calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Geçen tesadüfen okumuştum, tesadüf arkadaşın biri de bunla ilgili bir video yolladı falan buraya da konusunu açayım dedim, hazır üretimi bizim ulu hükümetimizce de kısmi olarak belirli şehirlerde ve kontrol altında serbest bırakılmışken. Arkadaşın gönderdiği video bu, hani rockefeller yasaklattı vesaire falan ama yabancı bir yayında kullanım alanları falan da birebir bu adamın anlattığı gibi idi. Bir de mesela kenevir bazlı plastikler 90 günde mi ne doğada yok oluyor ama plastiğin doğaya verdiği zarar malum, falan filan. https://www.youtube.com/watch?v=kDswnW7MSkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 cok cok eskiden bildigim terane..bizim topraklarda zaten zibil gibi yetistiriliyor her turu ozellikle de afyon kendir kenevir..etinden sutunden cilgin da kullaniyoruz..ama amarikalilar bizim elimizden tutunca..onlara hos gorunmek icin pamuk ekimini ogretip ona yonlendiriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 haydi kovaya o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Hukumetin belli sehirlerde serbest biraktigi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 http://www.birgun.net/haber-detay/kenevir-uretimi-19-ilde-yasallasti-131344.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Kenevir üretimi 19 ilde yasallaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 o kadar kasmayın, şeytan elması deneyin. cezası da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Su maddeler gercekse zaten diyecek bir sey yok • Bir dönümlük kenevir, 25 dönümlük orman kadar oksijen üretir. • Bir dönümünden, dört dönüm ağaca eş kâğıt çıkar. • Bir ağaç 20-50 yılda yetişir, kenevirse dört ayda… • Kenevir 8 kez kâğıda dönüştürülebilir, ağaç 3 kere… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 aynen ben de bu maddelere dumur olmuştum. bi de petrokimya ürünleri yerine kullanılabilmesi falan baya enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 kenevir bu kadar ucuz yatırıma bu kadar çok kağıt verse neden orman ile ugrassınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 çünkü u........u çünkü k........m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 sanayi tipi de var, keyifli kısmı olmadan sonuçta liflerini falan kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 sirf uretim degil onun icin sanayi tesisi de olmasi lazim tam faydasini gormek icin. diger taraftan recreational use icin washington dc'de yetistirmek, tuketmek serbest olmasina ragmen satisi yasak. Insanlar buna karsin birbirine gift ediyorlar, mesela soyle delivery servisleri var; https://redeyedc.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 x marka sigarayı kırıp ona sarıyonuz sonuçta ve pamuklu filtresiz a4 vari zıvanadan direk ciğere geçiyor. her türlü tü pis kaka bizim standartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 oo türkler şamanist geçmişini kucaklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 neutrino said: diger taraftan recreational use icin washington dc'de yetistirmek, tuketmek serbest olmasina ragmen satisi yasak. tükkanlardan satışı serbest olması lazım. tükkanlar ilk açılırken sıranın başında bilmem ne baş savcısı vardı, haberini okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 illuminati rothschild amariga israyil tororist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 nerden temin ediyoruz şimdi? gerçekten mariuna kenevir değilmi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hangisini içelim yani şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 huun said: oo türkler şamanist geçmişini kucaklıyor. sunu bir yapabilsek ne gam kalir ne kasvet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ben aslında köydeki tarlalarda düşünüyorum kenevir. banlarlarsa da banlasınlar abi. zaten böyle hapis yaşıyoruz denemedim demem en azından sdf. tabi ilk başta bi prosedüre bakıcam yasal olarak izin verirler mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ekimi yasallasan erkek kenevir bu arada ayix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 erkek kenevir zaten yasaldı eskiden beri ekilir türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 dişi yetiştirdiğin durumda da zaten ne kadar yetiştireceğini söylüyor devlet. belirli aralıklarla gelip senden yeşilini alıp imha(!) ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar