alessio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zaten duyduguma göre herif fransada asist kraliymis[signature][hline]FM Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: fizban, 03 Şubat 2005 21:41 tarihinde demiş ki: ya ben şimdi şeyi anlamıyorum. bu adam sağ açık. sabri de sağ açık. sabri türk, genç ve gelecek vaat ediyo. e bu adam da aynısıymış. şimdi fenerbahçe de futbolcu öğüten takım. galatasaray da futbolcu yetiştirir hep. sabri noldu ? fenerbahçede mi oynuyodu o ? sabri yeni transfer olarak gs taraftarının gözünü boyayamıyor. tek eksiği bu bence.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yoo benim gözümü bayağı bir boyadı fener maçında felan desem kızar mısın ;) sabri gerçekten iyi ne güzel işte doğacak forma savaşından belki bir dünya yıldızı daha çıkarırız.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ö.canaydın cıkıp sabrinin kontratını 5 yıl daha uzattık dese 100 küsür mesajlık topic olmazdı :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilmem ama 10 yıl dese olabilirdi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 O zaman Canaydın, Beşiktaş taktiği uygulasın. Sergeni satıp dolaştırıp 3-4 yıl sonra geri aldılar. Bütün manşetlerde "Sergen yuvaya döndü!" "Beşiktaş yıldızını geri aldı!" diye haberler çıktı. Bütün taraftar Sergen geldi diye sevindi. Canaydın'da satsın Sabri'yi alsın 3 yıl sonra geri bak nasıl boyuyor gözünü taraftarın :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Iyi de Real ba$kani da `Beckham'in kontratini 5 yil uzattik.` dese bir $ey olmaz ama `Rooney'i aldik.` dese yer yerinden oynar...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu dogan ribery olayi iyimi kotumu filan tamamiyle galatasarayin transfer politikasinda gecen senelerde ypamis oldugu hatalardan dolayi olarak dusunuyorum bence gercekten iyi bir oyuncu aldilar ama anelak ile kiyaslanamaz zaten ne alaka nerden cikmis bilmiyorumda cok mantiksiz yani hem ayri mevkilerde oynuolar hemde kariyerleri basarilari belli[signature][hline]nick:Grry race:Human level:49 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya klasik işte hemen karşılaştırır kompleksli fbliler sanki biz anelkaya bişi dedik...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 siz atışın birbirinizle herif sakat gelmiş 4 hafta yokmus =) ahhah ayıb be[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sakat dedilerde, sakat makat degilmi$, televizyondan gordugumuze gore Galatasaray'in dun salonda yaptigi antremanda tazi gibiydi valla..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bizim maç gelsede oynasa hemen ya çok merak ediyorum amma övdüler görücez bakalım.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 RİBERY GÖZ DOLDURDU Fransa'nın Metz takımından transfer edilmesini ardından ağır sakatlığı bulunduğu iddiaları gündeme gelen Franck Ribery, bugün de takımla birlikte antrenmana çıkıp çift kale maçta oynadı. Genç oyuncu çift kale maçta hem sağ hem de sol kanatta denenirken, oldukça süratli olması dikkat çekti. Ribery, yaptığı şık hareketler ve attığı golle de göz doldurdu.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hadi bakalım, merakla bekliyoruz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bugünde spor haberlerinde izliyorum anelka attığı şahane gollerle göz doldurdu diyor spiker bi çekiyolar adamın attığı gol boş kale :P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Idmanda bile kotu olan bir futbolcuyu zaten begenip de alip getiren adama gulerler. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: fizban, 09 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: idmanda kötü olduğu söylenen bir oyuncu yok henüz türk medyasında. geneLde çok kötü oLmadığı sürece idmandaki kötü oyuncuLardan söz ediLmez. Ama idmanLarda şık hareket yapan ve beğeni topLayan futboLcuLardan bahsediLir. Sence neden ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ribery bu hafta oynayabilirmi acaba?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bence mahsuru yok , Hagiye bi mesaj atayım bakayım ne diyecek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bence de.. Idmanlar yeterli fikir vermiyor. Macta gorecegiz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok espritüelsin Mave.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 peki[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: fizban, 09 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: idmanda kötü olduğu söylenen bir oyuncu yok henüz türk medyasında. idman önemsiz sinan engin ve feyyaz uçar çıplak gözle izlemişler bu adamı 4-5 defa falan. ikisi de çok beğenmiş. feyyaz fransa'da toplam 17-18 maç izlemiş 2-3 futbolcuyu not almış çok iyi diye biri ribery imiş. sinan engin de açıklama yaptı feyyaz gibi. del bosque'ye ribery'nin kasedini göndermiş ancak yabancı fazlası olduğu için beşiktaş'ın, beşiktaş ilgilenememiş. bunları okuduktan sonra umutlandım valla[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 09 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 `First Class` bir orta saha oyuncusu beklemiyorum acikcasi. [Alex kadar falan oynasa yeter...] *!Kizi$tirir* no offense[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende bayaa umutlandım taraftarlar flnda çok kızgınmış kulübe sattıkları için benim anlamadığım bu kadar iyiyse kulübü nasıl bu kadar ucuza bıraktı bu adamı, okuduğum kadarıyla pazarlıklar 5 milyon dolardan başlamış en son 1.5'da anlaşmışlar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar