diho Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Blizzard'ın resmi sitesinde yer alan ilanlardan ilki Lider Oyun Tasarımcısı olarak verildi. Diablo ve Diablo 2'yi yaratan takıma lider olabilecek birini arıyorlar. İkinci iş ilanı 3D Karakter Yaratıcısı için. Bunun için "bizim oyun dünyamıza ve karakterlerimize yardım edebilecek" ifadesiyle eleman aramaları bir ipucu olarak değerlendirilebilir. Üçüncü ilan Teknik Çevre Tasarımcısı için. Işık, model, doku ve FX için her detayı çalışabilecek insanlar arıyorlar. Son iş ilanı ise, oldukça fazla miktarda veriyi toparlayarak anlaşılır bir hale getirip rapor halinde sunabilecek programcılar için. Tüm bu ilanlar sizin için tek tek birşey ifade etmiyorlarsa bile, Blizzard'ın North stüdyoları için bu ilanları vermesi akla ister istemez "Diablo 3'ün yolu yapılıyor" düşüncesini getiriyor. İlerleyen zamanlarda bu konuda daha belirgin ipuçları, hatta resmi açıklamalar ile karşılaşabiliriz.[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yeeeeees Feees !![signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 biz avrupa birliğine girerken çıkar diablo 3 te :D :D :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya üff diablo 3 9 senesi var bence ama güzel olacak ona eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diablo 3 ün yapıldığı fln yok[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İyi dikkat etmişsin valla helal olsun :) Diablo 3'ü şimdiden beklemeye başlarsak yandık demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Benim torunlar görür.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hic bi zaman oyun beklemem ben ne kadar iyi olursa olsun.... birtek CoD 2 yi bekliyorum su an o kadar...o da ilk defa.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haber www.level.com.tr den alınmış. doğruluğu tartışılır ama.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bir tek istediğim Baldurs Gate 3 ün gelmesiydi ya çok şey mi istiyorum oyun dünyasından[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Haha süper Azmo Hem paticik te olan WOW char satılık durumlarına yerinde müdahale olur. Senden iyisini mi bulacak adamlar Ha öms den gelecek abudik gubudik msglara hazırlıklı ol Azmo bab edikle bizi diye :)[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 burdan bi turk alman serverlarinda gm zaten ama nickini soylemek istemem ,yoksa insanlar cok ustune giderler cocugun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yapılsa bile eski havası olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: hangman, 08 Şubat 2005 16:18 tarihinde demiş ki: diablo 3 ün yapıldığı fln yok said: malsahibi, 08 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki: doğruluğu tartışılır ama. buraya dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşlar. diablo 3'ün yapıldığı felan yok. adamlar sadece iş ilanı vermişler direk gidip www.blizzard.com 'a bakarsanız tüm iş ilanlarını görürsünüz. Çıkacak oyun Warcraft da olabilir, Starcraft da, Diablo da hatta başka bir oyun da. Sadece basit bir iş ilanı. Oyun haberi değil. En ufak bir fake resimde bile ortada "blizzarda sordum diablo 3 kesin çıkıyormuş abi" dedikodusu döndüren topluluğu coşturmak için level'ın yapmış olduğu basit bir haber sadece.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bill ropers röportajı var e3 de yapılmış.şimdi bulamıcamdergiyi ama blizz bi strateji oyunu veya rpg yapıyordu tam hatırlamıyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet beyler gerekte yok zaten diablo 3 e. o oyun artık misyonunu tamamladı. mesala bir dungeon siege en az onun kadar güzel devasa haritalar ve guestler ve adı üzerinde dungeonlar müthiş hem 2 inciside çıkcak nisanda.ama sizi anlıyorum diablo hepimizin ilk göz ağrı idi ama artık biraz önümüze bakalım bazı şeyler istemesekte eskir aynı biz insanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Bonecrusher, 16 Mayıs 2003 13:22 tarihinde demiş ki: benim favori bir lafım vardır: "ilkönce world of warcraft sonra starcraft 2 en sonunda diablo 3 çıkacak" said: Bonecrusher, 12 Aralık 2003 07:30 tarihinde demiş ki: diablo 3 en çok geyiği çevrilen şeydir. her ay düzenli olarak LEVEL, TRgamer, sanane (kapatıldı ama oynasana diye açıldı şimdi de) gibi yerlerde "Diablo 3 ne zaman çıkcak" gibisinden yazılar görürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Azmodai, 08 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: ben geyigine WoW GM basvurusu yaptim ztn. cv falan yolladim. heueheueh. Amanınn... Bide Bonepart gelsin hatta yesil orc acsın ama ismini hulk yapıp alttan RP Zorunludur yazısı geçirsin sonrada etrafta ben hulk ım diye gezerek milleti kessin..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 düşünsede "Osman kılıçımı caldı" diye page atıyosun iron forge dan. Azmodai damlıyo "Sorry but we are unable to vıdı vıdı..." [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 08 Şubat 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 boks neyim yapalım mı derm ben gme hiç acımam.. gözüne gözüne[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: _ILuVaTaR_, 08 Şubat 2005 18:05 tarihinde demiş ki: yapılsa bile eski havası olmaz bence. afferin iluvatar sen git wow kasmaya devam et b@b th3 k3Nk[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Diablo 3 cıksa keşke oynarım valla ama bilmiyorum yaparlarmı yapsınlar yaaaaa :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Blizzard yapacakta biz beğenmiyeceğiz !! Mümkün değil.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 başka bişiler yapsınlar artık. diablo war/starcraft daha deişik bişiler[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 09 Şubat 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şey demişlerdi start2 için sanırım şöyleydi "starcraftan daha iyi bir strateji oyunu yapılmadan bizde star2 yi yapmıycaz" eh cok bekleriz :D[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar