ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Baktım da çok iyiymiş cidden, full crit skillset + single target NP, 5* Arturiadan filan daha iyi ^^ Camelottan hiçbir şey gelmedi bana :/ Limited değil di mi onlar? Nito/Ozy filan gibi sonra çıkabilir yani düşük ihtimal olsa da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 ilk ascte zaten o mor armor gidince adam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 limited diil lvl60 versiyonu baya camelotta kullandiydimda full ascend 3. skill ile canavar oldu, stone dailysinin kahramani benim icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 matleri toplasam kadro canavarda lvl60da kaldi cogu artoriaya gömüldüm memeler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 valla jalter & raikou denedim de ilk turn sonunda raikou %40 hp lvl 90 lumber yerinde. pek olmuyor off element. boss yerine geldim, raikou %10 hp ve np'ler dolmadı yani backlineda da lvl10 çapulcular var bonus için. ucu ucuna halloldu da yani biraz şanssızlık olsa wipe direkt. kartlı combat o kadar iğrenç ki yani bütün setup kurup da gelen bütün kartların arts & quick olması o turnde bossun 8k crit atması jalter'e filan. raikou öldü, jalter de 1k hp ile bitti. neyse bu kadar dövünmeye oyun carm CE verdi, CE'yi tamamlamış oldum en azından sanırım bir de iron için kasmam. yok tamamlanmamış, sadece 4 tane veriyormuş event zaten drop olmasa açıkta kalacak. hay beyinsiz tasarımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Walla lumber en kolay farmladigim mat oldu. Birazda Mama Raikou etkisi midir nedir. Benim takimlar soyle Lumber: Arash(lvl1)-Support(lumber+lumber ce)-Mama-Sakata(rider)-Chu(lancer)-hektor(lvl1) Water: Mash-Support(Archer olsa iyi olur)-Hans-Eon-Hassan Hundred Personas(lvl15)-Billy kid(lvl1) Stone: Tamacat-Support(kesin saber olucak)-Hasan 31-Marie-Euryale-Medea Iron: Lancelot-Support-Siegfried-Scathach-Anna&Marie(rider lvl14)-Babbage(lvl1) Food: Robin-support-tamacat-Scathach-Iris(lvl50)-Fuuma(lvl40) En cok stone zorladi beni, cunku support a cok bagliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Benim party şöyle: Waver/JAlter sabit. 3. servant duruma göre, mesela çok fazla rider varsa Shuten Douji filan, ya da listedeki whalelardan birisi güzel CEli iyi kasılmış bi support koymuşsa onu frontlinea alıyorum. Ama eğer çok karışıksa Berserker seçiyorum bir tane. CEler de 2030, 2x İskender (%50NP, 4 Crit Star vereni) Benchi de bonusuna göre dolduruyorum işte, pek önemli değil. Frontline gücü için bonustan biraz feragat ediyorum ama bu şekilde hızlıca ve minimum riskle kesildiği için en mantıklısı bu bence. Storm tierde bile pek zorlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 oh be temizledim shopu :( simdi part2 gelsinde bitsin izdirap, prisma ilya olmasaydida direk nerofeste gecseydik xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Shopta benim için temizlenecek pek bir şey yoktu, sırf Medal/Scarab aldım diğerlerinden bayağı bi birikmişti zaten. Birkaç tane Fou ve Ember kaldı onları alır gerisini bırakırım herhalde. Ilya eventi gelsin ya, Chloe lazım bana. Nobu yetemiyor contentin çoğuna. 5* olmasa da Nobudan daha iyi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Symboller haric shopu temizledim, galiba feather kaldi 5-6 tane ama 70 tane stokta var. Golden apple harcamaya degmez. Bazi binalari da reconstruct ettim, mana prism icin. Farming completed for part 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Kiyohime icin o kadar ticket harcadim. Gitti Frankenstein cikti. Berserker dan gecilmiyor kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 artoria'yi rafa kaldirdim cu chulain yeni lancerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Chu Chulain 3* ama elemanin en buyuk fonksiyonu boss battle larindaki survivabilitesi. Resmen olmuyor pezevenk :) Herkese lazim bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 honako green i izliyorum zaten adam oyunu sololadi 2* 3* budget setuplari da cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 off bir de bunu mu farmlayacağız şimdi np upgrade için, pişman oldum bulaştığıma şimdi. neyse bu sefer direkt pass gae bolg hariç herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Welcome to Fate Grand Order :) Gáe Bolg Alternative! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 np3 5lersem guzel olacak bi bildigi varmis bi grail daha yaparsaniz lancerlayin beni diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 gbf yeni eventte DOKUZ tane char veriyor ve hepsini alıp upgrade'lemek buradaki bir scathach'tan daha az emek istiyor. bu event'ten sonra hiatus'a alırım kendimi, yok cidden bu kadar vaktim. verdiği en son charı 10dk'de maxladım, bunda 2 hafta sürecek. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 8 tickete çıktı Archuria ^^ Tamam, söyleyin şunlara Ilya eventine gerek kalmadı, atlayabilirler izin veriyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 mordred ile babasını ayrı banner'a koymak çok kötü olmuş. neyse bu gece mordred banner gelecek herhalde, sonra düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 oyununa adam gibi baslayali bi ay oldu kendimi paraladim duzgun archer ciksin diye archuria da cikmadi paypali kaldirdim hesaptan dahada almam SQ peffff martha ne ya. bvs arch gelirse orada kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 https://i.imgur.com/npB2QAN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 meanwhile martha cikmiyo diye aglayan dolu ortalik sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 martha'yı niye martha only bannerda rollamıyorlarmış ki, kendileri kaşınmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Martha bayağı iyi ya. Çıktı diye üzülecek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar