Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba için Navigsayon

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Hala kullanan kaldımı bilmiyorum da ben kullanmak isitoyrum birtane navigasyon cihazı arabada. Artık yeni arabalar ve telefonlar sayesinde biraz işlevsiz kalmış olsada telefonu bu işe bağlamadan arabada da bu özellik olmadığını düşünerek bir navigsayon cihazı alayım diyorum ama ne özellik öenmlidir nasıl birşey bakmak lazım bilemiyorum.

Şu olsun istiyorum;
Google mapsten hesabıma bağlayayım daha önceden gittiğim/ işaretledğim yerlere POI atsın. bunlara kolay ve güncel (açık yok, trafik, dğeişmiş yok vs vs) bilgisi ile yol tarifi versin.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vatan'da gecen bir suru gordum, gibip bakabilirsin de. Ama ucuzundan bir Android ve Here daha iyi olur yani. OpenStreetMap kullaniyorum ben su programla, cok basarili: http://maps.me/en/home

Trafik ozelligi sorun cikarmadi hic, offline harita olayinda da daha iyisini gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Dragonfire said:

selam,

sıkıntı şu. telefon sürekli meşgul. ya mesaj/mail yada telefonla görüşme şeklinde. Birde navigasyon açıkken aşırı ısınıp pili emiyor.
Bu sıkıntılardan dolayı bir navigassyon aleti alayım diyorum.

Ben şundan aldım:

7 saatlik yolculuk boyunca google maps, spotify ve arada bluetooth üstünden konuşma yapmama rağmen havalandırma önünde olduğu için güneş bile vursa ısınma olmuyor :)

Telefon Asus Max bu arada. Batarya derdi olmuyor çok şükür.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...