rarity servantada basabilirsin seviyorsan ama oncelik waifular. ozy ile gil 100ledim o yuzden. bin kat helal olsun https://i.imgur.com/5eRuYeZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 f.listteki Arya sen misin ? Gil main sup bide orion var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 366,497,932 benim id bu aralar gunde 10 saat köpek gibi farmliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Şu son event de grail verdi ama hepsi vermiyor. Sana da şimdi freq yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 kablettim. çok çılgın vakit ve para drainliyor oyun ya biraksam mi sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Vakit konusunda sadece yeni başlarken öyle, sık kullanacağın birkaç servantı maxladıktan sonra grind azalıyor bayağı. Ben artık bir tek eventlerde grindlıyorum, onun haricinde pek kasmaya gerek kalmıyor. Para konusunda da guaranteed 5* gacha haricinde para harcanmaz, normal gachaya tek kuruş bile basma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Vakit olarak shadow un dedigi dogru. Baslangicta cok kastiriyor. 1-2 karakteri maxladiktan sonra direk event takip ediyorsun. O da zaten AP yada BP nen kadar yapabiliyorsun. Para olayina ben daha girmedim. Guaranteed gacha yi bile es gectim. Benim free to play e para verme mantalitem bana verdigi oyun suresi ile alakali. Su an icin bana gore FGO nun ederi senede 30-40 usd. Ama dolar olmus 6-7tl, insan iki kere dusunur bu parayi vermek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 vakti geçiyorum çünkü bu oyunlarda hep grind var, jrpg'nin eti budu grind daima. ama kabak tadı verdi biliyorum ama para namına şu oyuna para verilmez, highway robbery çünkü. fate adına güvenip adamlar maksimum kazığı basmışlar. milleti de char başına 70k$ harcayan görünce aynen devam ediyorlar. hani herkesin kendi keyfi, herkes için ederi başka keyfin ama bilin ki gacha endüstrisinde bile kazıkçı bu oyun. hazır hesap satın almıyorsanız, aniplex'ten "5* ama sürpriz" bile almak maksimum kazık. ben şahsen arap şeyhi veya almanaklı biff tannen filan değilsem para vermezdim bu oyuna $ 1:1 bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 ben baya bi baitlendim eheuh baya gömdüm hatta en son kendimi tutamadim kredi kartini iptal ettim yenisi gelenek kadar banner gider. hic biriktiremiyorum bide 3SQ oldu mu rolla kosuyorum yenisi yok abi bi servanti max lvl 10/10/10 yapacak ne mat ne zaman var 1/2 ap guzel oldu her gun daily farmliyorum baya bi mat birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 https://fate-go.us/manga_fgo/images/comic03/comic.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 https://grandorder.gamepress.gg/sites/grandorder/files/2017-07/gacha%20hell%202.png jp serverina geçtim ^______________^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 https://streamable.com/22d0u only sad reacts sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=L7Tm1Em3JU0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar