Lithran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Kit 2 günlüktür.Herhangi bir çizik toz dahi yoktur.Tüm kutu içeriği 1 adet coil ,vape bandları yedek oringler vs tamdır. 240 tl ye esf forumundan alınmıştır.Maymun iştahım yüzünden merakla aldım niye aldım onuda bilmiyorum .Sanırım baskın yapılsa ithalatçı kadar cihaz ato var elimde :S Her sattığım mal gibi aynı gün iade geçerlidir.185 tl diyorum.Eskişehirde elden verilebilir.Kahvede ısmarlanır.Cihaz çok ufak ,tarot nano vs gibi bir çok nano mod kullandım bu cihaz biraz daha ufak.Zaten alienle aynı menu kullanılmış.Atomizeri zaten kendini kanıtlamış bir atomizer . Pico almakdan iyidir ,alın başlayın düşünen var ise. Aynı ilanı 2 gün sonra foruma da açıcam o yüzden alın bak by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 mod built-in battery mi? sadece mod satılık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 50W 1600 mAh meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ürünün sıfırı 140 tl zaten ben de sadece moda 80 vereyim diyecektim, meh mesajıda geldiyse, esf forumda satılsın o zaman fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Yok ya meh dediğim bana gitmez 50W'da içiyorum ben 3000 mAh pilin yetmediği günler olabiliyor akşam dışarı çıkarsam MTL içen adama bütün gün gidebilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Bütün günü çıkarmaz haliyle ,mtl içimde çıkarabilir .Usb den hızlı şarj oluyor.Ufaklığı için ikinci set olabilir.çinde bunlar 37.5 dolar bence gidip çinden de alınabilir.ben ne zaman baltalansam o ilandaki malımı satmışımdır.Ehe neler sattım bunuda satarık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Ben ne zaman ATO mod söylesem geçiyor gümrükten diyecektim ama bu bıilt in betıri o zaman baltamı geri alıyorum, moda wotofo troll + dürüm veririm ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar