goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 -Deno- said: abi pussy magnet'in söylediklerine göre hareket ederseniz ohooo. adam bici bici yiyen bir iskeletor. anca puşi magnet olur ondan ya. kürdleri çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Puşi magnet gülümsetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 benimde 10 yıl olmuş neredeyse. şu kullanıcı adını değiştirmek için çok çaba sarfettim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 17-18 oldu herhalde benim de :) Patinin 2001 büyük çöküşünden önce heryer dutluk, kiraz bahçesiyken buradaydık :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 o zamanlar internet kafeye gidip, ultimatr'yi http downloader ile komple indirip, sidiye yazdırıp almışlığım var... ulan. sırf skillerin hesaplamaları filan yazıyodu diye. yaş da 11-12, malatyada büyümüşüm dil eğitimi de hep nanay. türkçe kaynaktı işte. özledim lan. ben bu foruma 3'te üye olmuşum sandıydım, evveli de varmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar