Katibim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Selam Elimde hali hazırda kullandığım ve geçen sene arızası nedeni ile sıfırı ile değiştirilen telefonumu satıyorum.. Cihaz son derece temiz ekran koruyucu ve kılıf ile kullanıldı... Garantisi ekim ayına kadar devam etmekte.... fiyat olarak 2.500 düşünüyorum Saygılar.. Cihazın kutusu, kulaklıkları (bilmem istermisiniz) faturaları hepsi durmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Balta bile gelmemiş ama Dh de, 64 lük garantisi devam eden cihazlar bu fiyata, bilin istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 burda sıfırı 2400 lan naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 letgo da 2350 teklif ettiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hemen sat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 letgodan bişi satabilen var mı ya? ben bi çift ayakkabı satayım dedim, 5 kişiyle anlaştım hiç biri almaya gelmedi asdafadssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar