Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

60 quartz veeeeee
https://danbooru.donmai.us/data/__artoria_pendragon_and_artoria_pendragon_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_yorukun__ea4d7f81ae6890b80c6241c557cca0b8.jpg
artık lancer takımım
https://hijiribe.donmai.us/data/__artoria_pendragon_artoria_pendragon_and_artoria_pendragon_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_masukudo_hamamoto_hikaru__f34e65dc436ba682ede9025093cef6a0.jpg
şükür kavuşturana
https://hijiribe.donmai.us/data/__artoria_pendragon_artoria_pendragon_mordred_mordred_and_morgan_le_fay_fate_grand_order_and_fate_series_drawn_by_yorukun__7f560f773da6f0a3a64a1e10c2798e15.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

10 numara kawasumi ayako zaten, RONGOOOOMİNİADOOOOOOO!!!

camelot'a sonra geçerim artık bunun hatırına ama xp kart toplaması var şimdi lol. her zamanki gibi super success sadece zayıf kart kullanırken veya ascension limitinin dibindeyken procluyor ki süper kısmı boşa gitsin diye lol.

kumbarayı kırmadan atlattım çok şükür bu bannerı da, bugün gbf'de de summer jeanne'ı aldım spark biriktirip, şimdi buradaki summer banner'a geldi sıra lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Bannera rollamamak icin zor duruyorum, 200q var. yilbasina kadar 500q geciyorum rahat hic dokanmaz isem, dick wizard sonrasi husbando ile waifu kasarim :p

Hos bi grail daha alirsam ozy de 100 olcak, bole gil-ozy-waver ile 3x 2030 baya sacma sapan oldu, gil yerine nero koyarsam onuda costuruyor ozy.

Lancer artoria medal istiyordu sanirim sam, welcome to medal hell. Rancerot lvl 60 kaldi lanet medallar yuzunden
Sosyal ağlarda paylaş

shadow un dedigi dogru, en duzgun mat eventten geliyor. Ama event shop ta limitli sayida. Bana en az 100 kusur unlucky bone lazim mama raikou icin. Event shopta 30 tane var.
Eventte daha cok high-end mat kasmak lazim.

Simdi bond-strengthening questlerine bakiyorum, birazda daily yavas yavas toparlayacagiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha yorum yapmak için erken, 3. skillinin verdiği NP charge belli olsun ona göre.
Party değil single target charge, %50-60 filan veriyorsa Waver Tier sayılır, ama eğer 0'dan fullüyorsa Merlin Tiere yakınlaşır bence.
Diğer rakamlar/skiller filan da oynayabilir tabi.

Yalnız synergy olarak tam Scathach Lancerlık support olması komik olmuş. Neyse ki Granblue gibi aynı charın farklı versiyonları bile olsa aynı partye koyamazsın gibi bir kısıtlama yok ^^
Sosyal ağlarda paylaş

granblue'da aynı charın değişik versiyonları aynı charın hayatı boyuncaki değişik bir dönemini yansıtıyor, burada alter filan hadi farklı servant filan neyse de aynı charın bikinili haliyle yanyana olması bayağı saçma yani. aynı saçmalık fire emblem heroes'da da var maalesef. yeni takımıma iki tane male robin koydum sırf gameplay olarak güçlü diye ama absürd ve dahası hızlı bayıyor. burada lancuria lancer takımım da öyle olacak kesin lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Menu->Formation->Second Archive
Servant/CE tabları ayrı üstten seçiliyor
Archiveden Inventorye aktarmak için de önce sağdan onu seçmen lazım.

Fragment için de
Menu-> Shop-> Exchange Saint Quartz Fragments
veya daha kısa yol olarak
Master Missions -> Trade
(Ana menüde aşağıdaki checklist ikonu. Reward ikonunun yanında.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...