Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 gece gelecek herhalde, neyse artık şansımı bir denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 60 quartz veeeeee https://danbooru.donmai.us/data/__artoria_pendragon_and_artoria_pendragon_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_yorukun__ea4d7f81ae6890b80c6241c557cca0b8.jpg artık lancer takımım https://hijiribe.donmai.us/data/__artoria_pendragon_artoria_pendragon_and_artoria_pendragon_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_masukudo_hamamoto_hikaru__f34e65dc436ba682ede9025093cef6a0.jpg şükür kavuşturana https://hijiribe.donmai.us/data/__artoria_pendragon_artoria_pendragon_mordred_mordred_and_morgan_le_fay_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_yorukun__7f560f773da6f0a3a64a1e10c2798e15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 lol hayirli olsun, camelotu bitrirsen asik olursun karaktere RHONGOMINIAAAADDDOOOO https://www.youtube.com/watch?v=OzFEWPSRw5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 ooo gratz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 10 numara kawasumi ayako zaten, RONGOOOOMİNİADOOOOOOO!!! camelot'a sonra geçerim artık bunun hatırına ama xp kart toplaması var şimdi lol. her zamanki gibi super success sadece zayıf kart kullanırken veya ascension limitinin dibindeyken procluyor ki süper kısmı boşa gitsin diye lol. kumbarayı kırmadan atlattım çok şükür bu bannerı da, bugün gbf'de de summer jeanne'ı aldım spark biriktirip, şimdi buradaki summer banner'a geldi sıra lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Burası için de ayrı gratz :p Archuria bana da lazım ya, quartz gömmem herhalde ama ticketların hepsi gömülecek mecburen. Tabi daha gevşeme, 2018 Summer bannerı gelmedi henüz. Bunlar da Summer Jeanne çıkarır belki. (Gerçi çıksa bile bize gelmesi +2 sene, gevşeyebilirsin :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 oo gawain mordred çıktı bugun keko gibi 30SQ yerine teker teker basiyorum :P craft material çıkmasın artık eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 ehu sağol sen de, evet summer jeanne çıkarsalar da 2020 en erken ahah. xmas jeanneı loli yapmasalardı keşke. çok kötü olmuş o. fin sana da grats, mordred süper güçlü değil ama mordred her halükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Bannera rollamamak icin zor duruyorum, 200q var. yilbasina kadar 500q geciyorum rahat hic dokanmaz isem, dick wizard sonrasi husbando ile waifu kasarim :p Hos bi grail daha alirsam ozy de 100 olcak, bole gil-ozy-waver ile 3x 2030 baya sacma sapan oldu, gil yerine nero koyarsam onuda costuruyor ozy. Lancer artoria medal istiyordu sanirim sam, welcome to medal hell. Rancerot lvl 60 kaldi lanet medallar yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hmm evet, kurtulamadım uncap mat çilesinden. neyse artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Hep diyorum boşuna kasıyorsunuz kendinizi, bekleyin eventleri, matlar sebil gibi gelir yine. Skillere yeter mi bilemem ama ascend kesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 shadow un dedigi dogru, en duzgun mat eventten geliyor. Ama event shop ta limitli sayida. Bana en az 100 kusur unlucky bone lazim mama raikou icin. Event shopta 30 tane var. Eventte daha cok high-end mat kasmak lazim. Simdi bond-strengthening questlerine bakiyorum, birazda daily yavas yavas toparlayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Laurelin koş... diyecektim de enemy-only servantmış. https://www.youtube.com/watch?v=N9CsFtkH8AU Ama animasyonlara seslendirmelere bu kadar kastıklarına göre kesin bir sonraki gachada eklerler. Şimdiden quartz biriktirmeye başla bence, 2 sene var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 oha np diye kafamiza dalaran atiyor sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Quick support iste, yuzde 1500 eklicekler. Millet iki senedir agliyor iste quick servantlar cop oldu quick support yok diye Merlin gibi op olmazda waver tier olucak herkesin yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Daha yorum yapmak için erken, 3. skillinin verdiği NP charge belli olsun ona göre. Party değil single target charge, %50-60 filan veriyorsa Waver Tier sayılır, ama eğer 0'dan fullüyorsa Merlin Tiere yakınlaşır bence. Diğer rakamlar/skiller filan da oynayabilir tabi. Yalnız synergy olarak tam Scathach Lancerlık support olması komik olmuş. Neyse ki Granblue gibi aynı charın farklı versiyonları bile olsa aynı partye koyamazsın gibi bir kısıtlama yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 granblue'da aynı charın değişik versiyonları aynı charın hayatı boyuncaki değişik bir dönemini yansıtıyor, burada alter filan hadi farklı servant filan neyse de aynı charın bikinili haliyle yanyana olması bayağı saçma yani. aynı saçmalık fire emblem heroes'da da var maalesef. yeni takımıma iki tane male robin koydum sırf gameplay olarak güçlü diye ama absürd ve dahası hızlı bayıyor. burada lancuria lancer takımım da öyle olacak kesin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 NP si HP sini fulluyor mu? Yoksa bana mi oyle geldi? Animasyonlari filan cok iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 grand order first order i izledim bugun eh oyundaki derinliğin 1/100 ü yok yahu. bide baya bi item second archive e gitmiş bunları nasıl kullanıyoruz yada ordan cıkaramadim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 burayi hafiften noob section olarak hijackledim saint quartz fragmentları nasıl dönüştürüyoruz da vinciyle ilgili bişi diyolarda bulamadim :3 30 tane varmıs ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Menu->Formation->Second Archive Servant/CE tabları ayrı üstten seçiliyor Archiveden Inventorye aktarmak için de önce sağdan onu seçmen lazım. Fragment için de Menu-> Shop-> Exchange Saint Quartz Fragments veya daha kısa yol olarak Master Missions -> Trade (Ana menüde aşağıdaki checklist ikonu. Reward ikonunun yanında.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 teşekkürs oyuna 6k $ basan biriyle tanıştım uso falan anlatti tanismaz olaydim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 uso yalan ya, myth filan birgun param olursa basarim bende ama 6k extrem ya :( np1 yetiyor zaten hatta sukrediyorum her gun istedigim servanlarin cogunu toparlayabildim diye. hayalgucu kullanarak sahane bir chaldeam oldugunu soyleyebilirim pic related https://i.imgur.com/cMxUKxe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Ben 1 inde bekliyordum summer event i 26 sina almislar. 27 si oglenine denk geliyor maintenance la beraber. Let the farming starts again :) Bu arada USO nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Unregistered Spirit Origin. Shopta en altta, ama Laurelin in dediği gibi öyle bir şey yok say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar