Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Selam, Hala kullanan kaldımı bilmiyorum da ben kullanmak isitoyrum birtane navigasyon cihazı arabada. Artık yeni arabalar ve telefonlar sayesinde biraz işlevsiz kalmış olsada telefonu bu işe bağlamadan arabada da bu özellik olmadığını düşünerek bir navigsayon cihazı alayım diyorum ama ne özellik öenmlidir nasıl birşey bakmak lazım bilemiyorum. Şu olsun istiyorum; Google mapsten hesabıma bağlayayım daha önceden gittiğim/ işaretledğim yerlere POI atsın. bunlara kolay ve güncel (açık yok, trafik, dğeişmiş yok vs vs) bilgisi ile yol tarifi versin. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Telefonu cama as? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bitti abi navigasyon tableti alma devri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 esh bile böyle diyorsa bitmiş demektir, ben şaka olsun diye "cep telefonu var yeaaa" yazmaya gelmiştim ama pek şalalık bir hâli kalmamış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ipad mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Selam, Anlık trafik yoğunluğu, güncel harita falan filan gibi kriterlerden dolayı cep telefonu daha mantıklı. Hatta keyfe göre farklı nav app da yükleyebilirsin. Ben Google ve Here kullanıyorum mesela. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 selam, sıkıntı şu. telefon sürekli meşgul. ya mesaj/mail yada telefonla görüşme şeklinde. Birde navigasyon açıkken aşırı ısınıp pili emiyor. Bu sıkıntılardan dolayı bir navigassyon aleti alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 899a bi tane gm android one 5 alip geciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Vatan'da gecen bir suru gordum, gibip bakabilirsin de. Ama ucuzundan bir Android ve Here daha iyi olur yani. OpenStreetMap kullaniyorum ben su programla, cok basarili: http://maps.me/en/home Trafik ozelligi sorun cikarmadi hic, offline harita olayinda da daha iyisini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 google maps yeter bence, özellikle trafik bilgisi çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Offline sorunlu onda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Herkes yandex maps kullaniyor saniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Selam, Dragonfire said: selam, sıkıntı şu. telefon sürekli meşgul. ya mesaj/mail yada telefonla görüşme şeklinde. Birde navigasyon açıkken aşırı ısınıp pili emiyor. Bu sıkıntılardan dolayı bir navigassyon aleti alayım diyorum. Ben şundan aldım: 7 saatlik yolculuk boyunca google maps, spotify ve arada bluetooth üstünden konuşma yapmama rağmen havalandırma önünde olduğu için güneş bile vursa ısınma olmuyor :) Telefon Asus Max bu arada. Batarya derdi olmuyor çok şükür. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ısıtmayı açınca erimesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ben cama yapıştıranlardan alıyorum 1 ay ya dayanio ya dayanmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Selam, Kışın o ızgarayı kapatıyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 here maps iyi ya. yok mu eski telefonun. daya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 http://www.hepsiburada.com/tomtom-via-135-50-navigasyon-cihazi-turkiye--avrupa-haritali-omurboyu-ucretsiz-guncelleme--p-OTKVKVIA135?magaza=Uzman Teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 500e git tablet al ya fancy şeyler de yüklersin ne bileyim obd2 bluetooth bir aparat alırsın aracın anlık değerlerini görürsün ne yakio, kaç rpm'de lastik basıncı ne fln sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 iPad mini al her zaman herşeye lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar