tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 8 saatlik çalışma saatine anlaşıyoruz 16 saatlik iş veriyolar. nerde işe başladıysam bi noktadan sonra bu ne versek yapıyo diye dayamaya başladılar gına geldi komi olucam ben kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 oldugu kadar yapican hocam, sen yaptikca `ha tamam bu yapiyor` diye devam eder. ya yapma ya da hatali yap. soran olursa `e ama cok is var adam yok` diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 tunca said: nerde işe başladıysam bi noktadan sonra bu it is time for you to change yo https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c3/80/6c/c3806c37751ccf4936541a6340f3c9a5.jpg -Paticik İK hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 günlük motivational dozu da aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 oğlum diyorum ya kesinlikle bir iş hayatı başlığı açılması lazım. pazartesileri motivasyon sağlayan capsler, cumaları hayırlı cumalar + iş çıkışı şurda stres atıyoruz hashtaglerine falan ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 açın tabi ben işsizim bundan sonra max hocaya vize konuları finale dahil mi diye sorup gehen gehen diye gülücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 tunca said: 8 saatlik çalışma saatine anlaşıyoruz 16 saatlik iş veriyolar. nerde işe başladıysam bi noktadan sonra bu ne versek yapıyo diye dayamaya başladılar gına geldi komi olucam ben kafa rahat Sen de her işinde aynı hatayı yapma "kendimi göstericem über olucam" diye o zaman, hadi 1-2 yaptın, sonrakilerde neden hala aynı duruma düşürüyorsun ki kendini? Diğerleri 8 saatlik işi kaç saatte yapıyorsa sen %10-20 daha kısa sürede yap, milletin biraz önünde ol, performans olarak eleştiri getirebilecekleri bir yer olmasın yeter. Gerisinde de yay, yapmaya devam ediyormuş gibi başka şeylerle uğraş. Konum veya firewall gereği fazla geyik yapamıyorsan bile kendini geliştir, alakasız projelere bak, şahsi proje yap, Ar-Ge yap, eğitim dökümanı oku... Ayrıca 8 saatte 16 saatlik iş verildi diye fazla mesai yapman gerekiyorsa da, normalde firmada "ödenmez" diye bir kural falan varsa bile itiraz et ve fazla mesai ücretini iste. "Kriz olur, deadline sarkar, hata yaparım vs. tabii ki kalırım ve ücret istemem ama siz 8 kişilik işi 5 kişiyle yürütüyorsunuz ve ekstra eleman almayacaksınız diye ben ekstra+bedava çalışıyorum, madem öyle yeni eleman almayıp tasarruf ettiğiniz paranın birazını bana mesai olarak ödemeniz gerekiyor" gibi bir şekilde söyleyebilirsin. (Bu iki maddeyi de kendim uyguladım son 3-4 senede, işe yaradılar, accık daha mutluyum :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sen bu saatten sonra kizil helga hangi dersleri aliyormus him him him.. okul cevresindeki sosyallesecek alanlar.. aa burada kizlar teklif ediyormus gencler basim bagli galiba..konstanz in gol manzarasi dorm room selfie ama yanimdakini soylemem hava sicakti ustumuzu cikarttik kusura bakmayin.. seklinde basliklara gebesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 24234k maaş alıyorum diyen senko işsiz mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 hala codersan iyi burnout olmussun baps =< ben de her ayda bir dertlenip 'lan gidip zeytinlikte capa mi yapsam' diyorum ama geciyor sonra. gecer seninki de ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ben de periyoduk olarak sikecem işini gücünü diyip doğayı düşüüyorum ondan sonra maaşı hatırlayıp vazgeçiyorum. sistem mükemmel işliyor ak bile bile lades. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 gerekli sorulari sormuyorsun demekki. bak ben lord maasini tepip kus maasina donuyorum mesela ay sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sanssizsansli said: 24234k maaş alıyorum diyen senko işsiz mi şimdi ivit ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar