yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ARAM dışında dumbed down dota hissini atamıyorum ben ne yaparsam yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Hotsun grafiklere kötü diyen ultra low ayarlarda filan oynuyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 abi dumbed down dota olsun yani ne fark eder. hangisini oynarsan oyna sonuçta senin kadar iyi olan adamla oynuyosun. hani dota daha zor o yüzden onu oynarım kafasını da ben anlamıyorum. ya da benim oynadığım moba daha zor diyip bununla övüneni. hani lol dotadan 10 kat daha kolay diye farz edelim. dota oynayanların %99'u götünü yırtsa lol'ü koreli seviyesinde oynayamaz ki. komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Dumbed down derken kolaylık zorluk anlanımda değil de oyunun derinliğini kastettim aslında. Yani lol'de oyunun üstadı olmak veya içeriğin tamamını özümsemek dotadakinden çok daha kolay bir hal alabiliyor, evet. Dotayı zor bulduğum için seviyorum demek istemiyorum ama lol de eksikliğini hissettiğim çok şey oluyor işte. Bu farklar oyuncuların oyun tarzlarına da yansıyor, ısınamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 tabi dota2'den sonra lol denediysen haklısın. ben mesela ilk international'ı izliyip dota2 çıksın diye beklerken arkadaş ısrarıyla geçmiştim lol'e. w3 dotasından geçince baya güzel gelmişti. o zaman eksiklikten ziyade daha çok yenilikle karşılaşıyo insan. dota'da da bir sürü şey değişmiş bu arada yükledim de. roshan'ın yeri değişmiş, ufak talent treeler gelmiş. Shift'i yine quickcast'e atayamıyoruz ama. Bu arada enteresandır lol'de her heroda q-w-e-r kullanıyorum yıllardır ama dota'da direk anti-mage'in 2. sıradaki blink'i için elim W'ya değil, B'ye gitti otomatikman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 şimdiki dota da dumbed down, artık öyle olmayan oyun kalmadı ki. lol bile çıktığı döneme göre daha dumbed down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 İçine nasıl işlemişse demek asdfasd Ben de dota 2 de legacy keys i çook zor bıraktım. Bazı heroların kontrolü için mecburen q w e r döndüm ama baya zorlandım alışana kadar. Dota 2 son patchlerle baya değişti. 2+2 toplam 4 shrine var haritada mesela, wc3 night elf moonwell gibi çalışıyor kısmen. Hero skillerinin bir çoğu da değişti, baya bir item eklendi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 µh said: şimdiki dota da dumbed down, artık öyle olmayan oyun kalmadı ki. lol bile çıktığı döneme göre daha dumbed down. Aynen değişikliklerin bir çoğu noob friendly ama oyunu master seviyede kavramak hala zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 tutorialları yapayım dedim sırasıyla Luna ve Dragon Knight ile, bildiğin Luna'da beam için elim C'ye gidiyo Dragon Knight'ta stun için T'ye falan ahah. görsel olarak biraz karışık geliyor işte lol'den sonra, o biraz sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 yumy said: Dotayı zor bulduğum için seviyorum demek istemiyorum ama lol de eksikliğini hissettiğim çok şey oluyor işte. Bu farklar oyuncuların oyun tarzlarına da yansıyor, ısınamıyorsun. Şu biraz aşinalıkla alakalı ya. Hiç moba oynamamış sadece hots oynamış adama dota lol oynat tek map olmasından falan şikayet eder muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Smite oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: LoL'ü aşırı yeriyorsunuz ya, bebelerden kurtulabilirseniz gayet iyi oyun. bebelerden kurtulsanda bebe heroları her yerde o dumbed downluğu kolsuz bacaksızlığı hissediyorsun her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Hon'u Frost Bite satın aldıktan sonra kalite yerlere indi, o eski halinden pek eser yok ama onun haricinde game play aynı şekilde devam ediyor. S2 Games'in yeni mobasına göz atabilirsin https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=rsyZD3PxzLs Edit: Yeni filan değilmiş hatta ölmüş bakmasanda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar