AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne yapmaliyim bilmiyorum. Hic bisey artik ilgimi cekmiyor. SIKILIYORUM. bos hissediyorum kendimi.. +sinavlarim var ama calisamiyorum. Havalar mi beni bu hale getirdi?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sıkıcan iidr zor cıkar hade[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet insan ara sıra kendini böyle hissediyo bu durumdan kurtulmak zaman alabiliyo.bence yapman gereken sevdiklerinle vakit geçir pozitif düşünmeye çalış yazın neler yaptığını falan düşün örneğin ben denize falan giriyorum sen de denizi düşün belki iyi geliir:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bazen olur böyle banada oluyor,geçer bi kaç güne merak etme :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Her insan böyle arada sırada hisseder diye düsünüyorum bırak hayat nereye akarsa aksın. Elbet birgün seninde yüzün gülecek hayatın anlamını anlıyacaksın.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bence ilgini çekecek bi hobi fln edin, ya da öğrenmek istediğin bi dil kursuna başla. kendine uğraş bulup gaza gelmeye çalış yoksa çok uzun süre alabilir düzelmen[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır [Bu mesaj faint tarafından 06 Şubat 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 heheh seviyorum sizlerii.. :) [Bu mesaj AstelyA tarafından 06 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 saol biz de seni. tanımıyorum gerçi ama bi paticiksin ne de olsa XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eheh bizde seni :P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 değişmeyen tek şey değişim ne güzel laf.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hayatta senden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1 sene geçsin sıkıntın geçer zamana bırak[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende coq sıkıldım ama yasıoz iste su kahrolası hayatta napalım...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Okul taksidini kokaine falan yatır. Eğlence çıkar.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SFX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: AstelyA, 06 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: ne yapmaliyim bilmiyorum. Hic bisey artik ilgimi cekmiyor. SIKILIYORUM. bos hissediyorum kendimi.. +sinavlarim var ama calisamiyorum. Havalar mi beni bu hale getirdi?? :( Havalardan sanmıyorum;benimde canım çok sıkılıo... Sanırım bu birazda ruh bakımından... 24 saat onlineım surf yapıorum nette(en sevdiğim iş bile olsa) canım sıkılıo...Sanırım artık eski hatunlarla barışma vakti geldi :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım. --------------------------------------------- Aramil İlphukiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benımde çok sıkılıyor yaww ama benim hep sıkılıyor. Antrpoza girdiğime inanıyorum çooooookk sıkılıyoooruum atraksiyon lazıım[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Her sınav döneminde bende aynı ruh hali içine girerim :P Tek çaresi oturup adam gibi ders çalışmaktır.Çalıştıkça kendine güvenin geri geliyor.O zaman daha iyi hissediyorsun.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 atla kurtul bu hayattan[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 05:02 tarihinde demiş ki: Okul taksidini kokaine falan yatır. Eğlence çıkar. doğal olmayan uyuşturuculardan uzak duruyoruz alexicim cek bana bi çizgi bakim[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hayatım gerçekten boktan gdio her şey ters inanamazsınız anltamaya başlamak bile istemiorum..ii arkadaşlarımın çoğunun işi başından aşkın..babam amnnem baya bi üstüme geliolar bağırıp çağırıdıkları çok oluolar kendilerinden baya bi soğuttular..yapacak tek şey sanırım oturupöle beklemek atraksiyon varsa yapılacak işin varsa onlara yoğunlaşmak...acı çekmeye sabretmek..evet bu çok zor ama yapılacak bence çok fazla bi şey yok bir anda hayatının deişeceği umtlarını yitirmemek..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
technical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aynen kardesim bende daraliorum....Ya Bu ne b.ktan bi hayat böle...alla hepimize sab1r versin...meslek istiorum karde_im göçüp gitmek istorum[signature][hline]...one day we will died...i hate my life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşlarımızı kötü yönlendirmeyelim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yalnız deilmişim valla.. bi an önce şu okulun m.koymak istiyorum ama birden olmuyor. görecez...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ver kurtul ehueheuhe. öhöm ciddi olalım. kendine bi hobi bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ee yas kaç ki skılıosn bea? ben lise 2 yim sınaw zamanında böle yaşamak çok boş geliyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar