Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs'nin son transferi Ribery

Silvaras

Öne çıkan mesajlar

said:
fizban, 03 Şubat 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
ya ben şimdi şeyi anlamıyorum. bu adam sağ açık. sabri de sağ açık. sabri türk, genç ve gelecek vaat ediyo. e bu adam da aynısıymış. şimdi fenerbahçe de futbolcu öğüten takım. galatasaray da futbolcu yetiştirir hep.

sabri noldu ? fenerbahçede mi oynuyodu o ?

sabri yeni transfer olarak gs taraftarının gözünü boyayamıyor. tek eksiği bu bence.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

yoo benim gözümü bayağı bir boyadı fener maçında felan desem kızar mısın ;) sabri gerçekten iyi ne güzel işte doğacak forma savaşından belki bir dünya yıldızı daha çıkarırız.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman Canaydın, Beşiktaş taktiği uygulasın.
Sergeni satıp dolaştırıp 3-4 yıl sonra geri aldılar. Bütün manşetlerde "Sergen yuvaya döndü!" "Beşiktaş yıldızını geri aldı!" diye haberler çıktı. Bütün taraftar Sergen geldi diye sevindi. Canaydın'da satsın Sabri'yi alsın 3 yıl sonra geri bak nasıl boyuyor gözünü taraftarın :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

bu dogan ribery olayi iyimi kotumu filan tamamiyle galatasarayin transfer politikasinda gecen senelerde ypamis oldugu hatalardan dolayi olarak dusunuyorum
bence gercekten iyi bir oyuncu aldilar
ama anelak ile kiyaslanamaz zaten ne alaka nerden cikmis bilmiyorumda cok mantiksiz yani hem ayri mevkilerde oynuolar
hemde kariyerleri basarilari belli[signature][hline]nick:Grry
race:Human
level:49
job:assasin
rage is the only freedom left me...
-gre lynx
Sosyal ağlarda paylaş

RİBERY GÖZ DOLDURDU

Fransa'nın Metz takımından transfer edilmesini ardından ağır sakatlığı bulunduğu iddiaları gündeme gelen Franck Ribery, bugün de takımla birlikte antrenmana çıkıp çift kale maçta oynadı.
Genç oyuncu çift kale maçta hem sağ hem de sol kanatta denenirken, oldukça süratli olması dikkat çekti. Ribery, yaptığı şık hareketler ve attığı golle de göz doldurdu.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 09 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
idmanda kötü olduğu söylenen bir oyuncu yok henüz türk medyasında.

geneLde çok kötü oLmadığı sürece idmandaki kötü oyuncuLardan söz ediLmez. Ama idmanLarda şık hareket yapan ve beğeni topLayan futboLcuLardan bahsediLir.

Sence neden ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 09 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
idmanda kötü olduğu söylenen bir oyuncu yok henüz türk medyasında.

idman önemsiz
sinan engin ve feyyaz uçar çıplak gözle izlemişler bu adamı 4-5 defa falan. ikisi de çok beğenmiş.
feyyaz fransa'da toplam 17-18 maç izlemiş 2-3 futbolcuyu not almış çok iyi diye biri ribery imiş.
sinan engin de açıklama yaptı feyyaz gibi. del bosque'ye ribery'nin kasedini göndermiş ancak yabancı fazlası olduğu için beşiktaş'ın, beşiktaş ilgilenememiş.

bunları okuduktan sonra umutlandım valla[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 09 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bayaa umutlandım taraftarlar flnda çok kızgınmış kulübe sattıkları için benim anlamadığım bu kadar iyiyse kulübü nasıl bu kadar ucuza bıraktı bu adamı, okuduğum kadarıyla pazarlıklar 5 milyon dolardan başlamış en son 1.5'da anlaşmışlar.[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...