Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 camelotta geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Figurler guzelmis. Shadow un dedigi gibi tek mat ustune party setup yapmak daha verimli. Esasen, bu island rebuilding e deger mi degmez mi? diye kafa yoruyorum. 300 mana prism icin o kadar mat harcamaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 5star CE var random mu onlar ben hep summon ticket aldim prismlerle :3 tamamo lancer cikti bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Xenus said: https://www.youtube.com/watch?v=7Qciefd-q5U Best chapter has the best boi <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Gallant said: Esasen, bu island rebuilding e deger mi degmez mi? diye kafa yoruyorum. 300 mana prism icin o kadar mat harcamaya deger mi? MP farmlamak zor, tamamı için değil ama ucuz olanlar için rebuild yapmak mantıklı. Çok deli gibi farmlamıyorsan 200+ mat gerektirenlerle uğraşmaya değmez bence. Basitçe hesabını şöyle yap; Ember gathering yapıp çıkan kartları yaksan 9 tane MP gelecek. Rebuildle 20 MP için mat farmlarken 60-80 APden az harcıyorsan kardasın. Ama ben uğraşmıycam sanırım. Fin said: 5star CE var random mu onlar ben hep summon ticket aldim prismlerle :3 tamamo lancer cikti bide Shoptaki CEleri diyorsan random değil, sırayla gidiyor. Belli bir süre için var, o süre geçtikten sonra shoptan çıkıyorlar (Ama daha sonrasında Rare Prismle unlocklanabiliyormuş) Bunlar quest rewardlara bonus veriyorlar. Tek kopya alırsan 2%, ama Limit Breaklediğin zaman 10%, yani 5k prism gömüp LBlemediğin sürece gereksiz. 1. Mona Lisa, QP 2. Mash, Master XP 3. Olga Marie, Mystic Code XP 4. Mash&Fou, Bond Point Şu anda Olga Marie var, Mystic Code XP pek gerekli değil. Henüz almadım ben, 4. CE gelene kadar ne kadar birikecek ona göre almayı düşünüyorum. Evet MPleri sadece summon ticketa harcamak, sonrasında limited CElere saklamak en doğrusu. Foular eventlerden yeterince geliyor, xp card farming zaten oyundaki en kolay şey, MP harcamaya değmez. TamaLancer için gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Moodireddo-lando http://i66.tinypic.com/5kenir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mordredda tam bir melih gokcek potansiyeli var, abuk subuk binalar yaptirip durdu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hakkaten yahu, iron cabin nedir? hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ısınıyorsanız denize girin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Zaten oyle dedi kendisi de :) Ben bi sorf yapayim geleyim diyip kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ahah evet en son fortress yaptılar demirden işte, eridi millet klima istedi, denize dirin dedi gitti lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 abi nasil anlatsam bilemiyorum ama o fortress degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=dDut-saDvV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Baka no yatsu armstronguteee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 son 5 30quartz summonım böyle billie 5np oldu bi videoda gördüm baya saglam critliyo billie 3SR üstü servant çıkmadı 150quartz para mi geri istiyorum :3 bide bu artoria lvl70 üstüne çıkarmak tam uyuz ötesi o matleri hayatımda görmedim ascension caplensinde grail basayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Summer event shop unda arturia mat i olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 öeh ben o kadar mati gelecek yaza kadar toplyamam be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 london camelottan dusuyomus o matler :/ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_SlTjrVRTgHgfS7sRqx4CeJMqlz687HdSlYqiW-JvQA/htmlview?sle=true# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 3 gün filan stone farmladım ama neyse ki bitti artoria medalları, event shopta ne varsa hepsini istedi. skill up'ına da eksik olsun artık zaten süper baydım multi-type encounterlardan. event ce de birşeye benzemiyor, burada böyle bırakasım var aslında. xp kartları ve scathach ascension matları filan alıp bıraksam mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 dur ya nereye? daha part 2 gelecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 işte part 2'deki scathach alma kısmı hariç yani. beach gibi monotip düşmanlarla olsa neyse de cidden öğürdüm taş toplarken. o taşları kendim sırtımda taşıdım adeta. ce'yi almış bulundum da şimdi 300 taş daha asc mat için off. +5 bonus da çok az, daha fazlaya da çıkamıyorum iğrenç çünkü bonuslu servantlar 3 çeşit tip düşmana karşı. nereye, aot2 oynamaya da işte gbf'de yılanbalığı avı seferine çıkabilmek için puan toplama da yordu zaten. banal geldi farmlardan, nereden bulaştım şu oyunlara lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Herşeye Berserker ve JAlter kullandığım için multi type quest pek problem olmuyor. Gerçi daha ciddi farmlamaya başlamadım bunu, shopta alacağım bir sürü şey var ama GBFyle uğraşıyordum ben de. Ama bi shopu kurutayım bunda, sonra ona geri dönerim. FGO farming is temporary, GBF farming is eternal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Part 2 6sinda baslayacakmis. Neyse 6 sina kadar ne farmlayabilirsek farmlarim. Part 2 baslayinca support setuplarin hepsi degisecek, ondan sonra part 1 a kasilmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Oh be, rancerotu full ascendledim sonunda. Gercekten sahane bir sabermis denendi onaylandi, xeske np2 olsaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar