Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 martha cikti diye uzulmedimki archuria cikmadi diye dramim Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 tasarımcıların Allah bin kere belasını versin. sadece saber içeren nodeda BİR TEK archuria'nın bonusu var archer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 ASIN BAYRAKLARI https://i.imgur.com/NFQAdPR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 oo et istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Laurelin said: ASIN BAYRAKLARI https://i.imgur.com/NFQAdPR.jpg As bayraklari as, Mash Turkish Doner Kebab istedi :) Ben bu building i secmemistim. Simdi demolish ederim walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 bayrağı türk tarihi veya mitinden char ekledikleri zaman asarım, oyunda temsili olmayan milletin ağzına bal çalar gibi, utanmamışlar. kebapçı da en pahalı, orada bile kazık atmışlar meh. ucuzları yapıp geçecektim ne güzel mordred tavsiye vermezken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ATAM https://i.imgur.com/11nj35d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 sayılmaz o ya. :/ ss mordred çıkartmakta en zorlandığım sercant oldu ya. 102 ticket ve 180 quartz. :( o esnada sevmediğim ne kadar servant varsa yağdırdı resmen. helena, asasino emiyo, ibaraki douji, kazıklı bey. tek bonus eon vermesi oldu. neyse artık çıktı önemli olan, yakında başka istediğim de yok, 325 quartz daha var. şu mordred bannerı en sona koymasalardı, iki düzine event ce düştü. geçen hafta çok iş yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ataturk gelsin caster olarak alter berserker gelip agzimiza sicsin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Altera sayılır. Çıksa da assam bayrakları :p Gacha CElerin iki evente de bonus veriyor olması lazım, mesela Lumber CEsi Lumber+Realta Alloy diye değişmiş, hepsi öyledir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Part 2 CE leri part 1 da bonus veriyor. PArt 1 CE leri part 2 ya vermiyor. Artik son ticket quartz ne varsa koydum. 2 tane 5* event CE si cikti, 30 quartz summondan bir tek be elegant cikti. Hay ben o Be Elegant a. Limit Break yapacak kadar Be Elegant var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 yanlis yazmisim, shoptan alinan part 1 ce si bonus vermiyor ama summonla cikan part 1 ce ler part 2 bonus veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ayni herolarla np upgrade ediyoruzda 5sr ce noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Limit break deniyor ona, bonusları artıyor. Mesela Kaleidescope 80% yerine 100% charge veriyor, 2030 8 star yerine 10 star veriyor. Event CElerde fark daha da abartı, loot droplarda 1 yerine 2 bonus veriyor. Summer kadrosu da belli olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=XqwSgVu258k http://fategrandorder.wikia.com/wiki/Servant_Summer_Festival!_2018 Welfare 4* JAlter Berserker :3 wtb time machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 öbür jeanne 5* gacha mı olacak acaba, iyi haber ama tasarım gene zayıf sanki. kartın tam halini görmeden konuşmayayım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 E tabi, ikisini birden welfare vermezler. 5* olması da çok büyük ihtimal. Jeanne da, JAlter da gayet güzel ya nesini beğenmedin? Video thumbnail direkt visually induced diabetes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 jeanne babane bikinisi, alter da anane bikinisi gibi sanki ama hepsini görmem lazım alter için net konuşmam için. çok dümdüz tasarımlar geldi bana esas kostümleri o kadar başarılıyken. gbf jeanne için gittiler bikini seçtiler iki saat kumuyu ve izmir, burada hiç gidip bakmamış, seçmemiş kimse sanki, scathach'ın yaptığı gibi havadan rastgele giydirmişler. :/ yani böyle gbf jeanne'ı görünce ekrana uçtum resmen, burada böyle düz düz baktım yani albeni yok. kostüm bir vov dedirtmeli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 hadi bakalım, gameplay olarak da güçlü olsunlar bari. varsa yoksa zibidiler en üst tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 archuria için şansımı denesem mi dedim ama musashi'ye 4 ay kalmış, şimdi bitirirsem o zaman açıkta kalırım. 2 5* saber, 1 5* archerım var gerçi, ondan biraz tereddüt ettim. tavsiyeniz var mı? merlin demeyin. :p support alırım çok istersem zaten herkes rollar ona kesin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Walla hangi karakteri seviyorsan ona rolle derim ben. Sonucta quest filan her turlu yapiliyor. 2* - 3* ile feci gameplay videolari var piyasada. Ben Kiyohime lancer a ve Archuria ya yigdim ticketlari, quartzlari "Be Elegant" olarak takiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 evet ben de aynı şekilde düşünüyorum aslında, ondan ötürü summer mordred'e yığdım o kadar birikimimi. :p da işte kararsız kaldım biraz jp tier list'e bakınca böyle bütün istediklerim saber'lar hep. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Merlin. Çünkü en game-changer servant. Merlin. Çünkü Buster Meta. Merlin. Çünkü alternatifi yok. Merlin. Çünkü god tier. Merlin. Çünkü buffstacking diye bir şey var: 2 Merlin > 1 Merlin Bende düzgün Archer olmadığı için Archuria bayağı kritikti benim için ama Orion olsa çok kafaya takmazdım. Ama güzel servant tabi. Musashiyi ben de istiyorum ama Merlin kadar kritik değil o yüzden anca Merlinden geriye bir şey kalırsa rollarım. Tier List'e de çok sadık kalmak şart değil. Fikir versin diye kullanılıyor tabi ama mutlak bir liste olarak görmemek lazım. Mevcut challenge contente göre yazıyorlar, sürekli değişiyor o yüzden. Bufflananlar filan da oluyor arada. Gallant ta haklı bir yandan, ama şu anda önceliğim powerplaying benim. O yüzden sevdiğim servantlara quartz yetiştirme konusunda arada kalıyorum. Neyse ama, Merlin gelene kadar quartz harcamam şu noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 şu oyunda oturup rollayacağım tek erkek belki gil olabilir, grubumda iki tane merlinle oynayacağım gün gelirse silerim oyunu herhalde. sadece sevdiğim charlar için oynuyorum oyunu zaten. (:P) o yüzden hani musashi ile arthuria arasında seçim yapabilirim de merlin kimseye karşı alternatif değil. başka birşey çekerken düşerse ancak. kazıkçı mesela düştü diye kullanacağım ama düştüğüne üzüldüm yani kullanacağım diye. nightingale düşseydi keşke yerine. işte orion var, nobunaga var, atalante var. mordred, okita, rama var. summer artoria mı musashi mi ondan arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 gachalulz archer dusmuyor abi yok 150sq daha bastim :3 3sr budget oynarim artik peff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar