pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Selam, yurtiçi uçak bileti almak için kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz siteler nelerdir? Bulucak.com gibi sitelerle karşılaştım ama hepsiyle ilgili dikayetvar'da başlık var. Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 bavul.com dan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 sikayetvari sallama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 skyscanner işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 enuygun.com dan almıştık 1 kere,sorun olmadı fiyatta uygundu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bu sitelerden araştırıp onurair'den aldım. İnternetten alacaktım site hata veriyor koltuk seçemiyor vs. Müşteri hizmetlerini aradım buradan verelim dediler. 10 lira fark koyup sattılar. Rezervasyon maili geldi ama "Seyahat belgesi yazdır" butonuna bastığımda bomboş ekran çıkıyor. Telefonla aradım, neden lazım ki size o belge dedi arkadaş. Onurair den bilet alıp böyle bir şey yaşayan var mı daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ahsfhafa abi sen o kadar araştırıp sonunda onurair'den mi bilet aldın? e niye araştırdın ki o zaman? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi pegasus tan ucuzdu falan, thy den biraz pahalıydı ama yemekli 20kg lık paket mamntıklı geldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 koltuk seçimi genelde checkin de oluyor vs bu tür şeyleri biliyor musun, sık uçak kullandın mı daha once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 abi valla yurtiçinde thy'den şaşmayın bence. hani baya haşır neşir oluyorum bu firmalarla sene boyunca. mesela, thy dışında her firma uçak doluluk oranı karlılığı sağlamıyorsa kılıfına uydurup uçuş iptali yapmaya çalışır. örneğin, karlı kışlı dönemlerde aman ha thy dışı almayın, yolda kalırsınız, bağlantınız falan varsa da gg olur çünkü eğer uçak doluluğu düşükse direkt iptal edecekler o uçuşu, allahın emri. senin yaşadığın ve buna benzer ama tahmin bile edemeyeceğin birçok sorunu thy dışı firmalarda yaşayabilirsin. yaşamaya dabilirsin. işte şans işi. onur air de bildiğim kadarıyla en leşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ha bi de şeyi sorayım, hatırlamadığım için, online check-in yapmazsan ekstra ücret alıyor mu onur air? almıyorsa, cidden neden ihtiyacın var o belgeye? 20kg falan dediğine göre zaten bagaj vereceksin, dolayısıyla da oradan alırsın bileti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 atlas la çok mutluydum her yere uçmuyor ama yinede benim işimi görüyordu. Son dönemde fiyatları çok zamlandı. mümkün mertebe bende thy tercih ediyorum. aerobilet ve skyscanner güzel. aynı şeyleri buluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 calimero said: ha bi de şeyi sorayım, hatırlamadığım için, online check-in yapmazsan ekstra ücret alıyor mu onur air? almıyorsa, cidden neden ihtiyacın var o belgeye? 20kg falan dediğine göre zaten bagaj vereceksin, dolayısıyla da oradan alırsın bileti? almıyor. online check-in koltuk seçmene yarıyor. seçmezsen kontuvar da seni rastgele bir yere oturuverirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 uzun süre ekobilet kullandıydım. expedia da yurtdışı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 turna.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Dragonfire said: calimero said: ha bi de şeyi sorayım, hatırlamadığım için, online check-in yapmazsan ekstra ücret alıyor mu onur air? almıyorsa, cidden neden ihtiyacın var o belgeye? 20kg falan dediğine göre zaten bagaj vereceksin, dolayısıyla da oradan alırsın bileti? almıyor. online check-in koltuk seçmene yarıyor. seçmezsen kontuvar da seni rastgele bir yere oturuverirler. abi onu da soracaktım da o kadar önemli değildir diye düşündüm. türkiye'nin bir ucuna uçsan 1 saat yani isterse ayakta gitsin diye düşündüğüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 tabi ki çok büyük sıkıntı değil. ama yinede daracık koltuklarda yanında leş gibi kokan adamın kıllı kolu senin koluna değerse hoş olmuyor. hoş check-in yapmanın buna zerre kadar etkisi yok. şans senden yana değilse buisness class ta bile bulur seni. alakasız birde anımı anlatayım da mahallenin çok görmüş ayağı yapan ama aslında bolca sallayan delikanlı dayısı modunda takılayım; 1 ay kadar önce Süleymaniye ye uçtum. uçak kalkarken telefonda dansöz açanlar, 6 kişilik ailesine burgerking den menü alıp uçuş ortasında bunu yemeye başlayanlar ve hiç durmadan ağlayan 6-7 bebek baya bir uçaktan atlama hissi uyandırmıştı bende. uçağın doluluk oranı azdı da en önce geçtim kulaklıkları taktım ve yolculuğu tamamlamayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 önemli kısmı bu arada mümkün olan en ön sıra ve koridordan yerimi alarak uçaktan bir an önce inmek benim için şayet valizim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 burger yenir ya uçakta nolcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 gece 3 uçağında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 WaNTeD said: koltuk seçimi genelde checkin de oluyor vs bu tür şeyleri biliyor musun, sık uçak kullandın mı daha once -hayır calimero said: ha bi de şeyi sorayım, hatırlamadığım için, online check-in yapmazsan ekstra ücret alıyor mu onur air? almıyorsa, cidden neden ihtiyacın var o belgeye? 20kg falan dediğine göre zaten bagaj vereceksin, dolayısıyla da oradan alırsın bileti? -şimdi 3 çeşit paket vardı, basic, ekonomik, X gibiydi paketler. Ben ekonomik seçtim, 15kg a ek olarak 5kg daha bagaj hakkı veriyordu bir de "ücretsiz online check-in" vardı. Eğer katakulli yapmazlarsa vermemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Dragonfire said: aerobilet ve skyscanner güzel. aynı şeyleri buluyor zaten. skyscanner - acente scanleyici / scanner aerobilet - turk seyahat/tur acentesi (turizm bakanlik onayli) ayni seyleri bulmuyorlar yani aerobilet, bavul vs. gibi skys. bilet satisi yapmiyor, acentalardan yonlendirme basina para aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 cabukbilet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 pontipati said: WaNTeD said: koltuk seçimi genelde checkin de oluyor vs bu tür şeyleri biliyor musun, sık uçak kullandın mı daha once -hayır -şimdi 3 çeşit paket vardı, basic, ekonomik, X gibiydi paketler. Ben ekonomik seçtim, 15kg a ek olarak 5kg daha bagaj hakkı veriyordu bir de "ücretsiz online check-in" vardı. Eğer katakulli yapmazlarsa vermemem lazım. onur - pegasus - klm gibi firmalar basic bilet satıyor, bagajlı paket vs alıyorsun, paketinde koltuk seçimi de varsa biletini alırken koltugunu da seçiyorsun. thy-atlas vb. firmalarda koltugunu checkin de seçersin online checkin yurtiçi 24 saat önce başlar. Online checkin yaptıgında Boarding Pass - Biniş Kartı yazdırabilirsin, checkin yapmadan once uçağa binişini sağlayacak bir döküman alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar