Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan SIKILDIM!!!

AstelyA

Öne çıkan mesajlar

evet insan ara sıra kendini böyle hissediyo bu durumdan kurtulmak zaman alabiliyo.bence yapman gereken sevdiklerinle vakit geçir pozitif düşünmeye çalış yazın neler yaptığını falan düşün örneğin ben denize falan giriyorum sen de denizi düşün belki iyi geliir:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Her insan böyle arada sırada hisseder diye düsünüyorum bırak hayat nereye akarsa aksın. Elbet birgün seninde yüzün gülecek hayatın anlamını anlıyacaksın.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bence ilgini çekecek bi hobi fln edin, ya da öğrenmek istediğin bi dil kursuna başla. kendine uğraş bulup gaza gelmeye çalış yoksa çok uzun süre alabilir düzelmen[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır

[Bu mesaj faint tarafından 06 Şubat 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AstelyA, 06 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
ne yapmaliyim bilmiyorum. Hic bisey artik ilgimi cekmiyor. SIKILIYORUM. bos hissediyorum kendimi.. +sinavlarim var ama calisamiyorum. Havalar mi beni bu hale getirdi?? :(

Havalardan sanmıyorum;benimde canım çok sıkılıo...
Sanırım bu birazda ruh bakımından...
24 saat onlineım surf yapıorum nette(en sevdiğim iş bile olsa) canım sıkılıo...Sanırım artık eski hatunlarla barışma vakti geldi :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım.
---------------------------------------------
Aramil İlphukiir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 05:02 tarihinde demiş ki:
Okul taksidini kokaine falan yatır.
Eğlence çıkar.

doğal olmayan uyuşturuculardan uzak duruyoruz alexicim

cek bana bi çizgi bakim[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
SİPASTİKİSİN LANSEN
Sosyal ağlarda paylaş

hayatım gerçekten boktan gdio her şey ters inanamazsınız anltamaya başlamak bile istemiorum..ii arkadaşlarımın çoğunun işi başından aşkın..babam amnnem baya bi üstüme geliolar bağırıp çağırıdıkları çok oluolar kendilerinden baya bi soğuttular..yapacak tek şey sanırım oturupöle beklemek atraksiyon varsa yapılacak işin varsa onlara yoğunlaşmak...acı çekmeye sabretmek..evet bu çok zor ama yapılacak bence çok fazla bi şey yok bir anda hayatının deişeceği umtlarını yitirmemek..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...