Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs'nin son transferi Ribery

Silvaras

Öne çıkan mesajlar

Gereksiz bir transfer değil Bu adam Gerçekten yetenek oyun kuruyor ve takımı sırtlıyor belki 10 numara standartlarına uygun değil ama takıma alışırsa neden olmasın ? gayet iyi bir transfer...

Bana laf edicek olan varsa gitsin Franck Libery'nin oynadığı 1-2 maçı izlesin

Bu arada 6saray demiş bir arkadaş kendi hallerine bakmadan utanmadan gelip konuşmasın o şahıslar yine çevirmesinler 6saray 6bahce olayına...

Bu arada Petreyide yollamış Gs Hayırlı olsun

[Bu mesaj plus tarafından 01 Şubat 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

plus boşver allahaşkına yazı yazmana değmez zaten uzaklaştırıldı kavga çıkarma amaçlı bi tip artık olmayacak tartışma çıkmayacak inşallah artık hiç bi türlü ortam gerilmeyecek[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 01 Şubat 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj uncla tarafından 01 Şubat 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 31 Ocak 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Ahahahah çok gülüyorum ya 6sarayın transferlerine..

ben de febenin avrupadaki haline ne gülüyorum bir bilsen..

[sidik yarıştırılacaksa galatasarylı olarak hep daha uzağa işeyeceğimi belirtmem gerekmez heralde..]
[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

ömer çavuşoglu:gs lılar aziz yıldırıma dua etsin...fb anelkayı getirdi yanındada bonus u ribery i geldi...anelkanın bonus u ribery :D

hıncal uluç:fb anelkayı alıyor gs ribery denen türkiyenin ilk defa adını duydugu bir adamı...fb gs ı psikolojik olarak rezil etti , parçaladı...

dün dinledigim spor yazarlarının görüşleri böyleydi...
tabiiki futbolcular sahada konuşacak kim iyi kim kötü ortaya çıkacak...[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 01 Şubat 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
ben de febenin avrupadaki haline ne gülüyorum bir bilsen..

[sidik yarıştırılacaksa galatasarylı olarak hep daha uzağa işeyeceğimi belirtmem gerekmez heralde..]

ahaha kralsın çatalcım =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

frank ribery fransa'nın asist kralı üstelik 22 yaşında siz ne diyorsunuz arkadaşım galatasaray takımda 8000 tane golcü varken defans adamını gönderip yeni bir golcü almıyor aldığı oyuncu gayet teknik, genç bir adam ayrıca kiraladığımızı sanmıyorum 3 yıllık mı ne sözleşme imzalayacakmış bugün.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray Resmi Sitesi

31 Ocak Pazartesi sabaha karşı İstanbul'a gelen ve öğle saatlerinde Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Ribery, 1 Şubat Salı günü saat 12:00'da Ali Sami Yen Stadı Şeref Salonu'nda kendisini 3,5 yıllığına Galatasaraylı yapacak resmi imzayı atacak.

yani kiralık değil

------Ayrıca------
Futbola Bucaspor altyapısında başlayan ve 2002-2003 Dardanelspor'a transfer olan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Hasan Salih Kabze'nin resmi imza töreni sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 Şubat Salı günü saat 13:00'da Ali Sami Yen Stadı Şeref Salonu'nda yapılacak.

ilginç 1.85 boyu varmış yeni bir hakan şükür yaratır mı hagi aceb[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 01 Şubat 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka nın açıkçası fenere gitmesine sevindim.Çünkü sorunlu adam , ayrıca aldığı paraya bakın.1 yılda 10 trilyon , diper oyuncularda madem o kdr para alıyon sne oyna bakalım derler bi gün.

Ribery inşallah iyi çıkar.Hakan Yakın'ı da almamız iyi oldu..[signature][hline]cells are dark`n inopportune
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka yılda 10 trilyon almıyor bu bir.
2.si Dun Hıncal Ulucu izledim inanılmaz güzel konustu.
Zaten korkuyorum birgun gsye yönetici olursa ozaman zorlanırız. Türkiyede 50 galatasarayda 5 tane ribery var zaten.

[Bu mesaj Silvaras tarafından 01 Şubat 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eurosport saolsun fransa ligini izliyorum busene pek vaktim olmasada yinede enazından 5-6 mac izlemisimdir. Şuna emin ol ki Hagiden Canaydindan cok izledim. Ribery'nin gsye gelisini gerceklestiren adam Haim Frescoymus su Canaydının unlu dostu hani.. Metz baskanı sen istiyorsan al cok bisi istemem demiş son haberlere gore gs cok az para verecekmiş.
FRANSANIN GENÇ YILDIZINI BEDAVAYA ALDINIZ. tabi buna inanıyorsanız.. Kim kime cüzi bi fiyata yıldızını verir. Ortada bir yalan oldugu kesin. Madem bu adam yıldız ve genc buna dünyanın parasının verilmiş olması gerekli. Peki Hagi modeli yaşlı ama gsyi 100.yılda sampiyonluga tasiyacak daha uygun bi adam yokmuydu neyse benim konum degil. Türkiyede kim daha iyi oynar bilinmez. Ama kalitede kimin önde olduguda tartisilmaz. Bukdar basittir.Ben galatasarayi sevmesemde ismine yakıstıramadım. Büyük düşünmeden büyük oynayamazsınız. Hep UEFA kupasından söz ediyorsnuz UEFAyı Hagiler Emrelerle aldınız. Eger Riberylere Petrelere kaldıysanızda daha cok gecmisten bahsedersiniz. Ben Fenerbahcenin fanatigiyim ama bu forumlarda sadece gerceklerden bahsediyorum cogu zaman ustumdekı formayı yansıtmıyorum. Objektif okursan haklı oldugumu görecekjsin.

[Bu mesaj Silvaras tarafından 01 Şubat 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen nereden alıyorsun bu haberleri sorarım sana......

ayrıca yarın öbür gün ribery anelkanıza antrenman sahalarında ders verirken yakalanırsa koca topiki kondururum buraya bu söylediklerini de gösteririm altından kalkamazsın sözlerim mecazi ama öyle büyük konuşma 5-6 maçla hiçbirşey belli olmaz.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahcenin sadece Anelkadan oluştugunu mu sanıyorsun 1 ay sonra Anelka ben gitmek istiyorum dese. Biz yine yeterli reklamımızı yapmıs olucaz. Önümüzdeki maç Anelka 1-2 gol atsa sizin degil Ribery tüm sene sattıgınız kadar forma satıcaz. (Zaten kanıtlandı) Bütün ajanslar dunya capında futbol dergileri bu transferi bu ayki bölümlerinde yayınlayacakalr. Eurosport ve Uefa.com gibi siteler anasayfada mansetten girdiler haberi. Fenerbahcenin Süperligde Anelkaya ihtiyaci zaten yoktu. Hedefe ulasildi bile. Bundan sonra bize yapacagi katki ekmege yag olur bal olur. Ha Ribery yarin oburgun ders verirken yakalanırsa sen bu topigi cıkar yukarılara ben sana ders verilen Anelkanın kac milyar kazandırdıgını yazayım Riberynin kac tnae forma sattiginiş yazayim. Anelka oynamasın Serhat oynasın Tuncay oynasın Pierre oynasın Nobre oynasın. Benim icin sorun mu ? Degil. Bir aksilik olmadıgı sürecede sampiyonluga kosariz. Sizde kendi capinizda verdiginiz dersle kalırsınız ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

işte tekrar söylüyorum olaya bakış açısı farklı bazı (!) fenerlilerin herşey para değil tamam anelka bir yıldız, çok iyi bir yıldız fekat konu o değil bizim aldığımız ribery. siz anelkayı almış olabilirsiniz adam kendini kanıtlamış ama ribery 22 bile sayılmaz henüz 21 yaşında bir oyuncu ve kendini kanıtlayabilecek potansiyelde bir oyuncu bunu biz uydurmuyoruz fransa'da oradan buradan çıkan haberler değil geleceğin yıldızı olduğu metz gibi bir takıma kaç para ödenebilir akıl var mantık var ama sanki transferi sen yapmışsın gibi yazmışsın tamamen saçma sapan ve ortalığı germek için sonra da hemen konuyu değiştiriyorsun. daha önce birçok kez konuşuldu bu konular paranız, anelkanız, alexiniz, federasyon başkanınız olabilir ama uefa kupanız yok olmadan da galatasaray'a saçma sapan laflar etme hakkınız yok iyi güzel bir başkan gelmiş fenere türk futbolunu geliştiriyor mu yoksa geleceği olan tüm genç türkleri başka kimse kullanamasın diye köreltiyor mu belli değil ama bundan bir tane galatasaray'a gelmeyecek mi? elbet gelecek. sonuçta bu kadar büyük bir camiada paralı/parasız olmanın hesapları yapılmamalı.

isim yapmış oyuncuyu aldınız tamam, henüz adam sahaya ayak basmadan hemen türkiyenin bir numarası oldu. hele bir durun adam ne yapacak kaçacak mı gol kralı mı asist kralı mı olacak. aynı şey ribery için de geçerli oynamamış veya 1-2 maç oynamış adamları hemen en iyi yapamayacağınız gibi en kötüsü de yapamazsınız bu "rooney iyi futbolcu değil aslında" yorumuyla aynı değere sahip bir yorumdur ve sonrasında getireceği şeyler pek iyi olmayabilir bu yorumları yapanlar için.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvaras, 01 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
FRANSANIN GENÇ YILDIZINI BEDAVAYA ALDINIZ. tabi buna inanıyorsanız.. Kim kime cüzi bi fiyata yıldızını verir. Ortada bir yalan oldugu kesin. Madem bu adam yıldız ve genc buna dünyanın parasının verilmiş olması gerekli.
[Bu mesaj Silvaras tarafından 01 Şubat 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]

biz emreyle okanı bu şekilde intere kaptırmadıkmı?
bizi paralara mı boğdular.ha canaydının dostu bi adamsa sorun çıkmadan davalar olmadan hallolmuştur o kdr.sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuydu neydi onu bilmiyorum.6 ay kiralık ayrıca opsiyon olarak 3,5 yıllığına satın alma hakkımız var sanırım.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

SiLvaras sen bu yıLdız gençLere dünyanın parasını vermeyi savunuyorsan eğer tecrübeLi orta yaş yıLdızLara herhaLde kLubün anahtarLarını vermeyi düşünürsün.

Umarım geLecekte fb nin başına geçersin :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız fransa'nın en iyi 3 oyuncusundan biri gösteriliyor dendi ya.. hemen 10 gol 10 asist beklenir bu adamdan ilk maçta fenerli basına ve bilgisiz köşe yazarlarına aldırış etmezse, taraftarımız da biraz sabrederse dünya çapında iş yapacak bir adam kazanabiliriz bunlar fransanın furbol forumlarında yazılan şeyler yani pires'e çok benzediği ve ileride ondan daha iyi olabileceği söyleniyor inşallah doğrudur.

"frank ribery barda çıkardığı tartışmadan sonra fransadan ayrılıp aradığı saadeti türkiye'de buldu ;)"[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim değil

fransanın dendiyse fransız denmedi yani fransa liginde oynayan dendi herhalde e oha. gelecek vaadetme anlamında süper bir oyuncu dediğim gibi umarım türklerin batağında kafasını yukarı kaldırıp başarılı olabilir[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 01 Şubat 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...