Ellerine sağlık abi valla güzel görünüyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Brain - trading & arbitrage platform
abi çok güzel ama, bi yerden bi yere para aktarmak o kdr uzun vakit alıyo ki, bu arbitaj farkını kullanmak çok zorlaşıyor dolayısıyla.
ya da ben anlamadım. nasıl kâr elde edilebileceğini..
bence sen pool server projeni bi tekrar ele al. ben direk destekçisiyim.
ya da ben anlamadım. nasıl kâr elde edilebileceğini..
bence sen pool server projeni bi tekrar ele al. ben direk destekçisiyim.
ethereum / ltc gibi hızlı coinlerle arbitraj imkanları hala bulunmakta. video'da dikkat edersen 1 minute / 10 minute stratejiler mevcut.
ek olarak proje sırf abritraj hedefli olmaktan çıktı.
opportunity analyzer dediğim bir altyapı yazdım. temel olarak coin exchangelerin ticker verileri uzerinden kurgulanabilecek her turlu strateji bu opportunity analyzer altyapısı sayesinde geliştirilebiliyor.
örnek vermem gerekirse;
* bitfinex'de son 24 saat içerisinde en çok değer artışı (hype) gören coinler
yine ek olarak opportunity analyzerlar on-the-fly diye adlandırdığım dinamik stratejilerle destekleniyor. kullanıcının kurguladığı opportunity analyzer, kullanıcının istekleri doğrultusunda bir opportunity bulduğunda, bunu direk olarak dinamik on-the-fly stratejiye cevirip, gelir, gider, profit verilerini hesaplatabiliyor.
ilk kapsamını aştı yani, üzerinde uğraşırken keyifde alıyorum ve mevcutta bu şekilde flexible bir tool yok piyasada.
ek olarak proje sırf abritraj hedefli olmaktan çıktı.
opportunity analyzer dediğim bir altyapı yazdım. temel olarak coin exchangelerin ticker verileri uzerinden kurgulanabilecek her turlu strateji bu opportunity analyzer altyapısı sayesinde geliştirilebiliyor.
örnek vermem gerekirse;
* bitfinex'de son 24 saat içerisinde en çok değer artışı (hype) gören coinler
yine ek olarak opportunity analyzerlar on-the-fly diye adlandırdığım dinamik stratejilerle destekleniyor. kullanıcının kurguladığı opportunity analyzer, kullanıcının istekleri doğrultusunda bir opportunity bulduğunda, bunu direk olarak dinamik on-the-fly stratejiye cevirip, gelir, gider, profit verilerini hesaplatabiliyor.
ilk kapsamını aştı yani, üzerinde uğraşırken keyifde alıyorum ve mevcutta bu şekilde flexible bir tool yok piyasada.
Öne çıkan mesajlar