-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ahali bilenleriniz bilir 2013 - 2015 arasinda altcoin pool isleri ile hayli ugrasmis, o donem icin populer olan bir pool server yazmistim. bunla 15 - 20 pool calistirip, yazilimi da ayri satmistim bi hayli. buyuk dump'tan hemen once fiata gecip kepenkleri indirmistik. hazir pump buyuk ortam senken, discord@bitcoin grubu olarak yeni bir seyler yapalim diye dusunduk. kollari sivadik. sifirdan basladik yeni bir pool server yazmaya ve muhtemelen pool'da acacagiz. commercial bi kac plugin dusunuyoruz ayrica satmak icin. repo burada: https://github.com/bonesoul/hypeengine discussion discord@bitcoin'de dönmekte. el atayim, yardim edeyim, ogreneyim diyen varsa buyursun gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Vayy süper haber, elimden geldiğince destek çıkmak isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 cok guzel bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bu ne hicbirsey anlamadim. Aptalca anlatır gibi anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 beni zengin et hüseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 ben öğrenmek isterim ama neyi öğrenmem gerektiğini öğrenmem lazım sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar